BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 3 mailime gelen "additional key" dediği keyleri yazayım keyi olmayanlar için; J49HLDLMGKTXNGE9P9W4 4KN6XA4F5NM93NG3LHDE JTJP75K6RMKFXNR5A545 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 30 gb indirmeye degiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 olm bu oyun orta halli bir ekran kartı parası, bunu alırsan kendinden utan sdflj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Pvp yapmiyorum ki ben spark.. Onunla alakasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 black son keyi kullandım helal et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 diğer betadaki karakterden devam edecek miyiz gibi mal bir soru sormak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 dreagloth said: Ya grafik, animasyon vs herkese hitap etmeyebilir, biraz kaos da var zaten, ne yaptığını anlamamak gibi durumlar olabiliryor. Benim en iyi dememin sebebi adamlar b2p oyun yaptı, shop da sadece cosmetic var, istersen refund alıyorsun ama sürekli content var. Desteği süper, mail atıyorum, 30 dk geçmeden çözülüyor. Yapılacak dünya iş var, achivement lar işe yarıyor vsvsvs healersız mmo olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 reampage said: 15 dk için edicen abi ahahaha this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 betaya katılanlara maymun veriolarmış pet. manidar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 bu hafta bayrak sendemi ? guzel bir haftasonu daha geliyor simdiden belli :) gifleri, resimleri hazirla. oncekilerden feyz al.. drea bittin bitircez snei bu hafta cok fena hazirlaniyorum bende. eseledim tum forumu 10 sene onceye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Beyler US ve EU clientlar için kafanıza takılanlar varsa cevabını verelim hemen resmi kaynaklardan alıntı yaparak Eğer US client varsa ve EU indiriyorsanız hiç indirmeyin boşuna Yapılan açıklama kısaca şöyle: EU Client şuanki client'ın yeni versiyonu ama BU BETADA US olarak KULLANILACAK Launcher EU version için Official açıklama burada Eğer hali hazırda EU Client indirdiyseniz: Folder sonundaki "EU" yu kaldırıp launcherdan "region" US yapabilirsiniz... Sorun kalmaz Bu konudaki official açıklamada burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 İsteyene arkadaş keyi: CADDPK7P4Y4HKH499D3F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 cuma akşam saat 7'de girmiştik geçen sefer değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 18:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 bir beta keyde ben vereyim zaten kullanmayacağım; YOUR BETA KEY 49KNL7PNAANNFCXKKE6G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=efVY7WzZNKA http://www.youtube.com/watch?v=9lPPNJCPHDY#t=131 muzik ornekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 skyrim main theme sanirim en iyi main themelerden onu koyayim derken sunu buldum. http://www.youtube.com/watch?v=DnlUfPlLjKs o ses bu adam. lan. odum patladi :D main theme orijinal. http://www.youtube.com/watch?v=d-NV7wTUDQA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 isteyen olursa 2 key de bende var YOUR BETA KEY: RP9CMR95JNLWWNHFK6C3 YOUR BETA KEY: 7ER59HGTWKA76THW6T43 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Yalnız bu haftasonu oynamak 15 gün öncesinden de zor olacak, hem mmorpg üzerinden key dağıttılar, hem beta sahiplerine extra birer key yolladılar... Artık loading süreleri ne olur bilmiyorum... Bari EU'ya ayrı bir server açsalardı... Yine tek server :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 friend key isteyen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Bu sefer kesin göz atacağım hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Bi tane daha geldi, WGGM7MJNYYMPGYGE3HNA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Bu da benden. PJJWJ5XJNAYFW43G3MMJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 aquila said: friend key isteyen var mi? Friend key dedigin hafta sonu betasi degil dimi? Normal beta falansa talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar