BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Hala yazılmadı mı? :) playlist hayranların oyları ile seçiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 natingelsmetırs çalsınlar çokgzeül şarkkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Playlist olayı ciddi mi, troll dönmesin? Ha bir de gerçek hayranlar oy verecekse hiç yeni şarkı olmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 orta 3 e giderken arkadaşla oturup "unforgiven" ın sözlerini çıkarıp onların balkonda söylüyoduk. triplere falan giriyoduk. zaman makinası icat edilince ilk yapıcağım iş o ana gidip kendime bi tokat atıp olucak. sonra parçalasınlar zaman makinasını. bi tokat lan. çok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Ben göremicem bunları canlı amk hep bi bok çıkıyor.Bu senede askerde olacam ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 nerde olacak? bilet fiyatları belli mi? o bilgiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 valla ben gidicem daha hayatımda hiç canli izleyemedim bunları, kısmet olmadı bu sefer izlemek istiyorum. performansları ne kadar kötü olursa olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 İstanbul yok web sayfalarında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 toggie said: Playlist olayı ciddi mi, troll dönmesin? Ha bir de gerçek hayranlar oy verecekse hiç yeni şarkı olmaz sanırım. olmasın zaten yeni şarkıları götüm gibi hatta o kadar kötü ki eskiden loaddan öncesi iyi load reload boktan derdik artık load reloadda kabulum bu arada her sene geliyo la herifler sonispherea gelceklere çok iyi bi line up gelmesse gitmem yeter 2 mi 3 mü ne izledim herifleri ozzy alıp gelsinner giderim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 load ve reload iyi albumler. reload cok iyi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 THE PRODIGY IRON MAIDEN METALLICA AIRBOURNE ALICE IN CHAINS ANTHRAX CARNIFEX CHAS & DAVE DEVIN TOWNSEND PROJECT DROPKICK MURPHYS GHOST GOJIRA KARNIVOOL LIMP BIZKIT MASTODON SILVERSTEIN THE SISTERS OF MERCY SLAYER THE VIRGINMARYS VOODOO SIX Bu ingilitere line upi sonisphereın. MEtalli,canın turunun adı by request miş harbiden peçeteye yazıp uzatcakmışız. Bilemiyorumn ama hala prodigy dışında ilgimi çeken bütün grupları canlı izledim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 oylama ile seçilecekse inci sözlüğü harekete geçireyim ya ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 su lineup'ın tukiye'de olması niye imkansız yahu. gelsinler iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 avrupa turnesi açıklanmış olmasına rağmen eklenmiş tura sanırsam. oylarla playlist olayı doğrudur. yer filan açıklanmadı daha ama fikrimce %90 İTÜ olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 slayer'in gitaristlerinden biri ölmedi mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 çok imkansız değil ilk sonisphereda metallica megadeth anthrax slayer + manowar + rammstein + alice in chains çıkmıştı burda çok fazla bişi yok artı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 bide 3 günlük bilet 110 tl idi resmen bildiğin beleşe izledik en imba turneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 3. kez canlı izliyor olucam, sahne önündeki barikatlardan arkasını geriden kabul ediyorum. geçen 2 sefer de metclub'a üye olmama rağmen meet&greet çıkmamıştı, bu sefer de çıkmazsa bizzat backstage'e dalıp papa het ile tanışıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 BonePART said: bide 3 günlük bilet 110 tl idi resmen bildiğin beleşe izledik en imba turneyi Aynen abi. 180 lira idi sahne içi hala hatırlıyorum. Şimdi 180 liraya justin bieber izleyemiyorsun. Delirdi fiyatlar, olacak iş değil. Sürekli tüm konserleri Sonisphere 2010 ile karşılaştırdığım için hiçbirine gidemiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 setlist 1 (çok zor bi ihtimal): - creeping death - phantom lord - metal militia - the four horsemen - for whom the bell tolls - fight fire with fire - fade to black - battery - master of puppets (bu ve öncesi beraber gelirse orgazmdan ölenler olur sanırım) - welcome home - blackened - dyers eve - nothing else matters - eye of the beholder - enter sandman - wherever i may roam - broken beat and scarred - judas kiss - hate train - seek and destroy ikinciyi düşünücem dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 BonePART said: çok imkansız değil ilk sonisphereda metallica megadeth anthrax slayer + manowar + rammstein + alice in chains çıkmıştı burda çok fazla bişi yok artı 2010 sonisphere hayatımda gittiğim en başarılı festivaldi, istanbul o kadar iyi bir festival çok zor görür bir daha. her günü muhteşemdi ya. sahne önünün fiyatının kuruşuna kadar değmişti sonisphere de 2008 metallica konseri de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 bunu izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 BiTcH_oFBaT said: avrupa turnesi açıklanmış olmasına rağmen eklenmiş tura sanırsam. oylarla playlist olayı doğrudur. yer filan açıklanmadı daha ama fikrimce %90 İTÜ olur. Şunun kaynağını bir versen be hocam. Web sayfalarında yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 BiTcH_oFBaT said: bunu izleyin bune bildiğin film mi çekmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Evet bildiğin film çektiler ve sinemalarda gösterildi. Hemi de imax ve 3D ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar