Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 inprc said: Oğuzhan'a bir de bilmem kaç milyon euroluk sözleşmelerden bahsediliyor.Bu çocuk ne yaptı hakikaten ? arada bir parladı.gerisi hayal kırıklığı,saha dışı olaylarda cabası. adam sakatlandı tam kendine geldi hop bir daha...
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 inprc said: Oğuzhan'a bir de bilmem kaç milyon euroluk sözleşmelerden bahsediliyor.Bu çocuk ne yaptı hakikaten ? arada bir parladı.gerisi hayal kırıklığı,saha dışı olaylarda cabası. bul bakalım yerli AMC.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 bu kez güldürmedi. oğuzhan'a gelince. şuan onun yaşında yerli oyunu öyle güzel okuyan, öyle dikine oynayan oyuncu yok. selcuk 2 sene önceki selcuk zaten değil maçta 50 tane pas atıyorsa 45 taanesi yana ve geriye. oğuzhan ise topu alır almaz, golü düşünen,oyunu güzel okuyarak buna göre pas atan ya da dikine gidip vuran birisi. arsenal etkisi de başka bişey de ama oyun görüşü cidden cok üst düzey. biraz daha olgunlaşması gerek oğuzhan'ın. devamlılık sorununu çözüp mevcut kadrodan 1-2 gömlek daha iyi yeni transfer ile kalitesini tamamen gösterecektir.
unity Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 "selcuk 2 sene önceki selcuk zaten değil maçta 50 tane pas atıyorsa 45 taanesi yana ve geriye. oğuzhan ise topu alır almaz, golü düşünen,oyunu güzel okuyarak buna göre pas atan ya da dikine gidip vuran birisi." said: yine facia bir yorum. futbolda taktik, gorev, oyuncu rolu konulu sayfalari calis sen. ileriyi ve golu dusunen sneijder var bu takimda. selcuk sneijder'dan once o grevi yapiyordu. simdi defansif oyun kurucu gorevinde. neyse cok zorlamamak gerek sen izle iste maclari ;0
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 izledim paşa büyük takım 10-12 tane atıyordu. verilmiş sadakası varmış gsnin
manve Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 https://scontent-b-atl.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10273788_10152331942694827_2780709988296726246_n.jpg Nolmus abi bu adama?
unity Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 su formayi motivasyon araci olarak kullanan zihniyet ahah. sonra niye gece kulubunde vuruluyorlar. sen adamlari yirtik kanli formayla maca motive edersen olacagi bu sdfsd.
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 said: OĞUZHAN ÖZYAKUP: "Ben maçın ardından eve gittim ve geceyi ailemle geçirdim. Artık maçların ardından dışarıya çıkmıyorum." OĞUZHAN ÖZYAKUP: "Özellikle bu sene özel hayatıma çok dikkat ediyorum. Önder hocamın da desteği ve yardımı ile düzenli bir hayat yaşıyorum." Gökhan içinde bu olay mihenk taşı olsun. Oğuzhan geçen yıl itin kopuğun önde gideniydi. Hedefsiz sezondu diye iplemiyorduk.
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 said: Siyah-beyazlı yönetim, Gökhan Töre'nin sabaha karşı 05.00 sularında gece kulübünde omzundan vurulduğu gün yanında olan 6 futbolcuya da en üst sınırdan para cezası kesti. Yönetim kurulu dün Beşiktaş'ın Akaretler'deki kulüp binasında toplantı yaptı. Ana gündem maddesi pazarı, pazartesiye bağlayan gece alem yapan 7 futbolcuydu. Bu oyunculara disiplin yönetmeliğine göre en üst sınırdan, yani yıllık ücretlerinin yüzde 10'u kadar para cezası verilmesi kararlaştırıldı. Buna göre Hugo Almeida'ya 250 bin euro (730 bin TL), Manuel Fernandes'e 220 bin euro (650 bin TL), Ramon Motta ve Kerim Frei'a 95'er bin euro (kişi başı 280 bin TL), Veli Kavlak ile Dany'ye 60'şar bin euro (kişi başı 180 bin TL) ve Gökhan Töre’ye 90 bin euro (270 bin TL) para cezası verildi. Böylece siyah-beyazlılar toplamda 2 milyon 570 bin TL para cezası kesmiş oldu. Bu da o gece vurulan Gökhan'ın Beşiktaş'tan aldığı yıllık paraya neredeyse eşit… Gökhan Töre'nin vurulduğu gece barda bulunup, atılan kurşunlardan birinin hedefi olan ve hafif şekilde yaralanan Beşiktaş Medya İletişim Departmanı Sorumlusu Can İpekçi'nin görevine son verildi. Dünkü yönetim kurulu toplantısında alınan bu kararın ardından Beşiktaş Medya Sorumlusu Coşkun Gülbahar, İpekçi'den boşalan göreve getirildi. Öte yandan yönetim kurulu savcının el koyması nedeniyle güvenlik kameralarının kaydettiği görüntüleri izleyemiyor. Bu görüntülerin incelenmesinin ardından mekanda kulübün başka bir personellerinin de olduğu tespit edilirse, o kişilerle de yollar ayrılacak. Beşiktaş yönetimi dün yaptığı toplantı sonunda Gökhan'ın vurulduğu gece barda olan hiçbir oyuncuyu kadro dışı bırakmadı. Ancak bu kararın çıkmasında olayın adli vaka olmasının da etkisi var. Yönetim, savcının hazırlayacağı iddianameyi bekleyecek. Ardından bu iddianame doğrultusunda oyuncuların da savunması alınacak. Eğer oyuncuların kusuru belirlenirse yönetimin tavrı da değişebilir. http://www.totemspor.com/haber/futbol/spor-toto-super-lig/besiktas/26-milyonluk-fatura-230414 Daha çok ceza verilmeliydi. Bu cezalardan kimin istenmeyip, kimin tutulacağını da az çok öğrendik. Ferdi garantiydi de Almeida da GG kesin. Zaten Gomis vs. alınacak güle güle kendisine hiç aramam. Onun dışında olayın içinden yine DANY çıktı asdfasdf Daha önceki haberlerin hiç birinde Dany'nin orada olduğu belirtilmemişti. Acaba bu salağa sordular orada mıydın diye de he abijim falan mı dedi neredeydim demeden asdfsd
Esh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 vay arkadaş ya. almeida evli çocuklu falan bi de
Esh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 gerçi ne alaka lan evli ve çocuklu olan adam kulube gidemez mi
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 iyide kesilen ceza'lar yıllık ücretlerin üzerinden kesiliyor. almeida ile ferdi bu takımda en çok parayı aldıkları için en yüksek cezayı almaları da doğal. o sebeple onlara cok ceza verelim gitsinler diye bişey yok 10 alandan 2 100 alandan 20 lira kesilmiş işte.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 yüzdeyle kesmişlerdir o cezaları, vardır tüzükde.
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 ne olaymış be, beşiktaş'ın susurluğu oldu.
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 he tamam yüzdedir doğru, ben veli ve frei'ın ücretlerini yanlış biliyor muşum o yüzden çizgisel gidince hata yapmışım. Frei 950k alıyormuş yılda bu araya, Gökhan 900k onu bilmiyordum işte asdf
Cons Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 AHAHAHAHHA HERİFLER MALİYETTEN KISMAK İÇİN CEZAYI BAHANE ETMİŞLER
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Baransu inanılmaz iddialarda bulunmuş. Gerçi Fikret başkanı biliyorduk da diğer iddialar acayip. Harbi çiftlik olmuş eğer doğru ise. http://www.medyakartali.com/video-galeri-detay/141/mehmet-baransudan-olay-yaratan-iddialar-video-haber-/
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Dur bi yazı bulayım vardır heralde. Abi bulamadım valla ama alta at dinle. İzlemene gerek yok. Fiko'nun karı kız olayları ile ilgili ciddi şeyler söylüyor. İşte nikah şahidi olduğu Oktay Kaynarca'nın eşiyle boşanmasının ardından kadınla tatile gitmiş. İşte kulüp organizasyonları bir kadına veriyormuş sürekli. Ne bileyim BJK TV ile ilgili bir şeyler. Bunun yanında Fulya tesisleri ile alakalı Demirören'in donuna kadar alır Beşiktaş istese dediği belgeler.
Öne çıkan mesajlar