Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 off makina olmus ya https://honda.com.tr/motosiklet/super-sport/cbr-500r-2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 turuncu - siyah rengi iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 beyler ultra cahil bir soru geliyor. güzel fiyata motor yakaladım, alacağım ama motor ehliyeti henüz sertifika seviyesinde. trafik şubeye gidemedim işlemler için hala. motor al-sat sırasında ehliyet falan soruluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 sorulmuyor motoru teyzede alabilir çocukta ehliyet sadece trafiğe açık alanda kullanmaya ehil olduğunun onaylanmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Bugun rodajicin kilyos tarafina gittim feci boynum tutuldu. Bu mt25in gidonu yukseltmek lazim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 fuara gittim bajaj pulsar 200ns veya ar modeli çok beğendim 8bin tl fiyat verdiler. basıcam krediyi alıcam ama hala ne bir ehliyet ne bir ekipman ne de cesaret var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Herseyden once ekipman, sonra ehliyet/egitim ve hic bir zaman cesaret kazanmamak lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 10 bini geçmeyecek bi cruiser yokmudur ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 gençler bana şöyle bluetoothlu bir kask lazım siyah olacak. F/P olursa iyi olur, ocağıma incir ağacı dikti bu motor mevzusu anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Bluetoothlu kask yok hacı, ayrı alıyosun bluetoothunu. Midland ucuz ve çok kullanılan bi kit, ona bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 hmm peki kaskın soketi moketi hepsinde yoktur herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Xaero said: 10 bini geçmeyecek bi cruiser yokmudur ya... Hyosung GV 250 Kymco Venox 250 Rks Cruiser 250 Başka da gelmedi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Bu Hyosung az biraz daha su malzeme kalitesini arttirsa, cok degil yahu az biraz daha. Motor zaten suzuki nin ciktigi fabrikadan cikiyor ama lanet olasi yuruyen aksam disindaki heryeri dokuluyor 2 sezon binince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 MrLevie said: hmm peki kaskın soketi moketi hepsinde yoktur herhalde? Her kaska uyacak şeilde yapıyolar. ya kenardan klipsli ya da yapıştırmalı oluyor, içine de kablo mablo döşüyorun bi şekilde.. zipzip said: Xaero said: 10 bini geçmeyecek bi cruiser yokmudur ya... Hyosung GV 250 Kymco Venox 250 Rks Cruiser 250 Başka da gelmedi aklıma. Abi çin malını boşver. hyosung da kymco da çin malıyla kıyaslanmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 ben nolan 86 almıstım, bıraz gurultu alıo icine degistiricem vs de işte 600-700 bandında saglam kask dıe almıstım. Kendi icinde blutut yeri falan var gidip nolanın ürününü alıp takabiliosun direk yerine. yada aktiftablet gibi yapican. MrLevie said: gençler bana şöyle bluetoothlu bir kask lazım siyah olacak. F/P olursa iyi olur, ocağıma incir ağacı dikti bu motor mevzusu anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 zipzip said: Xaero said: 10 bini geçmeyecek bi cruiser yokmudur ya... Hyosung GV 250 (fuarda baktım çok fazla büyük gibi geldi bana) Kymco Venox 250 (hiç görmedim bi incelemek lazım) Rks Cruiser 250 (bunuda bilmiyorum ama incelicem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrLevie Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Motorun çalınmasına karşılık yaptığınız bir şey var mı direksiyonu kitlemek dışında? gerek var mı daha doğrusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zipzip Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Alarmlı fren disk kilidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RamsesII Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Xaero said: 10 bini geçmeyecek bi cruiser yokmudur ya... kmyco venox en son 2010'da getirilmişti sanırım ama üzmez alırsan. Gv 250 bilindik, klasik başlangıç cruiseri. RKS yerine Daelim'e bakmanı tavsiye ederim, yanılmıyorsam çin değil koreli olması lazım. RKS'den falan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xaero Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 RamsesII said: Xaero said: 10 bini geçmeyecek bi cruiser yokmudur ya... kmyco venox en son 2010'da getirilmişti sanırım ama üzmez alırsan. Gv 250 bilindik, klasik başlangıç cruiseri. RKS yerine Daelim'e bakmanı tavsiye ederim, yanılmıyorsam çin değil koreli olması lazım. RKS'den falan iyidir. Daelim kralmış ya sevdim modellerini. Tnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RamsesII Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Fiyatı da uygun, al gitsin.2 sene sonra değiştiricen nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xaero Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=fVTRpJb9eBU Scooterda fena değilmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Bendeki sym joymax işte. Müthiş rahat valla büyük motordan sonra. Ama insan büyk motorun gidişini özlüyor tabi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MrLevie Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 arkadaşlar motor için trafik sigortası lazım. önerdiğiniz şirket var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 Sonraki 67.sayfa (Toplam 124 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 5
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Motorun çalınmasına karşılık yaptığınız bir şey var mı direksiyonu kitlemek dışında? gerek var mı daha doğrusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Alarmlı fren disk kilidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Xaero said: 10 bini geçmeyecek bi cruiser yokmudur ya... kmyco venox en son 2010'da getirilmişti sanırım ama üzmez alırsan. Gv 250 bilindik, klasik başlangıç cruiseri. RKS yerine Daelim'e bakmanı tavsiye ederim, yanılmıyorsam çin değil koreli olması lazım. RKS'den falan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 RamsesII said: Xaero said: 10 bini geçmeyecek bi cruiser yokmudur ya... kmyco venox en son 2010'da getirilmişti sanırım ama üzmez alırsan. Gv 250 bilindik, klasik başlangıç cruiseri. RKS yerine Daelim'e bakmanı tavsiye ederim, yanılmıyorsam çin değil koreli olması lazım. RKS'den falan iyidir. Daelim kralmış ya sevdim modellerini. Tnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Fiyatı da uygun, al gitsin.2 sene sonra değiştiricen nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=fVTRpJb9eBU Scooterda fena değilmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Bendeki sym joymax işte. Müthiş rahat valla büyük motordan sonra. Ama insan büyk motorun gidişini özlüyor tabi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 arkadaşlar motor için trafik sigortası lazım. önerdiğiniz şirket var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar