Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Sampiyon mu oluyoruz lan ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 aynen ben 7 puan hedefi koydugumda bursa tirt dediğimde anca 3 puan alırsınız diyenler gelsin konussun görelim ya. aciklasinlar neden 3 puan diyorlardı falan filan kendi maçları dışında maç izlemez ligi bilmezler anca laf sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 daha 3. maç oynanmadıki? diğerlerini yenseniz de galatasarayı yenemezsiniz demiştir onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Tenekeadam said: ne ağladın be cons aksam kasımpaşa bi çelme taksa fenere güzel olur.salla feneri şampiyon olsunlar.Zaten ara kedisi gibi takılıyorlar gsliların besiktas baslıklarında bu kadar aglamasının sebebi de o zaten türkiye kupası ile uefaya gitcekler ondan tırsıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 cons, atatürk ve beşiktaş olmasa nasıl nefes alacaksın acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 agfdasgfdsgfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 mesajım bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 alete baglariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Apple çok çabuk gaza geliyon ya. Hadi Pzeroyu anlıyoruz zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Sezon sonunda yine ağlayacaksınız, şimdi sevinin beyler. Ama yine hakkınız yenmiş sdfghdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 serjuhan said: Apple çok çabuk gaza geliyon ya. Hadi Pzeroyu anlıyoruz zaten :D 3 maçta 7 puan dedim bursa söyle kötü savunması böyle kötü dedim maçlarını izliyorum dedim. Kasımpaşayi kolay geceriz arenada 1puanimiz var dedim. ne 7si 3 maçta 3 puan alırsınız anca dediler. sebep de göstermeden tek maç izleyip argüman sunmadan ee meydan burda gelsinler anca 3 puan alırsınız diyenler hakeme rağmen nasıl 6 aldık anlatsın. gaza gelecek bir durum yok ikinciyiz suan. bjk söyle böyle takımddeğil ciddiye alınmaz rakip değil diyip içinden lan adamlar bizi yakaladı geçti diyenler düşünsün gaza gelme ben buraya bişey yazarken Kayseri gençler maçını bursa Antalya maçını Karabük trabzon maçını izleyip geliyorum öyle yazıyorum. Sadece kendi takimimi izlesem gaza gelirim bazı arkadaşlar gibi ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 apple iddia oynayak mı ortak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 çok basit bu ne lan ama güldüm sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 http://instagram.com/p/kfDKh2t1Fz/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 koşmamış bi de sdfsd hani halı sahada bile zor kaçırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 eskiden maç fazlasıyla lider olunca şampiyon olmuş gibi sevinirlerdi şimdi maç fazlasıyla ikinci olunca havalara uçuyorlar çıta düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 adam pes oynamıyor belli ki kare+x kaleciyi geç yerden yuvarla. hatta kaleye sür topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 DoruK said: eskiden maç fazlasıyla lider olunca şampiyon olmuş gibi sevinirlerdi şimdi maç fazlasıyla ikinci olunca havalara uçuyorlar çıta düşmüş dedi berabere kalınca sabriyi ortaya çağırıp 3lü çektiren takımın taraftarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 yenilsek de cektiririz, sabri reyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Tenekeadam said: apple iddia oynayak mı ortak? ahah süper lig maçları için mi diyorsun :D vallahi bizim ligde bu hakemler oldukça hiç oynanmaz yani. İnönü'de burak'ın pozisyonda 2 metre dışarda olan faulu(faul bile yoktu) penaltı diye veren hüseyin göçek dün yine aynısını yaptı bobo'yu indirdiler ceza sahasına girerken adam penaltı çaldı, net 1 metre falan dışarda. 1-0 aldı kayseri belki bu galibiyet ile kümede kalacak adamlar. o yüzden aman diyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 bjk kırmızısı haksızmış ama ondan önceki pozisyon penaltı. bi de bjk golü öncesi almeida faul yapıyor hava topuna çıkan adama kıç atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 valla apple ben kayseri ML aldım. Çok sevindim izlerken de olaya da işte yanında Karabük kazanır da demiştim. Kombine yapmayaydım iyiydi sadfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 https://pbs.twimg.com/media/Bgoeq7nCIAAMc9Q.jpg bugün yine 45k kişi vardı. Bununla birlikte bu sezon Olimpiyatta oynadığımız maçlarda 47k kişilik ortalama yakalandı. Arada 5k kişinin gittiği Erciyes maçı da var. Umarım bu ortalama yeni stadda da tekrarlanır. Doğru hamleler ile Olimpiyatta bile bu kadar kişi geliyorsa orada gelmemesi için sebep yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar