Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v3.1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
“Tek teker Buse” yakalandı

Ehliyetine el konularak para cezası kesilen magandanın basın mensuplarına söyledikleri de pes dedirtti.

https://www.yenisafak.com/video-galeri/gundem/tek-teker-buse-yakalandi-2182211
  • 8 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

lastiklerin tarihi ne ve motor ne? o hızlarda ön sallaması başka bir şeylerin sonucu olabilir. 

On 15.05.2019 at 09:50, Laorx dedi ki:

mt 60 rs corsa kullanmis olan var mi daha once? 130-140km ustu hizlarda on asiri sallamasi normal midir?

• 3 hafta sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Trafikten bıkıp 50 cc almaya kararverdim. Yamaha ve kisbee 11k, vespa 20k.cinlilerden iyi diyebileceğiniz birşey varmı? Yoksa direk ikinci el bunlardanmi alayım. A ehliyet yok, zamanımda yok ne yazıkki almaya. Dört levent balmumcu arasında kullanicam, tek kişiyim. Barbarosu tek kişi tırmansin yeter

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Peugeot kisbee aldım 2017, bu ne güzel bir hobiymis, sabah akşam eve hızlıca gidip gelmek içindi başlangıçta, şuan eve varma sürem 3 kat arttı, insanın canı inmek istemiyor. Gece 12 de bebeğe sahile gidip çay içip geldim park sorunu olmadan, böyle keyifli olacağını bilsem gençken alırdım. Deneyimli olan sizlere sorayım, hanımda bende tek tek binebiliyoruz ama iki kişi hiç sürmedik, cesaret edemiyoruz, sizce denesek sıkıntı olurmu 

• 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)
On 19.10.2019 at 11:06, MrLevie dedi ki:

Spoiler

spacer.png

şu şekilde düşersen kıyma, bir yere çarparsan kaşarlı tost olursun. (peynirin aradan akar)

Black_Hand tarafından düzenlendi
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
31 dakika önce, bLackcha0s dedi ki:

şu aroro cappucino modelleri nasıl, başlangıç için tavsiye edilir mi? Çok görüyorum ama parçası vs nedir bilmiyorum

başlangıçta hiç bir zaman aslında scooter tavsiye edilmez. ama ben yinede scooter tipi bakalım dersek ben şahsen hondadan yana kullanırım şansımı. 

• Yeni Oluştur...