Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v3.1

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

allah kahretsin bu hava tahminlerinin ya...

baktım telefondan, saat 1 den itibaren rahat görünüyordu. Servise götürecektim. Saat 1'i 10 gece gibi çıktım. baktım yağmur dinmiş görünüyor.

yukarı dudulludan çıktım, tem yan yol civarına çıktım. bir bastırdı... yok sıçana döndüm. yandan geçen araçların sıçrattıkları falan da tuzu biberi oluyor.

geri döndüm. yarın götürürüm servise dedim artık nabayım.
Sosyal ağlarda paylaş

zincir gergisi kaç kmlik kullanımda kontrol edilip ayarlanmalı? Şu an 1800 kmdeyim ve gaz verdiğimde bolluk varmış gibi bir vurma hissi ve artan bir ses var.

Kullanma kılavuzunda 1000kmde bir kontrol edilmeli ve 1.5 cmden fazla esnememeli diyor. Yarın kontrol edeceğim.

Sık ilgilenilmesi gereken birşey midir bu?
Sosyal ağlarda paylaş

nubhertia said:

zincir gergisi kaç kmlik kullanımda kontrol edilip ayarlanmalı? Şu an 1800 kmdeyim ve gaz verdiğimde bolluk varmış gibi bir vurma hissi ve artan bir ses var.

Kullanma kılavuzunda 1000kmde bir kontrol edilmeli ve 1.5 cmden fazla esnememeli diyor. Yarın kontrol edeceğim.

Sık ilgilenilmesi gereken birşey midir bu?

ilk 500-1000km de kontrol edilmeli, ondan sonra 5000de 1 etsen de olur.
Zincir degiştirildiginde de yine ilk 500-1000de ilk kontrol yapılmalı derler. Yeni zincirinilk esnemesi fazla oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

cbr 250 ye takayım diyorum. fakat epey çirkin duracak sanırım. baydım kask mont dizlik eldiven taşımaktan.

ya aynı durumdan ben de muzdaribim aslında.

arkasına takınca da bütün karizması bitiyor motorun. ama kaskı düşününce onu koyacak estetik bir şey de olamaz ya asdfg
Sosyal ağlarda paylaş

Scooter a kayabilirim valla, düşünmüyor değilim sırf şu taşıma olayı yüzünden. Hanım da var çünkü, iki kişi bir kahve içmeye gidelim diyoruz. Kask, eldiven, dizlik, mont, bellik falan vs derken starbucksda 4 kişilik masayı çingene çadırı gibi kapatıyoruz. Giymeyeyim diyorum, hadi ben neyse de hatuna birşey olsa vicdan azabından kendimi asarım herhalde.

Fuarda Xmax 400' e kayabilirim istemeye istemeye. Ya da bir çılgınlık yapıp NC ye kayacağım. Biraz borç içinde yüzmem gerek tabi, üzerine hanımın tribini de çekmem lazım tabi hala büyüyemedin hani çocuk yapmıyor muyuz falan diye haha

Eylül - Ekim gelse de rahatlasak artık. Bu sıcakta mont da giyilmiyor İstanbul trafiğinde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...