Xaero Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 ShadowFax said: Yağmurda sürmek ne boktanmış. Belden aşağısını sanki havuza sokup çıkarmış kadar ıslandım. Bugun aynı şeyi scooter ile tecrübe ettim. Medeniyet resmen pantolonda hiçbişey yoktu 50 km altına düşmedikçe sıfır sıkıntı tur camı sağolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 allah kahretsin bu hava tahminlerinin ya... baktım telefondan, saat 1 den itibaren rahat görünüyordu. Servise götürecektim. Saat 1'i 10 gece gibi çıktım. baktım yağmur dinmiş görünüyor. yukarı dudulludan çıktım, tem yan yol civarına çıktım. bir bastırdı... yok sıçana döndüm. yandan geçen araçların sıçrattıkları falan da tuzu biberi oluyor. geri döndüm. yarın götürürüm servise dedim artık nabayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nubhertia Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 zincir gergisi kaç kmlik kullanımda kontrol edilip ayarlanmalı? Şu an 1800 kmdeyim ve gaz verdiğimde bolluk varmış gibi bir vurma hissi ve artan bir ses var. Kullanma kılavuzunda 1000kmde bir kontrol edilmeli ve 1.5 cmden fazla esnememeli diyor. Yarın kontrol edeceğim. Sık ilgilenilmesi gereken birşey midir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 500-1000km de bir elinle ayağınla kontrol edilmeli. Esneklik görüyorsan git herhangi bir ustaya gerdirsinler iki dkda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 nubhertia said: zincir gergisi kaç kmlik kullanımda kontrol edilip ayarlanmalı? Şu an 1800 kmdeyim ve gaz verdiğimde bolluk varmış gibi bir vurma hissi ve artan bir ses var. Kullanma kılavuzunda 1000kmde bir kontrol edilmeli ve 1.5 cmden fazla esnememeli diyor. Yarın kontrol edeceğim. Sık ilgilenilmesi gereken birşey midir bu? ilk 500-1000km de kontrol edilmeli, ondan sonra 5000de 1 etsen de olur. Zincir degiştirildiginde de yine ilk 500-1000de ilk kontrol yapılmalı derler. Yeni zincirinilk esnemesi fazla oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 motorun rodajı yeni bitti yagı degisti biraz gazlayayım acılsın motor diyorum 4 levent civarı hangi yol onerirsiniz asfaltı düzgün akşam gazlamalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Gökçetepeye gidip geldik. 780 km yaptım. İlk defa bu kadar uzun gittim. Güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Arkadaşlar, Hyosung Gv 250 Regal Raptor Cafe Racer (250E-2A) Regal raptor spyder 250 10.000 civarı butceyle size göre hangisi olmalı?regal cafe racer cok tatlı duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 hyosung daha mantıklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Selam, R25 ile 3. ayımıza girdik. Ciddi düşünüyoruz artık, seneye düğün. Şaka maka çok keyifli motorcukmuş. bu da burda dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 regallerde fabrikasyon sonunu var. test edilmeden kalite kontrol yapılmadan fabrikadan çıkıyor. seleyi delip altından çıkan vidadan tutda zincirin kopmasına kadar çok şikayet duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Tekirdağ yaptım geldim, 40 TL benzin yedi namussuz. Giderken 100-130 aralığında gittim gelirken 90-100. Ebeme orgy yaptılar ama, çok yordu lan ellerim falan titriyordu yeni geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 neyle gıttın geldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 yazmamışım fasd 2015 cbr 250r, 3.500 km de. artçı yoktu yük yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 150km falan dımı orası otoban cok tatsız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 kawasaki er-6n fikri olan, kullanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 10 numara motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 CRF'ye topcase taktim. Kötü durur falan diyodum, fakat BÜYÜK rahatlıkmış. Kötü de durmadı. Eldiven ve kaskı içine koyabiliyorum. kaskı taşımaktan kurtuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 cbr 250 ye takayım diyorum. fakat epey çirkin duracak sanırım. baydım kask mont dizlik eldiven taşımaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Jeeztro said: cbr 250 ye takayım diyorum. fakat epey çirkin duracak sanırım. baydım kask mont dizlik eldiven taşımaktan. ya aynı durumdan ben de muzdaribim aslında. arkasına takınca da bütün karizması bitiyor motorun. ama kaskı düşününce onu koyacak estetik bir şey de olamaz ya asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 ya diger motorlarda nc gibi olsa aslinda su bagaj olayini bide kiyafet olayini cozseler acaip hype olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 bu bayramda gordum ablanin biri iki tane yan bagaj takmisti cok guzel duruyordu, nerden bulduysa kirmizi filan hostu. oyle kotu filan durmuyor. temsili fotograf: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 cok guzel duruyo su motorda yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 olur yani olmaz diye birsey yok. Mont hadi neyse bayabilirde, Kask filan fuzel seyler tasiyin ne var. Cok dertlendiyseniz gogo sukuter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Scooter a kayabilirim valla, düşünmüyor değilim sırf şu taşıma olayı yüzünden. Hanım da var çünkü, iki kişi bir kahve içmeye gidelim diyoruz. Kask, eldiven, dizlik, mont, bellik falan vs derken starbucksda 4 kişilik masayı çingene çadırı gibi kapatıyoruz. Giymeyeyim diyorum, hadi ben neyse de hatuna birşey olsa vicdan azabından kendimi asarım herhalde. Fuarda Xmax 400' e kayabilirim istemeye istemeye. Ya da bir çılgınlık yapıp NC ye kayacağım. Biraz borç içinde yüzmem gerek tabi, üzerine hanımın tribini de çekmem lazım tabi hala büyüyemedin hani çocuk yapmıyor muyuz falan diye haha Eylül - Ekim gelse de rahatlasak artık. Bu sıcakta mont da giyilmiyor İstanbul trafiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar