xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Valla madem yasa cikti, faydalanalim. Mesela benim hakkimda okul zamaninda tanidigim bir eleman sacma sapan birseyler yazmis eksisozluge. Kendi de biliyor gercek disi oldugunu ama b*k at izi kalsin mantigi. Daha once sikayet etmistim ama eksisozluk sallamamisti, avukatla gel diyordu. Hakkimda soylenen seyleri cok da sallamadigimdan ugrasmadim. Simdi bu yasa ile cok guzel sallayacaklar galiba. Nasil yapilacak bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 önce bir adet ayakkabı kutusu alıyorsun sonra içini dolar ile dolduruyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 sakin ol şampiyon. daha yasa resmi gazetede yayınlanmadı, anayasa mahkemesine gidilecek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 @Holy Resmi gazetede bugun yayinlanir. Anayasa mahkemesine gidilmesi ayri bir olay, iptali icin. Anayasa mahkemesindeyken yasa gecerli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Anayasa mahkemesi'nin kararını beklemez. Resmi gazetede yayınlanması yeter. Ki büyük ihtimalle yayınlanmıştır bile. Anayasa mahkemesi süreci aylar sürebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 bugünkü resmi gazetede görünmüyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Bire bir ismin kullanılmıyorsa bırak kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Öğlen veya akşam üzeri mükerrer sayı çıkarabilir resmi gazete. Şada yarın. amaaan ne farkeder. ha bugün ha yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Selamunaleykum Ekşi sözlük denilen şeytan icadı gavur casuslarıyla dolu sitede büyüklerimize, hükümetimize, devletimize ve sayın başbakanımıza hakaretler ediliyor. Gereğinin yapılmasını arz ederim. Saygılarımla Duyarlı bir vatandaş. Al kopyala yapıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Remus said: Bire bir ismin kullanılmıyorsa bırak kalsın. tam ismim kullaniliyor malesef. Google'da aratinca bide ilk 5'te cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ahahah öm ile linki atarmisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ÇOK MERAK ETTRİM BURAYA KOY LİNKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ahahaha link plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 yoksa bu elf burnum agir drama kokusumu aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 adama nie mesaj atmiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 adamı tanıyosan gidip dövsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Patide de olmuştu lan böyle bişi biri linkini bulsun pls.Hatta şişkosun ve mp3 kulaklığı ile kendini vip bodyguard falan sanıyorsun diye bayağı bi yemişlerdi birbirlerini. LİNK PLS GÜLMEM LAZIM AZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 haa hatırladım lan onu çok iyidi ahahah dur bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 arama çalışmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ekşi sözlük, özellikle inci sözlük falan komple kapatılmalı ki zaten. kapatma kampanyası düzenlensin direkt imza atarım altına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 JestersTear said: ekşi sözlük, özellikle inci sözlük falan komple kapatılmalı ki zaten. kapatma kampanyası düzenlensin direkt imza atarım altına. Jaegerjaquez said: niye ben bir siyasetci degilim, populer birisi degilim, zengin de degilim. adim soyadimla internette yalan ve cirkin bir iddia var ve eksisozluge bunu ilettim, yapan kisinin adini soyadini bile soyledim ama eksisozluk sallamadi. 2 post icin duyarsizlik yapmak, insanlara hakaret edilmesine izin vermek hos degil. avukat tutup kosturulacak birsey de degil, ama olmamasi gerekiyor. gercek olsa gam yemeyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 adamin nickini ver, avukatmis gibi mesaj atalim ek$iden, hede hodo diye, korkutup o arada adamin sifresinide alip sana veririz dsfsdf patide avukat olan biride pro bi text hazirlasin, onu gondeririz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 reyou said: adamin nickini ver, avukatmis gibi mesaj atalim ek$iden, hede hodo diye, korkutup o arada adamin sifresinide alip sana veririz dsfsdf patide avukat olan biride pro bi text hazirlasin, onu gondeririz iste Buna gerek olmamali. Tutumlarini yanlis buluyorum. Ozgurluk tarafi ve sansurluk karsiti olmak ile iftiralara yataklik yapip onlari korumak arasinda bir cizgi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar