Mithat Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Düğün arifesindeyiz diye hatun gitmiş 'manevi bişiler aldım öyle maddi değeri yok düğün öncesi masraf yapmayalım sende parasız bişiler bul para harcamaya kalkma' dedi , he para harcamayacak olmam iyi güzel sevindim ona ama ben her sene kuyumcuya gider sırayla küpe kolye yüzük falan her seferinde birini alırdım yırtardım , hiç anlamam ki öyle romantik bedavaya yapılacak , bi de yarına saat akşam 7ye yetiştirmem gerekiyor. Buradan belki fikir veren çıkar?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 evdeki eski ama kıymetli bir şeyi götür. okulda yaptığım vitrayı vermiştim ben bi kere manevi kıymeti var diye
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Şu para harcamadığın ve manevi değeri olsun diye verebileceğin hediye seçeneklerinin her sene azalması insanı yaşlandıran bir durum =/
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 haha dick in a box koymaya gelmiştim bende
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mithat said: 'manevi bişiler aldım öyle maddi değeri yok düğün öncesi masraf yapmayalım sende parasız bişiler bul para harcamaya kalkma' hediyeye gerek yok diyebilirdi bu kadar kasacağı yerde.
Darkel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Evlendikten sonra eve gerekli olcak detay birşey alsan çok hoşuna gidebilir.
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 evlenmekten vazgeç. taktığın nişan yüzüğünü hediye olarak ver.
Darkel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Cidden yav hediyeye gerek yok deyip sıkıntıya sokmasaymış keşke.
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Manevi hediye ayagina yolsuz oldugum zaman cok yirttim ben. Sahile git, deniz kabugu topla, kucuk bi kavanoza koy (zuccaciyelerde 5 liraya var) akvaryuma konan renkli taslardan al. Doldur kavanoza goz zevkine gore. 'Bunlari gecen yaz senin icin toplamistim' de.
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Direk hiç hediye olmasaydı daha iyiydi :D 'PARA HARCAMA AMA YİNEDE BEDAVAYA BİŞİLER BUL' nasıl bir işkencedir.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 işin işine kum girince 'romantik' oluyomuş. ne skimse
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 skill setini yaz da ona göre bişey söyleyelim. bonus idea: mesela eşin internet fırlaması değilse, netten bi app indir ben bunu sana yaptım de
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 wow oynuyosa 1 aylık ücretini yatır. yada bosstan epic düşerse rollama ona pasla
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 kermit said: wow oynuyosa 1 aylık ücretini yatır. yada bosstan epic düşerse rollama ona pasla şunu adriana limalar miranda kerrler için yapmayacak arkadaşlarım var
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ICC'de saurfang'den düşen Deathbringer's will için adriana lima miranda kerr'den aynı anda vaz geçen ne rogue'ler vardı zamanında sdsfs
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 dick in a box'a 2007de 2008de falan gülünüyodu ya aşın bunları artık
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 O kadar eski mi bilmiyorum ama geçen sene yaptım ben yemedi , yani dicki değilde onun 'hediye' olarak geçebileceğini yemedi , dicki yemesin bi zahmet zaten lazım o bana. Skill set yok zaten işteyim şimdi , sabah 7ye kadar çalışıcam , sonra eve gidip yatıp kalkıp gidicem onun yanına , yani bir noktaya uğrayıp 10 liraya bişi kapıp 'ben yaptım' diye yedirip verebilirim. En kötü gidip şu padişah fermanları çıkmış onlardan alıp verebilirim , sevgililer günün kutlu olsun falan tarzı bişi yazanından , veya tapu yapıyolarmış ama evi değil kızı üzerine alıyosun sanırım asdfadsf o tarz bişi olabilir , bunlarda ucuz ama öyle takı makı değil en azından nabalım diye yedirmeye çalışıcam.
Öne çıkan mesajlar