kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Xaenin said: BonePART said: bingildak said: ayrıca bir kızın arkadaşıyla ilgili şöyle bir lansman yaptığını duymadım "bizim ayşe var, reziller rezili, çirkin mi çirkin, karaktersiz mi karaktersiz, geçen gün gitti eski erkek arkadaşının altına yattı çocuğun başka sevgilisi varken, okumadı bu mal bir de, sekreterlik yapıyor - kesin beğenirsin" kızların zevki yok bildiğin çirkin kızla güzel kızı ayırt edemiyolar inanılmaz güzel dedikleri kızlar götüme benziyo Işık belli bir yerden vurunca sen de çok güzel oluyorsun. hohohohoh aman allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Eleman bu kız meçhul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Kiz cok zilliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 BalisticGel said: Eleman bu kız meçhul. Offf abi insan spoyler verir ya. Kapat kapat... >:D Şaka şaka... Eleman buysa, kızı çok merak ettik. Zira eleman gayet makul bir koca adayına benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 heee ben buyum lan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 diaboliq said: yok abi. benim foto var zaten albümde ordan bilen bilir de kızın fotoyu koyup buradan beni süslemesinler sonra. gerek yok. Abdullahın resmini biz ona bakıp kız halini hayal ederiz. Belki abdullahın gideri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 BonePART said: bingildak said: ayrıca bir kızın arkadaşıyla ilgili şöyle bir lansman yaptığını duymadım "bizim ayşe var, reziller rezili, çirkin mi çirkin, karaktersiz mi karaktersiz, geçen gün gitti eski erkek arkadaşının altına yattı çocuğun başka sevgilisi varken, okumadı bu mal bir de, sekreterlik yapıyor - kesin beğenirsin" kızların zevki yok bildiğin çirkin kızla güzel kızı ayırt edemiyolar inanılmaz güzel dedikleri kızlar götüme benziyo baktığın yere bağlı abi. @dia abi muhabbet ettin mi hatunla, bazı çirkin hatunlar da da konuşma yeteneği oluyor. çok güzel olan bir hatunun konuşunca çok çirkine dönmesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 önce bi bıyıklarını kaşlarını falan yak hala abdullaha benziyorsa koşarak uzaklaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Xaenin said: BonePART said: bingildak said: ayrıca bir kızın arkadaşıyla ilgili şöyle bir lansman yaptığını duymadım "bizim ayşe var, reziller rezili, çirkin mi çirkin, karaktersiz mi karaktersiz, geçen gün gitti eski erkek arkadaşının altına yattı çocuğun başka sevgilisi varken, okumadı bu mal bir de, sekreterlik yapıyor - kesin beğenirsin" kızların zevki yok bildiğin çirkin kızla güzel kızı ayırt edemiyolar inanılmaz güzel dedikleri kızlar götüme benziyo Işık belli bir yerden vurunca sen de çok güzel oluyorsun. Saol bi tanem ama benim en güzel yerim içim. İç güzelliğimi görmüyo insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 arabada gidecekleri yere kadar bırakırken biraz muhabbet ettik. sadece işinden bahsetti. ben zaten kızı görünce direk " benim bu akşam işim çıktı , bütün arkadaşlar toplandık içicez " tarzı bişey söyleyip sıyırttım aradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 nasıl bi hayat yaşıyosun abi asffsafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 BonePART said: Saol bi tanem ama benim en güzel yerim içim. İç güzelliğimi görmüyo insanlar. Boyları yetmiyordur abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 lan yoksa ! kayıp ikizi olmasın , hastanede başka biri bu çoçuğu çalmıştır sonrada hastane çoçuk öldü diye aileye yalan atmıştır falan. ailede çoçuklarından bu gerçeği hep saklamıştır of varya kesin böle oldu off çok kötü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 reampage said: Kadınlar kulübün de bu topiğin paraleli var, damat adayım tam bir ... trafik sıkışıklığı yüzünden, güzide semptlerimizden başakşehirde yemek yeme fikri hasıl oldu ve isimden dolayı farukgüllüoğlunda yiyelim dedik, demez olaydık, yemeğin rezilliği bir tarafa yan masada oturan kızların, kızın birinin tanıştığı erkek arkadaşını yermesi yüzünden, yiyeceğim yemek zehir oldu kızlarıda bir görseniz, arkadaşın abdullah tabiri az bile kalır, diğer taraftan hadi tipleri geçtik ellerinden bir şey gelmez de bey insan kızı, oturuşunu, görgünü, tarzını, oturmanı-kalkmanı, muhabettini geliştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 BalisticGel said: Eleman bu kız meçhul. mert? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Exodous said: 1- Pics or didnt happen. 2- Birileri sana gerçekten fiziksel olarak çok çirkin bir kızı/erkeği ayarlamaya çalışıyorsa, sen de gerçekten onların gözünde baya baya çirkin birisin demektir. Acı ama öyle... bu konu ile alakalı olarak, (kadınların çirkin gelin bulma refleksi) Ömer Seyfettin nin güzel bir hikayesi vardı, çirkinlikten ziyade rekabet olacak konularda rakiplerini kendilerinden aşığı seçerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 diabolik bu yaşta bu maaşta evlilik sadece goldsink. katil olursun 1 seneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Yaş kaç ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 evlenmicem zaten abi. bırakıcam bu işleri. evimde ölü bulucaklar beni. tek başıma ölücem leş leş kokucam falan bütün mahalle burnunu tuta tuta gezicek sokakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 insanın içi güzel falan değil abi, bok gibi kokuyor, ayrıca çok çrkin, zaten ilk defa iç organları dışarıya pörtlemiş bir insan gördüğünüzde kokudan veya görüntüden mide bulanması garanti. iç güzelliği falan diye kimseyle birlikte olmayın. olay tamamen dışarıda. bir de bir kanal var orası işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ak partili mclovin seks dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ak partililer bölünerek mi çoğalıyor yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 akpli değilim ayrıca. nereden çıkardın kuzum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ismin serhat serhat=akp li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ya ama niye böyle yapıyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar