Mithat Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Düğün arifesindeyiz diye hatun gitmiş 'manevi bişiler aldım öyle maddi değeri yok düğün öncesi masraf yapmayalım sende parasız bişiler bul para harcamaya kalkma' dedi , he para harcamayacak olmam iyi güzel sevindim ona ama ben her sene kuyumcuya gider sırayla küpe kolye yüzük falan her seferinde birini alırdım yırtardım , hiç anlamam ki öyle romantik bedavaya yapılacak , bi de yarına saat akşam 7ye yetiştirmem gerekiyor. Buradan belki fikir veren çıkar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 evdeki eski ama kıymetli bir şeyi götür. okulda yaptığım vitrayı vermiştim ben bi kere manevi kıymeti var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Şu para harcamadığın ve manevi değeri olsun diye verebileceğin hediye seçeneklerinin her sene azalması insanı yaşlandıran bir durum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 http://vimeo.com/54415061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 haha dick in a box koymaya gelmiştim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Onu yapmıştım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 serce parmagini kes zarfa koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mithat said: 'manevi bişiler aldım öyle maddi değeri yok düğün öncesi masraf yapmayalım sende parasız bişiler bul para harcamaya kalkma' hediyeye gerek yok diyebilirdi bu kadar kasacağı yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Evlendikten sonra eve gerekli olcak detay birşey alsan çok hoşuna gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 evlenmekten vazgeç. taktığın nişan yüzüğünü hediye olarak ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Cidden yav hediyeye gerek yok deyip sıkıntıya sokmasaymış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 akrostiş. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Manevi hediye ayagina yolsuz oldugum zaman cok yirttim ben. Sahile git, deniz kabugu topla, kucuk bi kavanoza koy (zuccaciyelerde 5 liraya var) akvaryuma konan renkli taslardan al. Doldur kavanoza goz zevkine gore. 'Bunlari gecen yaz senin icin toplamistim' de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Direk hiç hediye olmasaydı daha iyiydi :D 'PARA HARCAMA AMA YİNEDE BEDAVAYA BİŞİLER BUL' nasıl bir işkencedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Bence evlenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 işin işine kum girince 'romantik' oluyomuş. ne skimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 yemek filan yap işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 skill setini yaz da ona göre bişey söyleyelim. bonus idea: mesela eşin internet fırlaması değilse, netten bi app indir ben bunu sana yaptım de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 wow oynuyosa 1 aylık ücretini yatır. yada bosstan epic düşerse rollama ona pasla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 kermit said: wow oynuyosa 1 aylık ücretini yatır. yada bosstan epic düşerse rollama ona pasla şunu adriana limalar miranda kerrler için yapmayacak arkadaşlarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Vay geyler vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ICC'de saurfang'den düşen Deathbringer's will için adriana lima miranda kerr'den aynı anda vaz geçen ne rogue'ler vardı zamanında sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 dick in a box'a 2007de 2008de falan gülünüyodu ya aşın bunları artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 O kadar eski mi bilmiyorum ama geçen sene yaptım ben yemedi , yani dicki değilde onun 'hediye' olarak geçebileceğini yemedi , dicki yemesin bi zahmet zaten lazım o bana. Skill set yok zaten işteyim şimdi , sabah 7ye kadar çalışıcam , sonra eve gidip yatıp kalkıp gidicem onun yanına , yani bir noktaya uğrayıp 10 liraya bişi kapıp 'ben yaptım' diye yedirip verebilirim. En kötü gidip şu padişah fermanları çıkmış onlardan alıp verebilirim , sevgililer günün kutlu olsun falan tarzı bişi yazanından , veya tapu yapıyolarmış ama evi değil kızı üzerine alıyosun sanırım asdfadsf o tarz bişi olabilir , bunlarda ucuz ama öyle takı makı değil en azından nabalım diye yedirmeye çalışıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar