WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 http://www.digiturk.com.tr/App_Themes/Basic/images/2yari_firsati_kampanya.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 dreagloth said: daha yeni 1 yıllık lig tv aldım 120 tl, artı telefondan falan da seyredebiliyorum, sana iyi geçirmişler. hatan olmasın başgan? ben bunu aldım http://media3.digiturkplay.com.tr/Images/headline/201421894341340.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 d smart sıcmış sanırım tek maç 99TL dio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ulan 10 lira olsa valla veresim vardı da. 99 ne lan. maça gidiliyor 99'a. şaka yapıyorlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ben 50 ye kadar verecektim.. 480p görüntü bu arada dışarıda izlemeyi sevmiyorum abi, hele istanbulda. kıç kadar ekran binlerce kişi aptal saptal yorumlardan ne maçı duyabiliyorsun ne görebiliyorsun. Ev keyfi mis gsvid 720p Türkçe sopcast verebilir. takip edicem bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 aradılar 19 tl aylık 1 yıllık taahüdlü alır mısın, yanıda da her yerden izle var dediler, ok dedim, yoksa araştırmadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ha anladım. bu seninki gibi değil ya, evde tesisat gibi bişey yok. direkt web ya da mobil cihazlardan izliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 o 19 5 ay 19 sanırım http://img19.imageshack.us/img19/9567/mivc.png ben de dünbaşvurdum bugun kurulacak tv + mobil web Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 İlker Yasin turun şifresini vermiş, ince görmüş - Galatasaray'ın gol yememesi lazım - Hazard'a dikkat edilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 bunu söylemek için ilker yasin olmaya gerek yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ilker yasin olmak için bişey olmaya gerek yok zaten abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 tek maç oynanıyor mu ? bir şeyler yapan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 evet gol yemezseniz chealse turu atlayamaz ikinci macın sonunda sabaha kadar penaltı atarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ayrıca şu Willian harbi çok sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Liebe said: scorch said: stormeagle said: dsmart nedir ya.. Bir kere web yayını satın aldım, yemin ediyorum 480p yayın veriyorlar. Ayrıca bu fiyat nedir lan tek maç 99TL http://blu.dsmart.com.tr/sport_detail.php?sport_id=578 Dışarda çıkıp yemek memek yiyerek izlesen 2 kişi 200 civarı oluo zaten bunlar abatmış yuh gidip sadece maç yayınlayan yerde izleyince 10 tl veriyorsun tabana inin biraz sadfds hanımla izlioz ondan. Gerçi kendisi nevi şahsına münhasır bir insan, kahve ortamını bile yadırgamaz maç izlerken gün yüzü görmemiş küfürler de ediyor zaman zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Chelsea'nin forvetleri fason fakat arkasında oynayacak 3'lü tam adamın kafası. Defanstan aldığı top ile 5 saniyede hücuma çıkan, kanattan yardıran, içeri de giren gol vuruşu olan elemanlar. Oscar-Willian-Hazard. Bok durdururuz gibi, bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 etoo fason mu yav en son baktığımda hetrik yaptıydı bi maçta. takip edemiyom ingiltere ligini hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 eto eskisi gibi değil ama sonuçta karşısında semih ve chedju olacak ne kadar fason olursa olsun bu iki oyuncu karşısında ronaldo kesilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 stormeagle said: tek maç oynanıyor mu ? bir şeyler yapan var mı 4-1 çelsiye 50 avro artan 30 milyon avro ile de üst oynadım panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 adam iddaayla eritmiş 30 milyon avroyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 erimiyor bbcm geçen 20 milyon avro attım elazığ-fb maçına dünyaları kazandım bbcm sümeyye paraları ellemem haram para dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 neyse bu kadar şeyleri konuşma şeyde böyle de olsa konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 20 tane yeriz, üzerine melo kart görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Melo rencide eder, PFDK'ya sevkedilir, Rize maçında cezalı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar