yellowdream Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 kazık saçları gitsin daha gür çıkar ozaman
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 benim saçın dibi görünmüyo be. genlerimiz saolsun.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paticiğin Zararları, Madde 103: Saçlarınızın seyrelmesine neden olur.
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 hayatının son günlerini yaşarmış gibi yaşamaya başla, çünkü bir çok yönden gerçekten hayatının son günlerini yaşıyor olacaksın - george costanza[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Arkadan örgülü Arkaları hafif kısalttırdıktan sonra arkadan Profil. Görüldüğü üzere saçlarım gayet kalın, bi sorun yok ama salak jöle yüzünden (eskiden dikerdim) önler açıldı eskiden böhü.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of EclipseTescilli Liv Kristine Hastası1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Saçların gürken neysen kelken de osun, sırf saçların için seni sevecek insan zaten sevmeyiversin :) Hem herkes Brad Pitt olsa dünya ne kadar sıkıcı olurdu di mi :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Selocan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Aketim bu sıralar sorunlar var sanırım saçlarını mı yoldun nedir? Saçlarında değişen birşey yoktur, sadece senin dikkatini daha çok çekmiştir.[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü gizleyen alevler olur muydu ?
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Ehh yıllar nede cabuk geçıo[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Aynene... Offf çok kötü bwenimkilerde azaldı ühühühühü :([signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 uzun saç aslında daha çok dökülmüyo, ama insanın her dökülen teli 30 cm olunca(bkz ben) farkediyosun:D kirli kalınca sapır sapır dökülüyolar, bi de yumuşak tarak tavsiye ederim, bende beton kıvamında bir tark vardı, her taradığımda bir tutam gidiyor idi mesela çok fazla dökülürse vur 3 numaraya nasılsa askere giderken kazınacaklar:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Release:Insomnia..... cık, olmadı:( beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05
uncla Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: screamer, 28 Aralık 2004 13:00 tarihinde demiş ki: 2 yıldır jöle kullanmadığım halde hala saçlarım dökülüyor ırsi seninki[signature][hline]R+
screamer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 IRsi tabikide sülale kel ben napiyim ama jöle bu süreci hızlandırıyors[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 jöle sürmeyi 9 ay kadar önce bıraktım, ama hala kafamı kurularken lavabo saç doluyor. normaldir umarım :/[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 stres demişsiniz cevabım öss olsa yeterli olur muydu? :)[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..."
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 ehehe aynısından:) benimde hayvan gibi dökülüyordu, veya bana öyle geliyordu, sonra millette ütü yapınca kestir et nilmemne diye eeeh yeter ulean dedim ve upuzun saçlarımı kazıttım:( şimdide dökülüyor azcık ama normalmiş, tırsmıyorda değilim baba tarafı kel :-)[signature][hline]beş hececiler
Jester Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 nesi dökülüyor heffer, saçın yokki[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 varken dökülüyordu, halada dökülüyor arada vurmasana lan yüzüme hala pişmanım zaten:( işin berbat yanı kazıttıktan sonra tüm kızların çok beğenmesi, de ben sevmiyorum kardeşim..:)[signature][hline]beş hececiler
sheref Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 keller her dötü eller.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05
Jester Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Heffer, 29 Aralık 2004 16:45 tarihinde demiş ki:tüm kızların çok beğenmesi 300 500 dinleyen kızlarla takılırsan beğenirler tabi. seni seni soulseek te de paylaşıma bisürü techno şarkı açmışsın zaten. gidişatını hiç iyi görmüyorum.[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 29 Aralık 2004 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 len getirme beni oraya söz vermiştim söz üstüne çektim onları, birini dinleyeyim dedim zaten berbat ötesiydi:) bana laf sokucan diye batırdın topiki be[signature][hline]beş hececiler
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Bende de kalmadı, benim gibi yaptır. Ben ihaleyle kafamda havalimanı yapsınlar diye müteahhite vereceğim. Kalan ufak sazlığı da temizlerler artık :) Ne yaparsan boş, ister cildiyeciye de git, istersen 40000 tane ürün kullan. Sonunda daha çok dökülüyorlar, bir de kafaya takarsan stresten hiç kalmıyor. Ben çok memnunum seyrek saçlarımdan, kepek derdi yok, kirli saç derdi yok, şekil şemal derdi, aman bozuldu derdi yok. Tek sorunu kışın üşüyor, bere takıp sıcak tutacaksın. Aç Pati albümü bak deli haci diye, en kötü orada ne yapabileceğinin resmi var, Bonus peruğu alır onunla gezersin :) Ben yılbaşı için aldım, çok da sıcak tutuyor. Edik: İmla hataları yapmışım düzelttim. [signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. [Bu mesaj Deli_Haci tarafından 29 Aralık 2004 17:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 walla benim saclarda uzundu (sirtima geliyordu) dokuluyor die 1 numara yaptim ayni hataya dusme seyrelsede kisaykende seyrelmeye devam ediyor birak uzun kalsin en azindan ...[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 wrath of the jelly :-)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden
elma Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 geçmiş olsun[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected]
Öne çıkan mesajlar