hunty Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Bana bu oyun cok itici geliyor. Arkadaslar oynuyor diye aldim ama LvL kasamiyorum. Grafikleri, arayuzu, class'lar hepsi itici geliyor. Ustune Omega da acmislar bir giriyorum 2 bin kisi sira 40 dakika bekle. Cok oynayan var ama beni hic sarmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 asdf 45:40 https://www.youtube.com/watch?v=p3JUkUPLkzI&feature=youtu.be&t=45m37s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2017 hunty said: Bana bu oyun cok itici geliyor. Arkadaslar oynuyor diye aldim ama LvL kasamiyorum. Grafikleri, arayuzu, class'lar hepsi itici geliyor. Ustune Omega da acmislar bir giriyorum 2 bin kisi sira 40 dakika bekle. Cok oynayan var ama beni hic sarmadi. Queue kalmadı artık ya Oyun da gayet güzel bence, Road to 60 buff u gitmeden bir kaç class kasayım diye uğraşıyorum şimdilik Paladin ve Ninja yı 60 ladım, şimdi Astrologian a başlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2017 japonlar çalışıyo http://eu.finalfantasyxiv.com/lodestone/topics/detail/99b3a5c490b174e2e8382b05eb1fc7fea9115bfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2017 Ilk savage contenti geldi ve ilk gunden temizlendi bazi guildlerce. O3 ve O4un epey zor oldugunu soyluyorlar. Vakit olsa da wipefestlere baslasam delicesine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Stormblood expansionu ile birlikte combat hızlanacak vb yorumlar vardı da oynayan varsa var mı bir gelişme. Yoksa eskisi gibi yavaş mı combat. Bana ağır geliyordu şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 https://www.amazon.com/Final-Fantasy-XIV-Stormblood-PC/dp/B01M3SP452 stormblood 18.63$+kargo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2017 Valla başlayacak olan varsa hiç kaçırmasın. Gayet iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Combat hızlanmaktan çok, gereksiz skill'ler, düzgün çalışmayan sistemler elden geçecekti. Açıkçası exp'ın combat hızına çok da bir etkisi yok. Ben değişiklikleri beğendim, bir çok kullanılmayan veya saçma skill düzeltilmiş. Bir iki patch'de sonra iyice düzene oturur zaten. Ama önerim eğer ilk 20 lvl oynanışı değerlendirip combat sana yavaş geldiyse bir kaç end game videosu izlemeni öneririm. FF ne yazık ki combat eğlencesini end game'e yaklaşmadan pek gösteremeyen bir oyun. Ayrıca combat hızı ile class seçiminin acayip etkisi var, örneğin Black Mage/THA ile combat çok yavaş olurken, Puglist veya Archer gibi class'da çok daha hızlı oluyor. Son olarak Stormblood'ı alırken aklınızda olsun, onun için FFXIII asıl oyuna ihtiyacınız var, Stormblood sadece expansion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vislyn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Oyunu geçen gün gaza gelip bütün expleri ile birlikte aldım fakat class seçemedim bir türlü daha. Samurai, Black Mage, Red Mage, Ninja arasında gidip geliyorum. Ninjaya biraz daha sıcak bakıyorum gibi hem dps hem raid utility açısından başarılıymış, gameplay hoplamalı zıplamalı baya dinamik görünüyor. Black mage çok durağan geldi gameplay açısından fakat çok eğlenceli olduğu yönünde birkaç yazı da okudum. Samurai ve Red mage de övülüyor ama iki yeni class olduğu için etraf bunlardan kaynıyordur sanırım.Ne seçmeli karar veremedim bir türlü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Expansion classlari icin level 50 olman lazim zaten, onlari gec. Digerleri arasindan video falan izleyip senin bi secim yapman lazim. Bi arkadasim beni black mage oynarken izleyip oyundan ve classtan daha baslamadan nefret etti mesela. Benim hosuma gidiyodu oldugum yerde dikilip agir agir spell cakmak, o cok basit buldu. Dpsim iyi olsun, raidde aranan adam olayim diye pek dusunme classlarin hepsi is yapiyor ve yer buluyor raidlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vislyn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Teşekkürler cevap için biraz rahatladım açıkçası.Eskiden zaman varken deneyip görmek en güzel yöntemdi, şimdi çocuk varken pek zaman olmuyor deneyerek görmeye. Optional itemla lvl 60'a dayayıp direkt stormblooddan başlayayım diyorum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Gerek yok oyna işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Oyunun pvp ve social kısmı nasıl? Ben başlasammı başlamassamı kararsızım açıkcası. Şu ara eso çok sıktı beni, CP kasmaktan bay geldi. Morrowindi bile almadım hiç almadan bunamı sarsam diyorum ama emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 komünite baya güzel. pvp yapmadım da toxicity yok. japon tarzını kaldırabiliyosan en güzel alternatifin bu. oyunda her item düştüğünde harajuku district'ten bi şey almışım gibi hissediyorum. cosplay ilham cenneti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 oynamaya devam eden var mı bunu hala? güzel midir girilir mi şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=WxBYy1uzSqI yeni xpac geliyormuş yaza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2019 Yoko Taro is making a Nier-themed Final Fantasy 14 raid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2019 Adamın kılıca bayıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 (düzenlendi) Mayıs 24, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Buna sardim iki gundur 40+ oldum, boost var levelling rahatlamis, inanilmaz kalabalik, skiller gc hala ama alisiliyor, baya baya iyi main story ile levelleyebilmek. Ui nin flashy zirvaliklarini minumumlayinca harika oluyor ekran. Mmo aclarina iyi gelebilir statik combat seven varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Ben de oynuyorum bunu bu sıralarda. 40 TL base game, iyi fiyat. @Scalanova FC var mı? Hangi serverdasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 fc de degilim solo takiliyorum, Twintania serverindeyim. zaman gecsin, level maxliyim, oyle takilayim kafama ne eserse modundayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar