Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v3.1

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

Motosiklet satmıyor onlar, anca araba. Sorduğunda da utanmadan "çoğu şirketimiz portföyünde motor istemiyor" diyorlar. Sanki kasko yaptırıyorum anasını satayım, zorunlu ve sadece karşı tarafın hasarını ödeyen sigorta bu, neyi nereye istemiyorsun?

Yakın zamanda 3.000 TL'ye YBR alan bir arkadaşım 1.000 TL sigorta ödedi, hadi ilk aracı falan diye dedik, birkaç senedir motor kullanan ve 2 senedir hasarsızlığı olan bir arkadaşım da 7.500 TL'lik NMax için aynı paraları ödedi dün. Bana ne çıkacak bilmiyorum Mayıs'ta, hayırlısı.

Acente bağlamanın faydalı tarafı net prim - brüt prim farkı. Çoğu sigortanın brüt primi net priminin 2 katından fazla, yani araba fiyatları gibi paranın %60'ını falan komisyona veriyorsunuz. Acenteniz iyiyse onu az alıyor ya da iyi müşteriyseniz sizden almıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Acentenin size teklif ettiği sigorta firmasında ağırlığının olması şart. Aksi halde yaşanan olumsuzluklarda sizi zor durumda bırakabiliyorlar.

Muafiyet, düşük bedeller gibi katakullilerle düşük prim teklif ediyorlar ve siz de kabul ediyorsunuz. Ama işiniz düştüğünde işin sonu hüsran olabiliyor.

Ben arzu edersen tüm sigortalarımı(trafik, kaso, DASK, konut) yapan Kadıköy'de bir yer var, numarasını ÖM atayım. Motorlar konusuna vakıf değilim ama sormaktan zarar gelmez.

Edit: MrLevie kutunu boşalt :P

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

hangı motora ne teklıf aldınız yazar mısınız? bende x-max var 2014, hazıranda bıtıyor sigortası. yemin ediyorum artık rüyalarıma girecek su yuksek prim olayı. geçen sene 520 tl vermiştim ilk motorum diye. bu sene bakalım ne çıkacak.

olmadı valla kafayı kırar sigortasız gezerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeto said:

olmadı valla kafayı kırar sigortasız gezerim.

Gezmekle bitmiyor, satamazsın sigortasız motoru, sanki bütün o zaman sigortalı gezmişsin gibi prim + gecikme zammı + ceza ödersin. Polis rutin çevirmede yakalarsa motoru bağlar ve sigorta priminden fazla ceza keser. Polis kazada yakalarsa aynısı + karşı tarafın bütün maddi hasarını cebinden ödersin.

Öyle 300-500 TL için girilecek macera, kırılacak kafa vs. değil yani. Git motoru sat vermeyeceksen.
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Bajaj Avenger modellerini getiriyormuş bu sene.

150cc liklerin geleceğini duydum. Aslında 220cc likleri var, en optimumu bu. Ama onu getirmicekler sanırım.

Bajaj Avenger ile ilgili bilgisi olan var mıdır?

Fuarda baktım yaramaz makina. Ufacık bide.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

Xaero said:

Inazuma kullanan varmı?

CRF 250 L alacağım fakat bunda da aklım kaliyor. test edebileceğim bi yer olsa keşke.

Valla ben ufaktan test ettim ama ilk kullanım oldugu icin cokta tecrübe edemedim ama gayet rahat ve tam sehir ici motoru olmus kullanım cok iyi.

Kime sorduysam da 250 likte inazuma üstüne tanımam diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...