Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14 şubata bedava hediye bulmam lazım

Mithat

Öne çıkan mesajlar

Düğün arifesindeyiz diye hatun gitmiş 'manevi bişiler aldım öyle maddi değeri yok düğün öncesi masraf yapmayalım sende parasız bişiler bul para harcamaya kalkma' dedi , he para harcamayacak olmam iyi güzel sevindim ona ama ben her sene kuyumcuya gider sırayla küpe kolye yüzük falan her seferinde birini alırdım yırtardım , hiç anlamam ki öyle romantik bedavaya yapılacak , bi de yarına saat akşam 7ye yetiştirmem gerekiyor.

Buradan belki fikir veren çıkar?
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar eski mi bilmiyorum ama geçen sene yaptım ben yemedi , yani dicki değilde onun 'hediye' olarak geçebileceğini yemedi , dicki yemesin bi zahmet zaten lazım o bana.

Skill set yok zaten işteyim şimdi , sabah 7ye kadar çalışıcam , sonra eve gidip yatıp kalkıp gidicem onun yanına , yani bir noktaya uğrayıp 10 liraya bişi kapıp 'ben yaptım' diye yedirip verebilirim.

En kötü gidip şu padişah fermanları çıkmış onlardan alıp verebilirim , sevgililer günün kutlu olsun falan tarzı bişi yazanından , veya tapu yapıyolarmış ama evi değil kızı üzerine alıyosun sanırım asdfadsf o tarz bişi olabilir , bunlarda ucuz ama öyle takı makı değil en azından nabalım diye yedirmeye çalışıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...