Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evde akrep sorunsali - Beyoglu

Drall

Öne çıkan mesajlar

daha akrep var mıdır evde falan diye sorulmuş. açık renk akrep öldürülmüş. açık renk = yavru. eh tek başına yavru olmayacağına göre. illa bişiler daha vardır diye düşünüyorum.

zehirsiz genellikle ama istanbuldakiler diye biliyorum. yine de boyun, baş vs oralardan sokarsa tehlikeli olabiliyor diye biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

akrebin eczanede satılan panzehiri yok. üstelik istanbulun akrebi zaten zehirsizdir. çok pimpirikliyseniz en yakın sağlık kuruluşuna gidip müşhade altında tutulacaksınız. az bir ihtimalle kalp krizi riski var. cocuklarda da kalp ritm bozukluğuna yol açabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

mevsimler şsştığı icin bu mevsimde akrep mi olur argumani gecersiz mlsf.benim odada cikmisti kirli camasir torbasindan tutup torbanin icine attim kirlilerle beraber bir guzel yakmistim ondan sonra da bi daha akrep fln gormedik bir zaman sonra orumcek bulduk onu besledik buyuttuk fln kısmetse liseyi bitirecek bu sene abisi
Sosyal ağlarda paylaş

Churel said:

Bana da olmuştu ya 3. kattaydı ev hem de. Rekor kırarak, 18 saat içinde Kadıköy rıhtım dan Koşuyolu’na taşınmıştım. Kaç abi direk go go go…

Caps :(

bu akrep değil yani o sülaleye benziyor olabilir ama değil inşaat böceği derler buna yeni inşaat oldumu bunlar türer bu yüzden bu adı vermişlerdir panik yapacak bişi yok gebertmez sokarsa ha tipten kaybediyor hayvan evet huylanıyorsanız ilaçlatın evi.

ve evet kayışdağı kadıköy 45dk bağdat caddesi 30dk
taksim-kayışdağı 1.5saat
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...