Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Stsl 21. Hafta] Beşiktaş JK - Bursaspor @ 16.02.14 Pazar 14.00

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Tenekeadam said:

ne ağladın be cons

aksam kasımpaşa bi çelme taksa fenere güzel olur.
salla feneri şampiyon olsunlar.Zaten ara kedisi gibi takılıyorlar gsliların besiktas baslıklarında bu kadar aglamasının sebebi de o zaten türkiye kupası ile uefaya gitcekler ondan tırsıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

Apple çok çabuk gaza geliyon ya. Hadi Pzeroyu anlıyoruz zaten :D

3 maçta 7 puan dedim bursa söyle kötü savunması böyle kötü dedim maçlarını izliyorum dedim.
Kasımpaşayi kolay geceriz arenada 1puanimiz var dedim.

ne 7si 3 maçta 3 puan alırsınız anca dediler. sebep de göstermeden tek maç izleyip argüman sunmadan
ee meydan burda gelsinler anca 3 puan alırsınız diyenler hakeme rağmen nasıl 6 aldık anlatsın.

gaza gelecek bir durum yok ikinciyiz suan.
bjk söyle böyle takımddeğil ciddiye alınmaz rakip değil diyip içinden lan adamlar bizi yakaladı geçti diyenler düşünsün gaza gelme

ben buraya bişey yazarken Kayseri gençler maçını bursa Antalya maçını Karabük trabzon maçını izleyip geliyorum öyle yazıyorum.

Sadece kendi takimimi izlesem gaza gelirim bazı arkadaşlar gibi ı
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

apple iddia oynayak mı ortak?

ahah süper lig maçları için mi diyorsun :D

vallahi bizim ligde bu hakemler oldukça hiç oynanmaz yani.

İnönü'de burak'ın pozisyonda 2 metre dışarda olan faulu(faul bile yoktu) penaltı diye veren hüseyin göçek dün yine aynısını yaptı bobo'yu indirdiler ceza sahasına girerken adam penaltı çaldı, net 1 metre falan dışarda.

1-0 aldı kayseri belki bu galibiyet ile kümede kalacak adamlar. o yüzden aman diyim :D
Sosyal ağlarda paylaş

https://pbs.twimg.com/media/Bgoeq7nCIAAMc9Q.jpg

bugün yine 45k kişi vardı. Bununla birlikte bu sezon Olimpiyatta oynadığımız maçlarda 47k kişilik ortalama yakalandı. Arada 5k kişinin gittiği Erciyes maçı da var.

Umarım bu ortalama yeni stadda da tekrarlanır. Doğru hamleler ile Olimpiyatta bile bu kadar kişi geliyorsa orada gelmemesi için sebep yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...