Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motor sevdalıları için v3.1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O kanun geri cekilmis galiba.

Zaten motoru bi incelesem alabilirim her an ama kalmamis hicbi yerde. Nisan ortasi anca gelir dediler. Tabi fiyati 25bin falan olur herhalde. Fuarda 20500'e satip hepsini bitirdik dedi tum bayiler.

Var midir alternatif onerebileceginiz 250ccler? Endruo, dual-sport tarzi. Ikinci el pek dusunmuyorum cunku bilgim 0.
Mesaj tarihi:
bu aralar heves ettim motosiklet kullanmaya. izmir karşıyaka tarafında motosiklet kursu ve yeni başlayan için düşük güç ve fiyatta bir motosiklet önerebilir misiniz?

edit: hedef işe trafiğe kalmadan kendi aracımla gidip gelebilmek
Mesaj tarihi:
ileride büyütmem motoru, sadece araç olarak kullanacam dersen al bi maxi scoter hiç kasma. altında deli gibi bagajı var, yağmur soğuk dinlemez gidersin

xmax 250 ve türevleri. pahalı tabi artık bunlar.
Mesaj tarihi:
yanlış anlattım, günlük kullanım hedefi sonrası için.
daha işi becerip beceremeyeceğimi yada bilemeden 25k lık motor bütçeye de çok uzak :(

araba olsa çarpınca üzülmeyecek bir şey arıyorum diyeceğim ama motosiklet ile öyle bir durum da yaşamamak lazım sanırım.

yok mu şöyle debriyajı yumuşak, zırt diye fırlamayan, 100ü göremesede en azından rahat sürüşe sahip düz (naked ve commuter diyorlarmış sanırım) motosiklet?
Mesaj tarihi:
LethE said:

daha işi becerip beceremeyeceğimi yada bilemeden 25k lık motor bütçeye de çok uzak :(

araba olsa çarpınca üzülmeyecek bir şey arıyorum diyeceğim ama motosiklet ile öyle bir durum da yaşamamak lazım sanırım.

yok mu şöyle debriyajı yumuşak, zırt diye fırlamayan, 100ü göremesede en azından rahat sürüşe sahip düz (naked ve commuter diyorlarmış sanırım) motosiklet?
suzuki vanvan 125
Mesaj tarihi:
LethE said:

250cc altında herhangi bi commuter işte, bi sürü var begendigini al .
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Quel-Thul said:

kadıkoyde usta var mı bildiginiz

honda nc700 için

Hasanpasa da yetkili servisi var honda'nın, gayet de iyi ve uygun fiyatlıdır.

abi kötüler bildigin ya

en son bakıma götürdüm 3 kere yagı değiştirmeyin yeni sentetik yag koydurdum dedim 300 liralık tertemiz yagı boşaltmış mallar
Mesaj tarihi:
Quel-Thul said:

aktiftablet said:

Quel-Thul said:

kadıkoyde usta var mı bildiginiz

honda nc700 için

Hasanpasa da yetkili servisi var honda'nın, gayet de iyi ve uygun fiyatlıdır.

abi kötüler bildigin ya

en son bakıma götürdüm 3 kere yagı değiştirmeyin yeni sentetik yag koydurdum dedim 300 liralık tertemiz yagı boşaltmış mallar

üşenmezsen
yeniköy-pazarbaşı honda
efsane adamlar

engin bey var, yeşim hanım ile ortaklar ikisi. ikisi de efsane insanlar, engin bey zaten aşmış artık 1023910239 milyon km goldwingci herif. elleri öpülesi bir adam.

servisleri de çok iyi tabi, hoş benim bakım dışında bir sıkıntım olmadı çok şükür. ama iyiler, ustalar gayet cana yakın. cumartesileri 10-12 arası kahvaltımsı bir şey yapıyorlar, herkes bir şeyler getiriyor, hava durumuna göre kalabalık olma durumu var tabi. güzel yer ya.
Mesaj tarihi:
3 gün önce cbrimin akusunu değiştirdim yusuflaya yusuflaya. İşin ucunda elektronik aksamı hasat etmek var en nihayetinde.

Direk başka bir işlemi bir daha kendim yapmam dedim😁
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

valla pozitifi taktıktan sonra negatifi yerleştirirken zıplayan kıvılcım yeterli oldu bana:D

dazzzt

hehe önce negatifi takacaktın, dikkat etmen gereken yegane noktayı atlamışsın ama sen de :)
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

hehe önce negatifi takacaktın, dikkat etmen gereken yegane noktayı atlamışsın ama sen de :)

youtube'da izlediğim manyak ilk olarak pozitifi taktırıyordu:)
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...