Arma Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Yatak altı bakmayla yada aramayla zor bulursun. Zira kaçak bir hayvan kendisi. Ummadığın anda ummadığın yerde de karşına çıkabilir. Kökünü kazıycaksan ilaçlatman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 kermit said: beşiktaş sahil tarafından sarıyere kadar olan heryerde akrep normal. pek zehirli değil. ufacık göt kadar oluyo zaten. bütün evlerde senede 1 2 kere gözüküyor yüksek kat değilsen Dogru olabilir hakkaten Hisarustu ve istinyede ben cok rastladim Da neden boyle ki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Bütün duvarlara benzin dök, yak. Hayvanlar kendilerini sokar. Mis gibi rahat oturursun ertesi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Somon said: bir çifti öldürürsek teki kalırsa yinede bir çift daha mı vardır peki mulgear06 ayrıca kalan diğer eş intikam için seni bulur ve gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ev nerde sizin geliyim topliyim ben ama olay yaptınız. en son akrebimi örümcek öldürdü galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 bu mevsimde akrep olmaz abi yengeç olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 kıskaçlı lemurdur o yahu. sıkıntı yok. o değil de evde akrep ne laaan! canlısını foça'da görmüştüm ama bayırda gördüydüm yani, evde görsem apartmanı yakarım komple. abaav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 keske benim evden de akrep kızı çıksa lan ara sıra. hayır demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 daha akrep var mıdır evde falan diye sorulmuş. açık renk akrep öldürülmüş. açık renk = yavru. eh tek başına yavru olmayacağına göre. illa bişiler daha vardır diye düşünüyorum. zehirsiz genellikle ama istanbuldakiler diye biliyorum. yine de boyun, baş vs oralardan sokarsa tehlikeli olabiliyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Akrep olusunu al eczaneye git bunun ilaci var mi diye sor ilk once. Kedi al evine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 akrebin eczanede satılan panzehiri yok. üstelik istanbulun akrebi zaten zehirsizdir. çok pimpirikliyseniz en yakın sağlık kuruluşuna gidip müşhade altında tutulacaksınız. az bir ihtimalle kalp krizi riski var. cocuklarda da kalp ritm bozukluğuna yol açabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 bir örümceğe bulaşma abi hiç, evde bir yere bir güzel kurulsun alayını götürür onların. her türlü böceğin ilacı aziz örümcekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 örümcek ya da kedi mantıklı aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 akrebi gösterip örümceğe razı ettiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 adam en son mesajından sora hiç cevap atmamış öldü mü lan acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Örümcek herşey için birebir. Evi karıncalar basmıştı bıraktım 1-2 örümcek karıncaları temizlediler. Evde karınca kalmayınca örümceklerde kendiliğinden gittiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 mevsimler şsştığı icin bu mevsimde akrep mi olur argumani gecersiz mlsf.benim odada cikmisti kirli camasir torbasindan tutup torbanin icine attim kirlilerle beraber bir guzel yakmistim ondan sonra da bi daha akrep fln gormedik bir zaman sonra orumcek bulduk onu besledik buyuttuk fln kısmetse liseyi bitirecek bu sene abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Örümcekten örümceğe de fark var ama, ağ kurup tembel tembel duranlar akrebe çok çözüm olmayabilir. Sıçrayan, avlanan, tarantula tier bir şey olmalı. Ya da kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Bana da olmuştu ya 3. kattaydı ev hem de. Rekor kırarak, 18 saat içinde Kadıköy rıhtım dan Koşuyolu’na taşınmıştım. Kaç abi direk go go go… Caps :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 evde akrep var diye koştura koştura aynı gün taşındın yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 batuhan said: Örümcek herşey için birebir. Evi karıncalar basmıştı bıraktım 1-2 örümcek karıncaları temizlediler. Evde karınca kalmayınca örümceklerde kendiliğinden gittiler :) karınca için tamam da g.t kadar örümcek kendinden kaç kat büyük akrepe ne yapsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 "adamın evine polis akreple mi girmiş?" diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Orumcek gibisi yok. Benim dolabin ustunde ve arkasinda birer tane var, aglarinda sivrisinek filan buluyorum hep. Bazen bir tanesi filan cikip yuruyor, dokunmuyorum hic. Sivrisinekleri olduren her sey dostumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 kedi herşeyin ilacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Churel said: Bana da olmuştu ya 3. kattaydı ev hem de. Rekor kırarak, 18 saat içinde Kadıköy rıhtım dan Koşuyolu’na taşınmıştım. Kaç abi direk go go go… Caps :( bu akrep değil yani o sülaleye benziyor olabilir ama değil inşaat böceği derler buna yeni inşaat oldumu bunlar türer bu yüzden bu adı vermişlerdir panik yapacak bişi yok gebertmez sokarsa ha tipten kaybediyor hayvan evet huylanıyorsanız ilaçlatın evi. ve evet kayışdağı kadıköy 45dk bağdat caddesi 30dk taksim-kayışdağı 1.5saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar