zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 çok basit soru geliyor. yazlık mekana taşındım önümüzdeki aylarda biriktirdiğim paraya göre bi 125lik yapıştırayım diyorum. pcx mi, nmax 125 mi, nmax 150 mi(bu bonus)? yoksa hepsi aynı, tipini beğendiğini yapıştır geç mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 zipzip, 27.08.2024 15:15 tarihinde dedi ki: çok basit soru geliyor. yazlık mekana taşındım önümüzdeki aylarda biriktirdiğim paraya göre bi 125lik yapıştırayım diyorum. pcx mi, nmax 125 mi, nmax 150 mi(bu bonus)? yoksa hepsi aynı, tipini beğendiğini yapıştır geç mi? marka takıntın yoksa. mahalle arası oraya buraya gider gelirim işimi görsün diyosan. hero dash a bak 110 ve 125liği var hint malı. garanti konusunda iyiler. fiyat performans ürünü. grenajları 1-2 senede gevreyip şekil değiştirmeye - çatlayıp kırılmaya başlamıyor en azından. çevremde kullananlardan gördüğüm kadarıyla. eğer marka olsun dersen yamaha RayZR ye bi göz gezdir. he illa saydıkların arasınadn biri dersen pcx iyi duruyor fiyatlarıda düştü bi tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 marka takıntın yoksa çinli vs alma :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 hintli almam herhalde ya. bence almayım. rayZR ilk baktığım motorlardan ama küçük gelir bence. 100 kg ben, 48 artçı, yetmez bence rayZR. bugün kapının önünde nmax 155 gördüm, sanırım ona yürücem ya. çok güzel duruyor motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 (düzenlendi) benim ekipteki eleman hero aldı 2 ay önce baya memnun valla 125k bandında bişi verdi. hatta ona da ofisteki diğer bir motor manyağı çocuk aldırttı bu heroyu. Ağustos 28, 2024 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 Euro 5 gelecek. bayilerde ki sıfır motor indirimleri bu yüzden diye bi söylenti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 bende de hero var 1 seneye yaklaştım. xpulse 200. geçen haftalarda 1300 km bi rota yaptım geldim. banamısın demedi. hero kötü bi marka değil çinlilerle kıyaslamayın. bende almadan epey araştırdım f/p bi marka. scooterleri içinde aynı şeyler denebilir. kuryecilerin bi çoğunda var kötü olsa alırlarmı hergün motor üstündeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 bLackcha0s, 22.08.2024 16:26 tarihinde dedi ki: her marka kampanya yapmaya başlamış 500 bin tl civarı nc750 bile var peeeyyy ben tabii hala bakıyorum ehehe Bugün hatunun motoru teslim aldık K-rides'tan. Arada senin lafın da geçti. Önümüzdeki hafta Himalayan için ekstra taksit imkanı mı öyle bişi yapacaklarmış. Bilgine... (Ben adama arkadaş Scrambler 400 ile Himalayan arasında kaldığını söyleyince H 411'imiz var ona da bakabilir diye cevapladı. Kahkahayı bastım ama kimse anlamadı. İçimde kaldı resmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 zipzip, 28.08.2024 16:14 tarihinde dedi ki: hintli almam herhalde ya. bence almayım. rayZR ilk baktığım motorlardan ama küçük gelir bence. 100 kg ben, 48 artçı, yetmez bence rayZR. bugün kapının önünde nmax 155 gördüm, sanırım ona yürücem ya. çok güzel duruyor motor. 100 kg sen + 48 artçı + sepet + sepetin içinde 2 köpek... 250 cclik bir vespayla fiti fiti gezmek. Hatta bundan 50 sene sonra antika olarak bi zengine kitlemek... (Bizim bi arkadaş 70 küsür model vespasını 700 küsüre sattı da geçen ay) (Hadi hadi itiraf et. Hoşuna gitti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 ah be abi, çakıl öldü geçen sene 17 yaşında. vespa fiyatlarına baktım, o fiyata yamaha, honda 250lik alıyorsun. ha okurken fark ettim, sen 250lik vespa demişsin. abi 400k param olsa zaten agasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 bosver motoru cek bi pisiklet qnqs https://eu.super73.com/collections/z-series/products/super73-z-miami-sriracha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 zipzip, 29.08.2024 01:51 tarihinde dedi ki: ah be abi, çakıl öldü geçen sene 17 yaşında. vespa fiyatlarına baktım, o fiyata yamaha, honda 250lik alıyorsun. ha okurken fark ettim, sen 250lik vespa demişsin. abi 400k param olsa zaten agasdfas Anam..... Ahh çok üzüldüm ya. Varsa öteki taraf orada Şeker'e hövövövövövvövövö diyodur kesin İlla sıfır mı alacaksın? Yani nakit varsa 2. el de düşünebilirsin gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2024 Arkadaş Vespa satıyor 150’lik 180 bin fiyatı varsa yeni aldı Sapanca’da binecekti ancak İstanbul’a taşındıkları için satıyor. 200km yaptı sadece şu renkli modellerden ilgilenen olursa ilan iletebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2024 bLackcha0s, 23.08.2024 17:41 tarihinde dedi ki: watergarden'a gittim güzel taksitli kampanyalar var tabii 2023'leri bitirmeye çalışıyorlar Royal Einfield himalayan 450 360 bin taksit 0 vade Triumph Scrambler 400x 350bin 175 peşin kalanı 9 taksit A ehliyeti var bende ama tecrübe 0 @Aceacehangisi canım https://www.instagram.com/p/C_cN_EKIIzt/?igsh=YTAybHFqN2FmdHE= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2024 Bi Euro 5 plus muhabbeti var. sıfır motor fiyatları bu yüzden düşüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2024 (düzenlendi) Himalayan 450 ile sonunda yollara düştüm. sorularımdan, kararsızlığımdan hiç bıkmadan her seferinde destek olup, yardım etmeye çalışan @Aceace çok teşekkürler Aralık başında aldım motoru 1-2 hafta iş yoğunluğu derken dün kafam attı işten izin alıp, plaka, noter, kask-eldiven halledip ataşehir'den teslim aldım saat 19.00 gibi tecrübesiz bir şekilde yola koyuldum, avrasyadan geçmek isterken sapağı kaçırdım sonra boğaziçi'nden geçtim. Fena heyecan oldu benim için 26km/s rüzgar hızı ve yağmur vardı altıma sıçtım biraz cahil cesareti oldu ama hayatımda en keyif aldığım anlardan biri oldu. Aralık 27, 2024 bLackcha0s tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2024 hayırlı olsun güzel motor, kazasız belasız kullanmanı dilerim. Ben de Tiger Sport 660 ile devam, mutluyum ama street triple 765 rs göz kırpmıyor değil son zamanlarda... Ben bu motosiklet olayında şunu anladım; en az 2 motor şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2024 bLackcha0s, 27.12.2024 11:44 tarihinde dedi ki: Himalayan 450 ile sonunda yollara düştüm. sorularımdan, kararsızlığımdan hiç bıkmadan her seferinde destek olup, yardım etmeye çalışan @Aceace çok teşekkürler Aralık başında aldım motoru 1-2 hafta iş yoğunluğu derken dün kafam attı işten izin alıp, plaka, noter, kask-eldiven halledip ataşehir'den teslim aldım saat 19.00 gibi tecrübesiz bir şekilde yola koyuldum, avrasyadan geçmek isterken sapağı kaçırdım sonra boğaziçi'nden geçtim. Fena heyecan oldu benim için 26km/s rüzgar hızı ve yağmur vardı altıma sıçtım biraz cahil cesareti oldu ama hayatımda en keyif aldığım anlardan biri oldu. Hayırlı osssuuuuunnn.... Nice nice sürmelere. Medeni insan gibi sürdüğün müddetçe, sana maddi manevi çok yardımcı olacak. 1.5 yılda motor almayı başarmanı çok takdir ettim. razzo, 27.12.2024 15:18 tarihinde dedi ki: Ben bu motosiklet olayında şunu anladım; en az 2 motor şart He ya... Bi 125cclik evden işe işten eve motorum olsa çok mutlu olurdum. Şu kredilerim bitsin bi tane 2. el, sadece ve sadece evden işe giderken kullanacağım bir sukutır alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar