xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 belki bilen abi ablalarimiz vardir f.lux diye bir program mac os'lar icin var fakat boyle bir program windows icin var midir bilemiyorum fakat geceleri konum saatine gore gozleri daha az yormasini ve farkli tonlamalar vererek, rahatsiz etmeden sabahlayanlar icin iyi gelecek bir program. kisa suredir kullaniyorum pekte rahatsiz olmadim. http://justgetflux.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 açılmıştı galiba gerge tarafından. değilmiş cd açmış. eski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 bıraytnıs kısıyorum yormuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Dönem dönem açılıyor bu yazılım ile ilgili topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 windows icin de var. ben de burdan ogrenip indirmistim sanirim. birsey okurken cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 hmm neyse atac yapmis olduk konuya ek olarak. son guncelleme de custom secim sansi vermesi epey iyi olmus tabii bilemedim son guncelleme de siz ne zamanlar da hallettiydiniz :) ben yeniceyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 parlaklığı ortam ışığına göre azaltıp artırmasından başka marifetleri var mı şimdi bu programın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 sabahlamayı önleyen bir program çıkarsalar ? 02 olduğu gibi random bir şifre üretse ve sabah 11 e kadar o şifre kalkmasa mesala. şifreden kurtulmanın tek çözümü format falan olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 http://tinypic.com/r/2yowuwk/8 valla ben halogen i sectim ki default onu seciyor bilemedim rahatsiz etmedi, fark yaratti mi dersen hayirlisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 parlaklıktan ziyade ışığı/renkleri daha "sıcak" hale getirerek gözün yorulmasını engelliyor. gece bunu kapatınca ekrana gözümü kısarak bakabiliyorum ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Desktop Lighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 acikcasi insan unutabiliyor ya da amaaaan diyip degistirmiyorsun falan fistan ama bu kendisi otomatik ayarladigi icin iyi oluyor. ki bi de ucretsiz o yuzden guzel olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ya ben yükledim bu fluxu ama hiç bi fark yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 1.5 senedir falan kullaniyorum insanlar garipsiyor, ama kapatinca gozlerim aciyor artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 JestersTear said: ya ben yükledim bu fluxu ama hiç bi fark yok ? abi ayarlari yap ve konum+saat izni ver programa. o zaman otomatik olarak gecis yapacktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 oda açmadı ahmedinejad açmıştı ondan önce :D http://forum.paticik.com/read.php?6,5589569,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 valla yaptım konum ayarını falan ama sanırım gece anlıyıcam artık heralde farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Sadece parlaklik degil, renk paletin de birseyler de yapiyor olmasi lazim, daha warm/cold renkler seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Az önce bi değiştirdi kör olacaktım kapattım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Wolas said: oda açmadı ahmedinejad açmıştı ondan önce :D http://forum.paticik.com/read.php?6,5589569,page=1 ben ilk chemical acmis diye hatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Ne konuymuş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 lan turuncu oldu bu ekran iyi bişey mi şimdi bu, alışmalı mıyım? sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 evet renkler baya değişti zaten. ya aslında hiç işe yaramıyo da psikolojik olarak biz mi öyle hissediyoruz bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 yav said: parlaklığı ortam ışığına göre azaltıp artırmasından başka marifetleri var mı şimdi bu programın? ortam isigi degilde gun dogum batim saatlerine gore ayarliyor diye biliyorum, bide oranin hava durumuna bakipta anlicak kadar akillimi onu pek sanmiyorum. 2-3 seneye kadar sensorlerle odanin gercekten lumenini fln olcupte cikan monitorler oldugundada, bu programi software olarak kullanabilirler, hah! bak iste ondan killaniyorum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ben gerçek renk olayına çok takan bi insanım film izlerken falan kafayı yerim heralde bu program açıkken bakayım kalsın biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar