PZero Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 nscorp said: Tatar Ramazan ve Theridone siz Fenerbahçeli misiniz yoksa Anti Galatasaraylı mısınız? Bir FB taraftarı olarak tasvip etmiyorum ya bu kafayı ben. Biz olmuşuz şampiyon zaten, Beşiktaş da Galatasaray da benim gözümde rivalim. Ne farkeder kimin 2. Olduğu? Hani Beşiktaş'a bu derece yanlamak yakışmıyor Fenerbahçe'ye. fenerbahcelilerin %90 beşiktaş aşkıyla yaşar yıllardır bu böyledir ama zamanında fenerbahceliyiz dedikleri içinde dönemezler . buda kanıtı 22 sn dk
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 E normal tabi özenmeleri, Beşiktaş bu sonuçta.
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Cons said: bırak paçozları ya paçoz sana benzer
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 olası play off rakiplerimiz. almanya:üc takım cekişiyor haftaya netleşir leverkusen olabilir Bayer Leverkusen Vfl Wolfsburg M'gladbach Avusturya Rapid Wien Belçika: aralarındaki maçlara göre belli olcak Standard Liege Club Brugge Anderlecht Çek Sparta Prag Danimarka FC Midtjylland Aalborg Finlandiya lig yeni başladığı için daha belli değil Fransa Lille Galler: aralarındaki maçalra göre ama çok zor Hollanda Feyenoord Hırvatistan Dinamo Zagreb İngiltere arsenal İrlanda:lig yeni başladı belli değil çokda önemli değil İskoçya Celtic İspanya Athletic Bilbao İsveç lig lig yeni başlamış İsviçre Basel Grasshoppers İtalya Napoli yada Fiorentina Norveç lig yeni başlamış Portekiz Porto Romanya Steaua Bükreş Rusya üç takımdan biri 0 sýra Zenit Lokomotiv Moskova CSKA Moskova Ukrayna katılmayabilir katılırsa üç takım yarışıyor biri direk katılcak Shakhtar Donetsk Dnipro Metalist Kharkiv Dinamo Kiev Yunanistan play off oynanıyor Asteras Tripolis Panathinaikos PAOK Atromitos 3. tur 2.tur 1.tur play off şeklinde olcak biz playoffa kalırsak eğer 1. turdan başlayacağız ve almanya ispanya italya portekiz ingiltere gibi ülklerin takımlarıyla bu turda eşleşmeyeceğiz . eleyebilceğimiz takımlar büyük çoğunluğu.o turu geçtikten sonra asıl eşleşmeler olcak ordada alttan gelenler ve büyük ülkelerin takımlarıyla eşleşebiliriz onlarda belli oldu
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 nscorp said: Tatar Ramazan ve Theridone siz Fenerbahçeli misiniz yoksa Anti Galatasaraylı mısınız? Bir FB taraftarı olarak tasvip etmiyorum ya bu kafayı ben. Biz olmuşuz şampiyon zaten, Beşiktaş da Galatasaray da benim gözümde rivalim. Ne farkeder kimin 2. Olduğu? Hani Beşiktaş'a bu derece yanlamak yakışmıyor Fenerbahçe'ye. anti gs. gs ne kadar başarısızsa fenerbahçe o kadar başarılı çünkü. ahaha
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Fırat on fire Fırat Günayer bildiği ve teyit ettiği transfer bilgilerini paylaştı. gece gece iyi olay oldu twitter da asdf hepsini biliyoruz aslında da onun teyit etmesi hoş oldu. Sırayla CP edeyim. said: BJK, Eto'o için 5,5m Euro'luk son teklifini yaptı.. Paranın büyük kısmını sponsor veriyor.. "İş bitti" diyenler var ama imzayı görmek lazım. Eto'o teknik heyetin değil, yönetimin projesi.. Kombine,forma,reklam vs vs düşünülerek transfer edilmek isteniyor.. Diego Ribas..Teknik heyetin istediği isim.. İspanya'da oyuncuyla 2 kez görüşüldü.. Yıllık 5m Euro istiyor..Düşürmeye çalışıyorlar.. Diego zor transfer..Ama ciddi temas var..Bi de Beşiktaş'a bu transferde yurtiçinden bir rakip çıkacak iddiası da var..Tabi iddia sadece.. Gomis..Özen & Bilic'in en baştan beri istediği forvet. Bonservisi yok ama oyuncu yıllık 3m Euro civarı maaş, 4m da imza parası istiyor..Zor. Açıkcası 2'sinden biri olacaksa, benim tercihim Eto'o değil Diego Ribas olur.. Rakamlara bakılınca Diego da zor..Gomis de zor.. Aslında sponsor olmasa Eto'o da zor.. Hiçbiri için "bitti" diyemeyiz.. Bekleyip göreceğiz. Bu arada menajerler Eto'o yu Galatasaray'a da teklif etmiş. Gs'den olumlu-olumsuz bir dönüş olmamış henüz.. Takımın yapılanmasıyla ilgili bilgileri 2 hafta sonra, lig bitince paylaşacağım..Herkes sağ bek soruyor..İsim söyleyemem ama sağ bek hazır.. Tatava yapmayıp Gomis'i alıp gelmek lazım. Gerçi imza parası çok istiyor. 2 milyona falan ok dersin o çaptaki bir adam için ama bonservisli daha genç ve potansiyelli adam bulunur. İlla forma transferi yapılacaksa da ne Eto'o olsun derim ben de, Diego daha efektif olur ama güvenilecek adam değil. Hem de Eto'o kadar ismi yok. İsim transferinde performans ikinci sırada nitekim, ayrıca Eto'o bu ligde her şekilde iş yapar.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Ha bunların hiçbiri olmaz tahminen çünkü aşırı maliyetli hepsi gördüğünüz üzere, o maliyeti yapmayı göze aldıysakta işte tatavasız Gomis şart. Her şekilde seviye atlattırır takıma
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Tamamen kolpa olduğu için gerçekleşmeyebilir mesela.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Gs de ilgileniyor Gomis le , drogba giderse onlara gidebilir. Zaten ben bu bahsi geçen isimler için fb-gs den birinin niyet etmesi yeter diyorum, bizimkiler direk bırakır.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Maaşı sorun değil aslında da işte o imza parası, ŞL'ye giden takım alır bir nevi yoksa ikisi de karşılayamaz. Ha o parayı gömüp alan takım Gomis sayesinde kısa sürede amortide yapar. Orası da ayrı
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 passolig ile 130 bilet mi ne satılmıştı en son. kombinelilerdir ancak maça gidenler.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Hehe http://www.kartalbakisi.com/ozel/gomis-savasi-h30685.html
inprc Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Süper ligde 2.olacak takım bence bu hafta belirnecek.Çünkü 2 takımda son hafta maçlarını kesin kazanacaktır.Eğer Beşiktaş 3.olursa.. liglerde ki şu an ki tabloya göre ilk ön elemede seri başı oluyoruz.2.ön elemede değil. ilk turdaki 5 rakip: Lokomotiv,Feyenoord,G.Sopphers,Asteras,Aalborg. Bu turda lokomotiv ve feyenoord bize denk rakipler, zor kuralar olur. 2.Ön elemede: Arsenal,Porto,Napoli,Bilbao,Leverkusen. Burada Leverkusen dışındaki takımlar bizden çok güçlü.Leverkusen'e süpriz yapma şansımız olabilir. İlk ön eleme geçilirse Avrupa Ligi gruplarına doğrudan gidiliyor.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Valla ben bu durumda ilk ön elemeyi bile geçebileceğimizden şüpheliyim.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Diego yıllık 5 istemiş, 3.5 al gel oyna demiş Fiko ve saz arkadaşları fazla...
OmeN Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 2. olmadığımız takdirde şamp. ligine gitmede hiçbir şansımız yok ve 2. olma şansınıda teptik gitti malesef bu satten sora GS ne TS ye puan kaybeder nede erciyes e. erciyesle bu hafta oynasa belki durumlar değişebilirdi ama fikstür bile bize karşı avantajımızı kullanamadık. GS 3. olursa ama 2 senedir kazandığı puanlarla rahatlıkla seri başı olur ve şamp. ligine kalır. transfere gelirsekde 2. olunsaydı eğer 3 e 5 e bakmadan fikret orman diego-gomis ve nicelerini alırdı. 3.cülükte belki stad için 1 yıldız alınır biter..
Rhom Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Abi ne Diego'su, Gomis'i uçmayın sdf İbrahim Dağaşan'ı alır geliriz anca
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 3. olur, ilk turu geçer uefa'ya gideriz yaw.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 OmeN said: GS 3. olursa ama 2 senedir kazandığı puanlarla rahatlıkla seri başı olur ve şamp. ligine kalır. yok coeff olayı saçma sapan uefanın az alkmar gidip slovan liberec diye bi takımı yenip bizle aynı puanı alabiliyo
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 bu sene biz 2. olarak gitseydik fenerle aynı durumda olucaktık hatta.
Öne çıkan mesajlar