Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 mt-09 var abi. Hem hafif bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Şu video paylaşıldı mı? Yeni başlık açmak istemedim. http://www.youtube.com/watch?v=1Yeipzl1uZY İçimin yağları eridi sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 ahaha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 ya dün izlemiştimde herif niye bunların ustune surdukten sonra gerı gelıyor? neyse içimin yağları eridi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Tek gidiş tek geliş yol değil mi abi orası, sollama bile yapmazken keyfine ters şeritten gelmiyor mu kamyonetli mal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Aynen http://www.youtube.com/watch?v=dONyv-Cwkoo Şu da uzunu. Ertesi gün yine görüyo adam bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 amerıkanında koylusu hıc cekılmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 - NAPIYON LAN SEN + Olm ters şeritten üstüme geliyosun öldürücen nerdeyse ne diyon? - ARABADA ÇOCUĞUM VAR TAMAM MI BANANE BANANE ARABADA ÇOCUĞUM VAR BANANE BANANE BANANE BANANE Böyle argümansızlık mı olur lan, Türkiye'de bile zor şu cehalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 olay daha cok o hillbilly motorsikletlirin üstüne sürüyor sonra motorlar donüp arabayı yakalamak için harekete geçince adam geri gelip arabada çocuklarım var diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Bu cbf1000 in egzozunu değiştirmek istiyorum. Yüksek ses istediğimden değil. Orjinal egzoz çok çirkin görünüyor. Ve çok büyük olduğu için artçının egzoza basıp ayakabıyı yapıştırması çok kolay. Ucuz yollu egzoz (2.el vs olabilir) nerden nasıl bulurum, ya da yaptırırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Duke 250 ve RC 250 hakkında ne düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Duke derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 İkiside kötü ve pahalı yani KTM kalite olarak iyidir tabi ama model olarak çok pahalılar ve tipleride berbat "bence". Başka 250'liklere yönelirim veya 300. Kawasaki nin 300 lük bir nakedi var birde ona bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 aktiftablet said: Bu cbf1000 in egzozunu değiştirmek istiyorum. Yüksek ses istediğimden değil. Orjinal egzoz çok çirkin görünüyor. Ve çok büyük olduğu için artçının egzoza basıp ayakabıyı yapıştırması çok kolay. Ucuz yollu egzoz (2.el vs olabilir) nerden nasıl bulurum, ya da yaptırırım? cbf 1000 de egsozda bi kelebek var. gaz açtıkça açılıyor falan. yakıtı arttırıyor başka custom egsozlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Motor hamallık ya, sıçayım böyle sevdaya. Yıllardır sürdüm, gidilmedik yerlere gittim, vardığım sonuç bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Baya bir kafa karışıklığı sonrasında bugün cbr 250r aldım. Bir terslik olmazsa perşembe teslim alıcam. Perşembe gününe kadar ekipmanları tamamlamam lazım. Ekipman topicinden yardırıcam. Önerilerinizi bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 aktiftablet said: Motor hamallık ya, sıçayım böyle sevdaya. Yıllardır sürdüm, gidilmedik yerlere gittim, vardığım sonuç bu. ahahhashhah çok içten konuştun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Glatheros said: Baya bir kafa karışıklığı sonrasında bugün cbr 250r aldım. Bir terslik olmazsa perşembe teslim alıcam. Perşembe gününe kadar ekipmanları tamamlamam lazım. Ekipman topicinden yardırıcam. Önerilerinizi bekliyorum.. Hayırlı olsun. Neden yamaha r 25 i es geçtin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 özetlemek gerekirse 1) yamaha r25 in başlangıç için ideal bir motor olduğunu düşünmüyorum. Oturuş pozisyonu çok yatık, torku çok yüksek ve kontrolü nispeten zor. 2) Yamaha bayilerinin hal ve tavırları hiç hoş değil. Parayı almadan böyle olan adam parayı aldıktan sonra kök söktürür. 3) Hondayı aldığım bayiiyi tanıyorum çok yardımcılar. Bu arada tavsiye ederim pazarbaşı honda. 4) ilerde güzel bir enduroya geçmek istiyorum. Çıkarsa yeni africa twin gibi. Dolayısıyla çift silindir ss motora ihtiyacım olduğunu düşünmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 yaw r25 yorar zaten. Bi yere gidemessinki onla yata yata nereye kadar. cbr super tercıh bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 zaten başlangıç için çift silindir dattiri dutturu bi racinge gerek yok. Sonuçta r25 de atla deve bir alet değil. İlerde racing kullanacak adam da nispeten sürüşü kolay ve uysal, ss görünümlü bir commuterla başlayıp sonrasında gider adam gibi 500+ bir ss alır. en azından benim fikrim bu yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 aktiftablet said: Motor hamallık ya, sıçayım böyle sevdaya. Yıllardır sürdüm, gidilmedik yerlere gittim, vardığım sonuç bu. Hehauehau (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Benim gene tenere alasım geldi. Offff alacam tenereyi 1ay izin alıp avrupayı gezecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Glatheros said: 3) Hondayı aldığım bayiiyi tanıyorum çok yardımcılar. Bu arada tavsiye ederim pazarbaşı honda. Oranın sahibi bir abi var 50'lerinde gözlüklü. Adam gerçek esnaf, ilgilenmesi, anlatması içeri girdik nc 750 x e yakından bakmak için, yarım saat anlattı durdu, deneyimlerini paylaştı vs. Tek handikapları sadece honda satması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Engin Pazarbaşı. Gerçekten çok iyi bir insqan herşeyden önce. Ayrıca dediğin çok doğru, bilgi esirgemiyor. 2m km motosiklet deneyimi olan bir ton sertifikası olan bir motosiklet uzmanı. Daha doğrusu motorsiklet doktoru. Yeşim Pazarbaşı da bir o kadar ilgili, bilgili ve yardımcıdır. Gidip size elindeki malı kakalamaz, size en uygun en doğru bilgiyi verir. Sadece motor satmakla uğraşmıyorlar kesinlikle, satmadan önce uzun uzun, sinirliyken kullanıcaksan, kız arkadaşınla, ailenle kavga ettiğinde bineceksen, canım sıkkın bir tur atayım diye bineceksen sana motor filan satmam. Peşin peşin anlaşalım diyecek kadar da düşüncelidir. Derdi Türkiyede sağlıklı bir motorsiklet kültürü ve bilinçli bir motorsiklet sürücüsü topluluğu oluşturmak. dediğim gibi herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar