Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evde akrep sorunsali - Beyoglu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beşiktaş sahil tarafından sarıyere kadar olan heryerde akrep normal. pek zehirli değil. ufacık göt kadar oluyo zaten. bütün evlerde senede 1 2 kere gözüküyor yüksek kat değilsen
Mesaj tarihi:
farketmiyo ev falan bu arada
nişantaşında bile evde gördk. nemli, boğaza denize yakın yerde ilk 2 katta illaki oluyo bu akrep. kime sorsam her sene 2 kere görüyorum dedi.
ben sarıyerdeyken 4 kere görmüştüm, sonra buzdolabının altına baktığımda küçük yavruları vardı ölmüşler ama ilaçladığımdan. şeffaftı hepsi. benim gördüklerim büyük olanlar siyahtı tabi.
bi bok olmuyo soksada diyolar. arıya alerjisi olanlar gibi belki alerjin vardır bi git sen yinede acile doktora vs diyolar hep. saçma sapan akrepler gibi zehirli değilmiş.
artık öyle bi hal olmuşki, sarıyerdeyken ben 7 yaşındaki çocuk annesine çok normal bi şeymiş gibi "annneee akrepp varr" diye bağırıyodu.
Mesaj tarihi:
Kayışdağ harbiden istanbulda falan değil derecede uzak ama bu konularda süper, dağ tepe yer akrep makrep gelmez bize :D Böcek sinek falan bile olmuyor. Bütün yaz 1 tane sinek görmedim
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Kayışdağ harbiden istanbulda falan değil derecede uzak ama bu konularda süper, dağ tepe yer akrep makrep gelmez bize :D Böcek sinek falan bile olmuyor. Bütün yaz 1 tane sinek görmedim

kayışdağının neresi uzak ya? 319'la maks 45dk'ya kadıköydesin
Mesaj tarihi:
O maks değil minumum. Trafikte Taksim-Kayışdağ yaptığımı bilirim , iş yerinden çıkıp kabataşa geçip oradan kadıkoye oradan 19'a binip eve gitmemin 3.5 saat sürdüğü gün oldu.
Mesaj tarihi:
Lectre said:

Somon said:

bir çifti öldürürsek teki kalırsa yinede bir çift daha mı vardır peki mulgear06

crit

crit filan değil
insanlar maymundan evrildiyse bugunku maymunlar neden hala maymun gibi bişey dedi resmen dfg
  • Yeni Oluştur...