Skyfire Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 alanlar kimler çıkınca bi party kurup akalım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 pek hoş geldi gözüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Oyun zevkli ama 60 dolar'lık zevkli değil. 20-30 dolar arası olunca alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 LathspeLL said: Oyun zevkli ama 60 dolar'lık zevkli değil. 20-30 dolar arası olunca alınır. 60 dolara nerde konsol da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 storeda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Hea 60 dolar ps4 fiyati ayni oyunu iki kisi ayni anda oynayabildigi icin kisi basi 30dolar keske pc icin de oyle olsa imis aaa steam fiyati 70 dolarmis :P Konsol kadar basiniza tas dussun pcde tek key ile iki kisi ayni anda oynayabiliyor mu? Hayir. Demek ki konsol daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 aquila said: storeda. us hk ? bide bu oyunu pc de oynamak daha mi kolay olur ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 ups kendimi konsol bolumunbde zannettim sry :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Hea boyle de canimi ye :) Neyse sonucta konsol daha karli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 konsol karli olabilir lakin ps4 e aldigim hicbir oyunu beceremedim sanırım sorun bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Skyfire said: alanlar kimler çıkınca bi party kurup akalım ya +1 yarın alıcam surdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Şu oyun bu haliyle tam Titanfall olacak gibi. Pascha said: Skyfire said: alanlar kimler çıkınca bi party kurup akalım ya +1 yarın alıcam surdan Bu arada g2a'da 95 TL oyun neden gittigidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 38 usd di eet ordan alısveris yapmadım hic, teslimat hızı vs nasıldır ? bu adamlar keyi nerden alıyor satıyor resell yapıyolar sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 € olacaktı, ayrıca 105 TL ye geldi 95 degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 NeoGAF Evolve Review Thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Pascha said: 38 usd di eet ordan alısveris yapmadım hic, teslimat hızı vs nasıldır ? bu adamlar keyi nerden alıyor satıyor resell yapıyolar sanırım ? Bu toptancılar alıyor işte toplu keyleri, greenmangaming gibi, gamersgate gibi vs. Güvenilir hızlı bir site alınır. Dolar bu kadar corlamasaydı iyiydi geçen ay 32 dolara mı ne sattılar bir hafta sonu. Ayrıca ben gayet dolar üzerinden görüyorum fiyatı Euro olmaması lazım, değiştirebiliyorsan değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 malezya steaminde bi olay vardı 3-4 asatliğine, 2 tf2 keyine mi ne tradelemiştim ben bunu 11-12 tl yani asd dl edeyim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paso kendine calisiyorsun bize de haber verir insan ayip yazma burada bari. Ben de var senin steam id ticket acip sikayet edicem region disindan bu oyun diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 yazdım zaten burada bak eski sayfalara ama 2-3 saat sürdü 3fast5ya asd o ara da regionlock olayı çıkmamıştı, normal trade windowdan trade yaptık herifle, 101% legit :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Silphatos said: adamlarda fiyat bugıyla 2 keyden fazlaydı (market fiyatı keyin gerçek değeri değil, key 1.8 dolar falan trade piyasasında) nereye alıyosun 2 keye :D 3-4'e veriyolardı ben bi yarım saat uğraşıp 4 keye buldum, catze sordu adamı verdim steamidsini, 12 key çekmiş ona hata düzelince sdf 2 key değil la 4 keymiş, çok vermişim büyük ihtimal 1-2 saat oynayıp bi daha girmeyecem csgo yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 said: Pre-Purchase Evolve PC Monster Race The PC Monster Race Edition Pre-Purchase includes Evolve, Evolve Hunting Season Pass, Evolve Monster Expansion Pack, Fifth Playable Monster, Two Additional Hunters, Four Monster Skins and a free copy of Left 4 Dead. 285,00 TL lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 oy vey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 o paraya duz oyun satanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 g2a hala yollamadı keyi pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar