Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ilk olacak inş.

Şaka bi yana, standart haritayı gez - node topla - stationa git craftla mantığının yanında masaların üstüne falan bulduğun ufak tefek şeyleri bile kullanabilmen hoş olmuş. Bide mesela skyrimde olduğu gibi, çaldığını farkeden npcler karşı tavır alsaymış daha güzel olurmuş. Oluyomu öyle gerçi bilmiyorum hiç başıma gelmedi. İki satır bişey okumadım oyunla ilgili :)
Mesaj tarihi:
questler epey buglı. ayrıca questlere iyi ayar çekememişler çünkü levelına göre aşırı zor, tamamlanması imkansız questler var.

şunun şurasında 1 ay kaldı daha da düzeltemezler.
Mesaj tarihi:
Release de de bu kadar kalabalık olacaksa hüsran olur bu ya. Dungeon a giriyorsunuz güya yığınla adam oradan oraya koşturuyor. Yol geçen hanı dungeon mı olur =P instanced yapsalarmış bazı şeyleri keşke.

Sanki skyrim i açıp oynasam daha fazla eğlendirecekmiş gibi geldi bana.
Mesaj tarihi:
Katılıyorum, yanımda peygamber var bana önemli birsey söylicek ben ölümden geri gelmisim; mohawk saclı Xfactor isimli, bir orc yanımda zıplıyor. Elder Scrolls havası ölmüs, leveling single player olsun pvp ve dungeonlar multiplayer olsun ya.
Mesaj tarihi:
düzeldi lol.

ama gördüğüm en saçma bugdı şimdiye kadar. veiled dungeon dan bir çıktım kendimi meşale olarak buldum. hareket edemiyordum ve kimse de beni göremiyordu.
Mesaj tarihi:
Sorcerer cok mu ezik olmus yoksa ben mi beceremedim anlayamadim. Stuff a gore skill degisiyor ya misal lightning staff olunca lightning buyulerinin gucu artiyor mu yoksa sadece skill farkimi var
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...