Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v3.1

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

aktiftablet said:

Bu cbf1000 in egzozunu değiştirmek istiyorum. Yüksek ses istediğimden değil. Orjinal egzoz çok çirkin görünüyor. Ve çok büyük olduğu için artçının egzoza basıp ayakabıyı yapıştırması çok kolay.

Ucuz yollu egzoz (2.el vs olabilir) nerden nasıl bulurum, ya da yaptırırım?

cbf 1000 de egsozda bi kelebek var. gaz açtıkça açılıyor falan. yakıtı arttırıyor başka custom egsozlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

Baya bir kafa karışıklığı sonrasında bugün cbr 250r aldım. Bir terslik olmazsa perşembe teslim alıcam. Perşembe gününe kadar ekipmanları tamamlamam lazım. Ekipman topicinden yardırıcam. Önerilerinizi bekliyorum..

Hayırlı olsun. Neden yamaha r 25 i es geçtin ?
Sosyal ağlarda paylaş

özetlemek gerekirse

1) yamaha r25 in başlangıç için ideal bir motor olduğunu düşünmüyorum. Oturuş pozisyonu çok yatık, torku çok yüksek ve kontrolü nispeten zor.

2) Yamaha bayilerinin hal ve tavırları hiç hoş değil. Parayı almadan böyle olan adam parayı aldıktan sonra kök söktürür.

3) Hondayı aldığım bayiiyi tanıyorum çok yardımcılar. Bu arada tavsiye ederim pazarbaşı honda.

4) ilerde güzel bir enduroya geçmek istiyorum. Çıkarsa yeni africa twin gibi. Dolayısıyla çift silindir ss motora ihtiyacım olduğunu düşünmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

3) Hondayı aldığım bayiiyi tanıyorum çok yardımcılar. Bu arada tavsiye ederim pazarbaşı honda.

Oranın sahibi bir abi var 50'lerinde gözlüklü. Adam gerçek esnaf, ilgilenmesi, anlatması içeri girdik nc 750 x e yakından bakmak için, yarım saat anlattı durdu, deneyimlerini paylaştı vs.

Tek handikapları sadece honda satması.
Sosyal ağlarda paylaş

Engin Pazarbaşı. Gerçekten çok iyi bir insqan herşeyden önce. Ayrıca dediğin çok doğru, bilgi esirgemiyor. 2m km motosiklet deneyimi olan bir ton sertifikası olan bir motosiklet uzmanı. Daha doğrusu motorsiklet doktoru. Yeşim Pazarbaşı da bir o kadar ilgili, bilgili ve yardımcıdır.

Gidip size elindeki malı kakalamaz, size en uygun en doğru bilgiyi verir.

Sadece motor satmakla uğraşmıyorlar kesinlikle, satmadan önce uzun uzun, sinirliyken kullanıcaksan, kız arkadaşınla, ailenle kavga ettiğinde bineceksen, canım sıkkın bir tur atayım diye bineceksen sana motor filan satmam. Peşin peşin anlaşalım diyecek kadar da düşüncelidir. Derdi Türkiyede sağlıklı bir motorsiklet kültürü ve bilinçli bir motorsiklet sürücüsü topluluğu oluşturmak.

dediğim gibi herkese tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...