diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 kız çocukluk arkadaşım abdullah'a benziyor lan bildiğin. kuzenim hemşire. aynı hastanede çalıştığı arkadaşı var bunun. onunla geziceklerdi bunlar. beni de çağırdılar. gittim anasını satayım. kızı bi gördüm..abaaaavvv. lan bildiğin abdullah ve abdullah'ın takma adı "götüm daha güzel abdullah". adam çirkin yani ben neyim tamam ben de öyle çok yakışıklı değilim de bu abdullah baya kötü lan. kuzenimle kavga ettik lan. kızın fotoyu apoya gösterdim , adam soyağacını araştıralım akraba çıkabilir dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 sakalı bıyığı falan vardır onun, evlenme sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 komikli şık yok, görücü usulü ile evlenen var mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Kendi resminle kızın resmini koyarsan daha isabetli cevaplar verebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 pic koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 yok abi. benim foto var zaten albümde ordan bilen bilir de kızın fotoyu koyup buradan beni süslemesinler sonra. gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 kuzeninle niye kavga ettin, seni elizabethten ayırmaya çalıştı diye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 çok güzel , harika dediği kızın pehlivan çıkması canımı sıktı ondan kavga ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 çok çirkin götüm gibi mi deseydi sana onu denk bulmuş işte, sana kıyaslayıp "çok güzel" demiş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Kadınlar kulübün de bu topiğin paraleli var, damat adayım tam bir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ayrıca bir kızın arkadaşıyla ilgili şöyle bir lansman yaptığını duymadım "bizim ayşe var, reziller rezili, çirkin mi çirkin, karaktersiz mi karaktersiz, geçen gün gitti eski erkek arkadaşının altına yattı çocuğun başka sevgilisi varken, okumadı bu mal bir de, sekreterlik yapıyor - kesin beğenirsin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Biri sana öyle bir kızı layık gördüyse hatayı kendinde ara bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 abi kızların bu arkadaş yamama olayı ne iğrenç bişey be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 öyle çirkin kızların el işi çok iyidir. çocuklarına haraşo yelekler örer kışın soğuk nedir bilmezsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Kese kağıdı bile kesmiyorsa uzaklaş. Certhas said: öyle çirkin kızların el işi çok iyidir. çocuklarına haraşo yelekler örer kışın soğuk nedir bilmezsiniz :D Handjob? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Abi belki de beyaz atlı prensini bekliyen pamuk kezbanses sendromu vardır sende? Denildiği gibi ikiniz resmi konmadan net bir cevap verilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 olum ben farkındayım tipimin zaten de bana o kadar çirkinini ayarlıyacakları aklıma hiç gelmezdi. bildiğin kendi kuzenim bana arkadaşını yamamaya çalıştı. poffffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 1- Pics or didnt happen. 2- Birileri sana gerçekten fiziksel olarak çok çirkin bir kızı/erkeği ayarlamaya çalışıyorsa, sen de gerçekten onların gözünde baya baya çirkin birisin demektir. Acı ama öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 peki kimse birini ayarlamaya calismiyorsa allaha dava acma hakki doguyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 jacabo said: peki kimse birini ayarlamaya calismiyorsa allaha dava acma hakki doguyor mu Manastırlar var bu iş için. Ya da ışık evleri... Edit: Dava açmak için değil, çirkinlerin ortalarda dolaşmaması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 bingildak said: ayrıca bir kızın arkadaşıyla ilgili şöyle bir lansman yaptığını duymadım "bizim ayşe var, reziller rezili, çirkin mi çirkin, karaktersiz mi karaktersiz, geçen gün gitti eski erkek arkadaşının altına yattı çocuğun başka sevgilisi varken, okumadı bu mal bir de, sekreterlik yapıyor - kesin beğenirsin" kızların zevki yok bildiğin çirkin kızla güzel kızı ayırt edemiyolar inanılmaz güzel dedikleri kızlar götüme benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 evet abi kesinlikle olay bu anasını satayım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 BonePART said: bingildak said: ayrıca bir kızın arkadaşıyla ilgili şöyle bir lansman yaptığını duymadım "bizim ayşe var, reziller rezili, çirkin mi çirkin, karaktersiz mi karaktersiz, geçen gün gitti eski erkek arkadaşının altına yattı çocuğun başka sevgilisi varken, okumadı bu mal bir de, sekreterlik yapıyor - kesin beğenirsin" kızların zevki yok bildiğin çirkin kızla güzel kızı ayırt edemiyolar inanılmaz güzel dedikleri kızlar götüme benziyo Işık belli bir yerden vurunca sen de çok güzel oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 foto yok mu foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar