Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 ben kaparo verıcem ona, geçen gıttım bayıye GALMADI ABIG dedıler. sakaryaya kadar aradım gıder alırım dıe heh. barkın kotu bıle dese abi 7k motor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 düştü vidyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 bahsettiği vites olayı can sıkıcı olabilir ama f/p iyi gibi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 hata hötö hat höt hat höt ajhasdfhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 adamın tarzı ne güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Bi motoruda tukkaninda bulalim arkadas yaaa Buna ne lastik almali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 haha yok ya ben hazirandan beri arıodm, kaporayla anca taktik mi lan acaba getir 1000 er tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 NolaxThensbane said: Bi motoruda tukkaninda bulalim arkadas yaaa Buna ne lastik almali Edik. Aklım yamahaya gitmiş nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 aha barkin devam mi ya abi cok sevindim resmen programi kalktiktan sonra hic gormemistim videosunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Netten incelemelere fln devam ediyo ya, onun gibi bikac kisi daha lazim aslinda, ama tv de reytinglere oynayamadilar sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 İkimizde de kask varken kız arkadaşım belimden tutunamıyor arkadaşlar, araya kask girdiği için ya vücudu boşlukta biçimsiz kalıyor sırtı ağrıyor, ya da şekilden şekile girerek yapışmaya çalıştığı için boynu. Yolcu tutunma demirlerinden de hem güvende hissetmiyor kendini, hem de iki farklı kütle gibi oturunca ben dengede daha zorlanıyorum. Nedir artçılığın raconu bu konuda? Tecrübelilerimiz yol gösterse size zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 eğitimde, artçı dizleri ile sana tutunacak, bir eli tutunma demirinde bir eli de belinde olacak şekilde öğretmişlerdi. deneyimlediğim kadarıyla asıl önemli nokta dizleri ile tutunması. o zaman dengeyi bozmuyor. ellerini nereye tutarsa tutsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 tutunduysa senindir, düştüyse hiçbir zaman seni olmamıştır zaten. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 oha sana şimdi 34142131312412 saatlik vidyo çıktı izlemeye DoruK said: aha barkin devam mi ya abi cok sevindim resmen programi kalktiktan sonra hic gormemistim videosunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 gis akademi hakkında şöyle bir şey yazılmış ekşi'de https://eksisozluk.com/entry/43905487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 beyler rodaj nedir nasıl yapılır yeni alınmış motora neler yapmak neler yapmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 herhangi ekstra yapılacak bişey yok ama yine de çok hız yapma ilk 1000km de falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 uk said: gis akademi hakkında şöyle bir şey yazılmış ekşi'de https://eksisozluk.com/entry/43905487 Yamahada böyleydi, ambulans yokdu eğitim yerinde, kaza sonraı büyük ihtimal kendi başımın çaresine bakmak durumunda kalacaktım. Honda en iyisi tam profesyonel, pisti çok güzel, sürekli ambulans bekliyor. Ben yer yok diye gidememişdim. Honda varken en azından belli bir seviyeye kadar diğerlerine gitmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 NolaxThensbane said: beyler rodaj nedir nasıl yapılır yeni alınmış motora neler yapmak neler yapmamak lazım Ne aldın len? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 almadım panpus bajaj pulsar 200le flortleşiyoruz yakında isticem sanırım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 bende babaj ile ktm arasinda gidiyorum ama paraya kiyip ktm alcam sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 sen zenginsin ktm al sonra beni cagır bende binem ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 pis cimri ya o.diyorum ktm kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Aha selçükten kurtuluyoruz, ölmeden şapkamı versen diyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 abi şimdide bankalardan kredi alamıyorum saçma sapan engeller delirecem ya delirecem bi motor alamadık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar