moriarty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 bence direk evi yıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 ben de evde buldum geçen ölü bi tane 1 ay önce falan. bi şey olmaz, belediyeyi ararsan komik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 yatmadan önce yastığın ve yorganın altına bak öyle uyu. uyurken gelip sokmaz hayvan nie soksn durduk yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 JestersTear said: şu cihangirdeki eski, püskü sadece hipsterların kaldığı evlerde mi yaşıyosun ahahahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 http://i.imgur.com/la6l1bo.png Bu değil di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 lol aynısını ben bulmuştum alıp beslemişitim. patipette konusu var hatta sadfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 beşiktaş sahil tarafından sarıyere kadar olan heryerde akrep normal. pek zehirli değil. ufacık göt kadar oluyo zaten. bütün evlerde senede 1 2 kere gözüküyor yüksek kat değilsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/t1/319839_10151712871375301_1345730713_n.jpg op bu mu akrep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 evde tavuk besle ne akrep kalır ne böcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 hee beyoğlunda akrep var neden bılmıyom aynen onlardan oluyo işte killer bende gordum bilmem kac senede 5-6 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 -Crawler- said: http://i.imgur.com/la6l1bo.png Bu değil di mi? bu danaburnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 kirli konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 farketmiyo ev falan bu arada nişantaşında bile evde gördk. nemli, boğaza denize yakın yerde ilk 2 katta illaki oluyo bu akrep. kime sorsam her sene 2 kere görüyorum dedi. ben sarıyerdeyken 4 kere görmüştüm, sonra buzdolabının altına baktığımda küçük yavruları vardı ölmüşler ama ilaçladığımdan. şeffaftı hepsi. benim gördüklerim büyük olanlar siyahtı tabi. bi bok olmuyo soksada diyolar. arıya alerjisi olanlar gibi belki alerjin vardır bi git sen yinede acile doktora vs diyolar hep. saçma sapan akrepler gibi zehirli değilmiş. artık öyle bi hal olmuşki, sarıyerdeyken ben 7 yaşındaki çocuk annesine çok normal bi şeymiş gibi "annneee akrepp varr" diye bağırıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Drall said: ya ben degil de hatun cok tirsti iste napican....... sdgf ben hatundan cok tirsarim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 enteresan hala yazılmamış bari ben yazıyım akrepler çiftler halinde dolaşır bi tanesini görürseniz bilin ki bi tane daha vardır etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 paticik üyelerinin böcekler hakkında ne çok bilgisi varmış ... şaştım kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 bir çifti öldürürsek teki kalırsa yinede bir çift daha mı vardır peki mulgear06 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Kayışdağ harbiden istanbulda falan değil derecede uzak ama bu konularda süper, dağ tepe yer akrep makrep gelmez bize :D Böcek sinek falan bile olmuyor. Bütün yaz 1 tane sinek görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Somon said: bir çifti öldürürsek teki kalırsa yinede bir çift daha mı vardır peki mulgear06 crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Mithat said: Kayışdağ harbiden istanbulda falan değil derecede uzak ama bu konularda süper, dağ tepe yer akrep makrep gelmez bize :D Böcek sinek falan bile olmuyor. Bütün yaz 1 tane sinek görmedim kayışdağının neresi uzak ya? 319'la maks 45dk'ya kadıköydesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 O maks değil minumum. Trafikte Taksim-Kayışdağ yaptığımı bilirim , iş yerinden çıkıp kabataşa geçip oradan kadıkoye oradan 19'a binip eve gitmemin 3.5 saat sürdüğü gün oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Lectre said: Somon said: bir çifti öldürürsek teki kalırsa yinede bir çift daha mı vardır peki mulgear06 crit crit filan değil insanlar maymundan evrildiyse bugunku maymunlar neden hala maymun gibi bişey dedi resmen dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 yok len demedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 bir cifti oldurursek teki kalmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar