Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 amca bir gazla instagram hesabında paylaşmış. said: Üniversitedeki kız öğrencisi E.B. ile kendisinin ayrı çekilen çırılçıplak fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlayan Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı 56 yaşındaki Prof.Dr. A.N.T. hakkında rektörlük soruşturma başlattı. Prof. A.N.T. ise şok fotoğraflar için ilginç bir açıklama yaptı. http://www.hurhaber.com/fotogaleri/617317/70928.jpg http://www.hurhaber.com/fotogaleri/617317/15573.jpg http://www.hurhaber.com/fotogaleri/617317/78187.jpg http://gundem.milliyet.com.tr/eskisehir-universitesi-ni-sarsan/gundem/detay/1841871/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 vay amq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 #nofilter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 mozaikler biraz daha buyuk olsaydı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 sansürsüz hali? hocanınki değil ama :( şaka bir yana da be adam eşşek kadar prof olmuşsun çıtır kız götürüyorsun ona tamamız da bütün kariyerini riske atacak kadar mal mısın böyle fotolar çekerek, saklayarak. lan nasıl bir seksomanyak memleketiz arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 işte bunlar hep tarihin arka odası sdf. o değil de adam sanatsal bi şeyler yapmak istemiş galiba renksiz falan. napsın adam da haklı tarih tarih baymıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 fotolar gayet sanatsal gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 kızın sınav notu F ten AA ya yükselmişse eğer bence hoca madur burda. seks işçisi olarak kullanılmış bence. kıza soruşturma açılmalı. #direnhoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Böyle marjinallik mi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 daha bi kaç ay önce vardı doğu illerindeki dekanlar sex çetesi yapmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 helal sana hocam götürr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 kız nerede lan, ikisi de erkek sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 kız şişman çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Kızın mozaiksizi yok mu? Pati Stalk Squad göreve! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 beyler yeni öğrendim kız evliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Hocanınki de kapkaraymış 8 kare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 benim anlamadığım hocayı niye böyle yarım mozaiklemişler, A.N.T. diye baş harfleri vermişsin saçını falan göstermişsin ulan adamı tanıyıp ya da eğitim kadrosuna bakıp da anlamayacak adam ya malın allahıdır ya da kör falandır asueha saçma sapan işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 https://www.facebook.com/pages/Anadolu-%C3%9Cniversitesi-Edebiyat-Fak%C3%BCltesi-Tarih-B%C3%B6l%C3%BCm%C3%BC/613970851969209 şu sayfayı adam yönetiyor. beğenenlerin içinde kız kesin vardır da liste yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 adamı da buldum ordan kıza ulaşırım diyen babayiğit varsa gönderiim adını asdafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 beyler caps varsa lütfen ömden bekliyorum bir bakıp sileceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 kızı bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 caps varsa bana da pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Adamı bulmak zaten çok kolay. Haberde sadece adı soyadı yok yani. Anadolu üniversitesi, bölüm başkanı, tarih bölümü, profesör, 56 yaşında ve A.N.T.. Sansürünüzü yiyeyim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 valla adam entellektüel bi tip. kızlar falanda seviyo. ben bu ilk sapladığı hatun değildir. mızrak koleksiyonu vardır yani. şuna teabag buna bendover şuna doggy falan diye koleksiyonu vardır yani. tarihçi bide. gel tatlım kamasutra falan diye. severim böyle hocaları. bravo. YANLIZ Bİ SANİYE Bİ DAKKA Bİ DJZUHAUAHUAHUAUHAHUAHUHUA O ARKADAKİ MAVİ TİŞÖRTLÜYÜ NABICAZ BEN BİLMİYORUM AHAHAHHAA O NE LAN ÖYLE ZUHAUHAHUHUAHUAUAHUAHU ÖYLE ÖĞRENCİM OLSA KAMPÜSÜ BOMBALARIM LAN O NASI Bİ TİP AK AUZHUASDFUHZKJCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 http://annmaridal.files.wordpress.com/2012/02/125.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar