Dynun Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 yamaha r25 aldım tavsiyeniz var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Selam, @MrLevie Firmadan çok acenta önemli bu işlerde : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 paramecium said: Selam, @MrLevie Firmadan çok acenta önemli bu işlerde : Saygılar. Tanidik birilerini arastir diyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 sigortam netten teklif al baba onlar genelde pazarlik edilmis fiyati veriolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Motosiklet satmıyor onlar, anca araba. Sorduğunda da utanmadan "çoğu şirketimiz portföyünde motor istemiyor" diyorlar. Sanki kasko yaptırıyorum anasını satayım, zorunlu ve sadece karşı tarafın hasarını ödeyen sigorta bu, neyi nereye istemiyorsun? Yakın zamanda 3.000 TL'ye YBR alan bir arkadaşım 1.000 TL sigorta ödedi, hadi ilk aracı falan diye dedik, birkaç senedir motor kullanan ve 2 senedir hasarsızlığı olan bir arkadaşım da 7.500 TL'lik NMax için aynı paraları ödedi dün. Bana ne çıkacak bilmiyorum Mayıs'ta, hayırlısı. Acente bağlamanın faydalı tarafı net prim - brüt prim farkı. Çoğu sigortanın brüt primi net priminin 2 katından fazla, yani araba fiyatları gibi paranın %60'ını falan komisyona veriyorsunuz. Acenteniz iyiyse onu az alıyor ya da iyi müşteriyseniz sizden almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Bajaj Avenger modellerini getiriyormuş bu sene. 150cc liklerin geleceğini duydum. Aslında 220cc likleri var, en optimumu bu. Ama onu getirmicekler sanırım. Bajaj Avenger ile ilgili bilgisi olan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Selam, Acentenin size teklif ettiği sigorta firmasında ağırlığının olması şart. Aksi halde yaşanan olumsuzluklarda sizi zor durumda bırakabiliyorlar. Muafiyet, düşük bedeller gibi katakullilerle düşük prim teklif ediyorlar ve siz de kabul ediyorsunuz. Ama işiniz düştüğünde işin sonu hüsran olabiliyor. Ben arzu edersen tüm sigortalarımı(trafik, kaso, DASK, konut) yapan Kadıköy'de bir yer var, numarasını ÖM atayım. Motorlar konusuna vakıf değilim ama sormaktan zarar gelmez. Edit: MrLevie kutunu boşalt :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 paramecium said: Selam, Edit: MrLevie kutunu boşalt :P Saygılar. Boşalttım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Selam, Yolladım :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 hangı motora ne teklıf aldınız yazar mısınız? bende x-max var 2014, hazıranda bıtıyor sigortası. yemin ediyorum artık rüyalarıma girecek su yuksek prim olayı. geçen sene 520 tl vermiştim ilk motorum diye. bu sene bakalım ne çıkacak. olmadı valla kafayı kırar sigortasız gezerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Yeto said: olmadı valla kafayı kırar sigortasız gezerim. Gezmekle bitmiyor, satamazsın sigortasız motoru, sanki bütün o zaman sigortalı gezmişsin gibi prim + gecikme zammı + ceza ödersin. Polis rutin çevirmede yakalarsa motoru bağlar ve sigorta priminden fazla ceza keser. Polis kazada yakalarsa aynısı + karşı tarafın bütün maddi hasarını cebinden ödersin. Öyle 300-500 TL için girilecek macera, kırılacak kafa vs. değil yani. Git motoru sat vermeyeceksen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 ya ben sıgortam netten almıstım ama tanıdık faalan vardı belkı onlar ayarladılar 491 vermıstım 1 aylık gecıkmeyle bajaj pulsar 200ns e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Şair sigortayı arayın ya, bütün motor kullanıcıları oradan yaptırıyo heralde, adamlar en uygun teklifleri veriyor. Bir de suzuki gsxs1000 süper olmamış mı ya? Yarış şasisi, yarış frenleri sınıfının en hafifi ve aynı zamanda en ucuzu. Hatun motora binmek istemiyo olsa alacğım motordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Biraz çakma Street Triple olmuş be abi. (Açılın Triumph'çı geldi :p) Yarın Caponord test sürüşüne gideceğim, hiç tecrübe eden veya duyan/bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 capanord test makinası var mıymış? Ben de istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 eski capoyuda yeniyide kullandım ben eskisi ne kadar kötüyse yenisi o kadar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 aktiftablet said: capanord test makinası var mıymış? Ben de istedim. Yok İTÜ Motosiklet Kulübü bir etkinlik yapıyordu da üyeler için, malum olaylar nedeniyle iptal oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 moriQ said: eski capoyuda yeniyide kullandım ben eskisi ne kadar kötüyse yenisi o kadar iyi 125hp yetiyo mu? 150, 160larda gözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 tork inanılmaz alıyo götürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Inazuma kullanan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 RamsesII said: Bajaj Avenger modellerini getiriyormuş bu sene. 150cc liklerin geleceğini duydum. Aslında 220cc likleri var, en optimumu bu. Ama onu getirmicekler sanırım. Bajaj Avenger ile ilgili bilgisi olan var mıdır? Fuarda baktım yaramaz makina. Ufacık bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Ok başkan sağolasın.Zaten 150cc liğini almak hiç mantıklı değil.220 olsa belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Xaero said: Inazuma kullanan varmı? CRF 250 L alacağım fakat bunda da aklım kaliyor. test edebileceğim bi yer olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 ShadowFax said: Xaero said: Inazuma kullanan varmı? CRF 250 L alacağım fakat bunda da aklım kaliyor. test edebileceğim bi yer olsa keşke. Valla ben ufaktan test ettim ama ilk kullanım oldugu icin cokta tecrübe edemedim ama gayet rahat ve tam sehir ici motoru olmus kullanım cok iyi. Kime sorduysam da 250 likte inazuma üstüne tanımam diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Benelli TnT 250 hakkında övgüler duyuyorum, siz ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar