Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evolve

progamer

Öne çıkan mesajlar

Pascha said:

38 usd di eet ordan alısveris yapmadım hic, teslimat hızı vs nasıldır ? bu adamlar keyi nerden alıyor satıyor resell yapıyolar sanırım ?

Bu toptancılar alıyor işte toplu keyleri, greenmangaming gibi, gamersgate gibi vs. Güvenilir hızlı bir site alınır. Dolar bu kadar corlamasaydı iyiydi geçen ay 32 dolara mı ne sattılar bir hafta sonu. Ayrıca ben gayet dolar üzerinden görüyorum fiyatı Euro olmaması lazım, değiştirebiliyorsan değiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

adamlarda fiyat bugıyla 2 keyden fazlaydı (market fiyatı keyin gerçek değeri değil, key 1.8 dolar falan trade piyasasında) nereye alıyosun 2 keye :D 3-4'e veriyolardı ben bi yarım saat uğraşıp 4 keye buldum, catze sordu adamı verdim steamidsini, 12 key çekmiş ona hata düzelince sdf

2 key değil la 4 keymiş, çok vermişim büyük ihtimal 1-2 saat oynayıp bi daha girmeyecem csgo yüzünden
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pre-Purchase Evolve PC Monster Race
The PC Monster Race Edition Pre-Purchase includes Evolve, Evolve Hunting Season Pass, Evolve Monster Expansion Pack, Fifth Playable Monster, Two Additional Hunters, Four Monster Skins and a free copy of Left 4 Dead.

285,00 TL

lmao
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...