NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 ben onları sordum daha aksesuar namına birşey yokmuş peki ben başka bir ilçeden alsam aleti merkezdeki servise mi kayıt ettirecem birde ilk kez sıfır alacam ne işlemler yapmam gerekiyor. yaklaşık 100km kadar bir yolu plakasız gitmem gerekiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Plaka, ruhsat ve zounlu trafik sigortası işlmeleri var. Ben muameleciye vermişdim onlar yaptı. Servise kayıda gerek yok, istanbuldan alsan motoru ve vanda yaşıyorsan ordaki yetkili servise (tabi varsa) götürmen gerekecek. Neden dersen garanti kapsamında kalması için yetkili servis tarafından garanti süresinde bakımlarının yapılması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 ya rüzgar dediğim yandan esen =) sanırım daha rahat kullanmam gerekio heh nerde pratik yapayım istanbulda varmı onerecegınız bı alan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Suark said: ya rüzgar dediğim yandan esen =) sanırım daha rahat kullanmam gerekio heh nerde pratik yapayım istanbulda varmı onerecegınız bı alan yan rüzgar çıplak motorları daha az etkiler aslında. Zamanla alışacağın bi duruö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 heh böle söleyin =) oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Benim motoru da baya gezdiriyo rüzgar, böyle götün fırıl fırıl oynuyo her an düşecekmiş gibi geliyo başta da, zamanla alışıyosun o kadarının normal olduğuna. Başlangıç motorları daha hafif olduğu için de bize fazla geliyor olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Dizlerinle motora tutun, dizlerdeki kuvveti arttır. Kolları rahat bırak, vücut olarak öne kapan. Yandan gelen rüzgara karşı bir miktar ağırlığını o yöne ver. Rüzgardan minimal etkilenirsin böylece. Tabi bir 600cc ve üstü, daha ağır motorlar çok daha az etkileniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 evet işe yaradı babalar tenkyuuuu baya farketti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 http://i.ebayimg.com/t/Honda-NC700-S-or-X-Full-Givi-Luggage-Kit-with-Trekker-TRK52-Top-Box-Panniers-/00/s/NDUwWDQ1Ng==/z/EvEAAOxyAs9SNDuT/$(KGrHqVHJFIFIuP(1dDcBSNDuSoDkw~~60_1.JPG şu motordan alıp çantalarını tıka basa doldurup yurt dışına tatile gidesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Hiç durma, varsa paran yap. Yalnız, önde tek disk fren olan motorlara ben bi soğuk bakıyorum. Yani adam ondan bile tasarruf ettiyse kim bilir başka nelerden tasarfu edilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 benim alette 2-3 vites bazen geçmio lan :/ garantisi var hoş tabide, sizede buradan duyurayım. AEA da demişti beyler, ayna alıcam alete. Ne alayım? servisteki çocuk ybr aynası al abi dedide, siz daha iyi bilirsiniz. Şekil umrum değil, fonksiyonel olsun hee bide ilk bakım(500 bakımı) ücretli lan sdsfsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Ninja 250 aynasindan memnundum ben, ne cok buyuk ne cok kucuk, ama bir eksigi var z-moto. Netten siparis eder getirtirsen uygun olabilir belki. Nc 750x suanda ki hedef motor. Begeniyorum cidden. Fiyat olarak baktigin zamanda benzerlerine oranla iyi. Sanirim bu sene motor alamam ama, aklimin kosesine yazdim. Kullanan denemis olan var mi? Edit: evet fiyat bakimindan biraz daha uygun olmasini sebebi bunlarda olabilir. Aktiftablet var mi baska eksik gordugun yerleri motorun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Şimdiki gibi rahat edemezsiniz sanki nc700le hanım ne diyor bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 O dünden razı. Bu motoru sevmedi zaten. Çok fazla kullanmıyo o yüzden. Artçı sürekli. Fuarda da denedi baktı Nc 750x'e , tipinide beğendi. Boyuda kurtarıyor gibi. İlerleyen zamanlarda düşünücem bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 CuteButPsycho said: Ninja 250 aynasindan memnundum ben, ne cok buyuk ne cok kucuk, ama bir eksigi var z-moto. Netten siparis eder getirtirsen uygun olabilir belki. Nc 750x suanda ki hedef motor. Begeniyorum cidden. Fiyat olarak baktigin zamanda benzerlerine oranla iyi. Sanirim bu sene motor alamam ama, aklimin kosesine yazdim. Kullanan denemis olan var mi? Edit: evet fiyat bakimindan biraz daha uygun olmasini sebebi bunlarda olabilir. Aktiftablet var mi baska eksik gordugun yerleri motorun ? 750'yi bilmiyorum. Ama 700'den bmw'ye geçen arkadaş, "NCde fren diye birşey yokmuş, ön frenle yeni tanıştım" dedi. Bir de 700lerin selesinin çok sert olup kıç ağrıttığını bir iki kişiden duydum, ama çok rahat kullananlar da biliyorum. 750de durum nasıl bilemedim. Fakat frenler aynı gibi görünüyor. Ha bir de motor sesi çok güzel bu NClerin. Hele hafif açık egsozla tadından yenmiyor bence. Buna rakip olarak kawasaki versys araştır bir de? Aslında bence daha iyi motor (daha düzgün frenler ve şasi, 649cc daha düşük vergi, biraz daha güçlü vs) ama işte z-moto'ya işin düşerse sıkıntı olabilir. Sıfır alıcam , garantili olacak diyorsan, bi de versys'e bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Bu NC serisi çıkmadan önce gözüm hep Versys'teydi. Onu baya bi araştırdım aslında. Bir önceki motorum kawasakiydi. Benim çok ihtiyacım olmadı ama birçok kawasaki kullanan arkadaş Z-moto eline düşünce bende de bi önyargı kaldı. Yoksa sarı-siyah versys çok beğeniyorum. Honda'nın yakıt tüketimi cc'sine göre baya düşük diye bahsediyorlar. Sele olarak 700lerde dediğin gibi hem yoruyomuş totoyu, hemde çok kayıyormuş. Özellikle artçı tarafı. O yüzden yenilemişler, fuarda öyle demişlerdi yani. Alırsam 0 almam diye düşünüyorum ama bakalım şuan sadece göz hapsine aldım NC750x'i :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Bu motor işi çok mantık işi değil zaten, gönül işi. O yüzden, yakıt tüketimi, vergi, hatta satış sonrası destek vs bir yere kadar. Gönlün hangisinden yanaysa al gitsin, çok düşünme. İkisi de kendini kanıtlamış makineler neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Motoru satışa koydum ben de :P, ilan onayda bekliyor da aşağıda dursun. Satılırsa CRF250L alacağım, 2015 fuar asıl motoru yanına alırım. Satılmazsa da devam sıkıntı yok :). http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2011-model-2012-agustos-cikisli-honda-cbr600fa-172223979/pasif-ilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 hayırlısı olsun 750x i kullandım biraz alıştığımız devir aralığı yok. araba gibi zırt pıt vites istiyor. dengeli kolay kullanımı ama boyu kısa olanlar için eziyet. ki arkadaş sıfır aldı sattı geçen gün. uçup kaçmayacam uzun yolda yormasın şehir içinde kıvrak olsun diyorsanız ideal. selesi 700 den daha iyi. bide yakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 motor kullanmak dünyanın en güzel şeyi lan <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 ya sus :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Zipzip evde kaskını giyip vantilatörün önüne oturuyormuş abiler demeyin öyle pipisi düşecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 motor var da meh pcx125.siz siz olun güzel motorunuz varken daha güzelini almadıkça satmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2014 abv bu servisin cuma günü gelecek dedi pazartesiye çekti offf gel bajaj gellllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 abi nolcak benimkide 200lük, 60 yapıom max gerçi pcx gayet güzel yaw. dün rüzgar arka tekeri attırdı yaw :/ köprüden nası geççem acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar