Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 İlk MMO deneyimin mi kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 ben kinaye dedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 ilk olacak inş. Şaka bi yana, standart haritayı gez - node topla - stationa git craftla mantığının yanında masaların üstüne falan bulduğun ufak tefek şeyleri bile kullanabilmen hoş olmuş. Bide mesela skyrimde olduğu gibi, çaldığını farkeden npcler karşı tavır alsaymış daha güzel olurmuş. Oluyomu öyle gerçi bilmiyorum hiç başıma gelmedi. İki satır bişey okumadım oyunla ilgili :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 questler epey buglı. ayrıca questlere iyi ayar çekememişler çünkü levelına göre aşırı zor, tamamlanması imkansız questler var. şunun şurasında 1 ay kaldı daha da düzeltemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Bir dünya buglı quest var, templarla bir iki vurdum adam öldü sorcererla magickam bitti quest mobu beni öldürdü olay biraz dengesiz olmus sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Release de de bu kadar kalabalık olacaksa hüsran olur bu ya. Dungeon a giriyorsunuz güya yığınla adam oradan oraya koşturuyor. Yol geçen hanı dungeon mı olur =P instanced yapsalarmış bazı şeyleri keşke. Sanki skyrim i açıp oynasam daha fazla eğlendirecekmiş gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Katılıyorum, yanımda peygamber var bana önemli birsey söylicek ben ölümden geri gelmisim; mohawk saclı Xfactor isimli, bir orc yanımda zıplıyor. Elder Scrolls havası ölmüs, leveling single player olsun pvp ve dungeonlar multiplayer olsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 karakterim buglandı ve meşaleye dönüştüm. şu anda ne logout, ne relog hiçbir şey işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Oyun öyle uygun görmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 ahahahahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 düzeldi lol. ama gördüğüm en saçma bugdı şimdiye kadar. veiled dungeon dan bir çıktım kendimi meşale olarak buldum. hareket edemiyordum ve kimse de beni göremiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aphiagema Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 skilleri nerden resetliyoruz yav kafayı yedim gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Darksun said: Sanki skyrim i açıp oynasam daha fazla eğlendirecekmiş gibi geldi bana. geçen betanın sonunda ben skyrim kurdum 1 hafta oynadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Certhas said: karakterim buglandı ve meşaleye dönüştüm. jhghjhghggghaahhaahhaahahhaha olm bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 oyunda bariz bir yalnızlık hissi var ne bileyim bir public event felan koysalarmış güzel olurmuş. kimseyle etkileşime ihtiyaç duymadan oynuyorsun garip olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 mob yok abi mob. kesecek mob yok bunu bilerek mi yapiyorlar anlamadim cok bos mob acisindan. etraftaki kirpi koyun sincaplara daliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 twitch yayını var http://tr.twitch.tv/summit1g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Kanuni said: mob yok abi mob. kesecek mob yok bunu bilerek mi yapiyorlar anlamadim cok bos mob acisindan. etraftaki kirpi koyun sincaplara daliyorum.. Kos babam kos olmus, postacılar online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 hala oynuonuz mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 preorder ettik parasini cikarsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Bunu oynarken skyrim çekti canım valla ya ahaha =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Sorcerer cok mu ezik olmus yoksa ben mi beceremedim anlayamadim. Stuff a gore skill degisiyor ya misal lightning staff olunca lightning buyulerinin gucu artiyor mu yoksa sadece skill farkimi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Üff dayanamadım ,bunu silip skyrim'e devam ettim sdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Melee gene inanılmaz sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar