Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14 şubata bedava hediye bulmam lazım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Düğün arifesindeyiz diye hatun gitmiş 'manevi bişiler aldım öyle maddi değeri yok düğün öncesi masraf yapmayalım sende parasız bişiler bul para harcamaya kalkma' dedi , he para harcamayacak olmam iyi güzel sevindim ona ama ben her sene kuyumcuya gider sırayla küpe kolye yüzük falan her seferinde birini alırdım yırtardım , hiç anlamam ki öyle romantik bedavaya yapılacak , bi de yarına saat akşam 7ye yetiştirmem gerekiyor.

Buradan belki fikir veren çıkar?
Mesaj tarihi:
Mithat said:

'manevi bişiler aldım öyle maddi değeri yok düğün öncesi masraf yapmayalım sende parasız bişiler bul para harcamaya kalkma'

hediyeye gerek yok diyebilirdi bu kadar kasacağı yerde.
Mesaj tarihi:
Manevi hediye ayagina yolsuz oldugum zaman cok yirttim ben.

Sahile git, deniz kabugu topla, kucuk bi kavanoza koy (zuccaciyelerde 5 liraya var) akvaryuma konan renkli taslardan al. Doldur kavanoza goz zevkine gore.

'Bunlari gecen yaz senin icin toplamistim' de.
Mesaj tarihi:
O kadar eski mi bilmiyorum ama geçen sene yaptım ben yemedi , yani dicki değilde onun 'hediye' olarak geçebileceğini yemedi , dicki yemesin bi zahmet zaten lazım o bana.

Skill set yok zaten işteyim şimdi , sabah 7ye kadar çalışıcam , sonra eve gidip yatıp kalkıp gidicem onun yanına , yani bir noktaya uğrayıp 10 liraya bişi kapıp 'ben yaptım' diye yedirip verebilirim.

En kötü gidip şu padişah fermanları çıkmış onlardan alıp verebilirim , sevgililer günün kutlu olsun falan tarzı bişi yazanından , veya tapu yapıyolarmış ama evi değil kızı üzerine alıyosun sanırım asdfadsf o tarz bişi olabilir , bunlarda ucuz ama öyle takı makı değil en azından nabalım diye yedirmeye çalışıcam.
  • Yeni Oluştur...