Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evolve

progamer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hea 60 dolar ps4 fiyati ayni oyunu iki kisi ayni anda oynayabildigi icin kisi basi 30dolar keske pc icin de oyle olsa imis aaa steam fiyati 70 dolarmis :P Konsol kadar basiniza tas dussun pcde tek key ile iki kisi ayni anda oynayabiliyor mu? Hayir. Demek ki konsol daha ucuz.
Mesaj tarihi:
Şu oyun bu haliyle tam Titanfall olacak gibi.

Pascha said:

Skyfire said:

alanlar kimler çıkınca bi party kurup akalım ya

+1 yarın alıcam surdan

Bu arada g2a'da 95 TL oyun neden gittigidiyor?
Mesaj tarihi:
Pascha said:

38 usd di eet ordan alısveris yapmadım hic, teslimat hızı vs nasıldır ? bu adamlar keyi nerden alıyor satıyor resell yapıyolar sanırım ?

Bu toptancılar alıyor işte toplu keyleri, greenmangaming gibi, gamersgate gibi vs. Güvenilir hızlı bir site alınır. Dolar bu kadar corlamasaydı iyiydi geçen ay 32 dolara mı ne sattılar bir hafta sonu. Ayrıca ben gayet dolar üzerinden görüyorum fiyatı Euro olmaması lazım, değiştirebiliyorsan değiştir.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

adamlarda fiyat bugıyla 2 keyden fazlaydı (market fiyatı keyin gerçek değeri değil, key 1.8 dolar falan trade piyasasında) nereye alıyosun 2 keye :D 3-4'e veriyolardı ben bi yarım saat uğraşıp 4 keye buldum, catze sordu adamı verdim steamidsini, 12 key çekmiş ona hata düzelince sdf

2 key değil la 4 keymiş, çok vermişim büyük ihtimal 1-2 saat oynayıp bi daha girmeyecem csgo yüzünden
Mesaj tarihi:
said:
Pre-Purchase Evolve PC Monster Race
The PC Monster Race Edition Pre-Purchase includes Evolve, Evolve Hunting Season Pass, Evolve Monster Expansion Pack, Fifth Playable Monster, Two Additional Hunters, Four Monster Skins and a free copy of Left 4 Dead.

285,00 TL

lmao
  • Yeni Oluştur...