bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ff çok güzel bir pvp feature'ı, darkfall'da var ve gerçekten bütün kombat dinamiklerini değiştiriyor. 5 tane tank'ı önden ver, 10 tane ranged olduğu yere aoe yağdır gibi bir konsept direkt olarak ortadan kalkıyor ama themeparkta uygulamaları imkansız çok zor. zaten görüldüğü kadarıyla oyuncular pvp'de baya hızlı ölüyor. birkaç build videosu paylaşılmıştı, 3 kere falan vuruyordu adam stundan sonra. durum öyle olunca, ff olursa melee oyunu oynayamaz hehe. genel olarak zerg noktasında sıkıntı çıkartacak bir durum zaten, belki gearla veya özel bir statla (resilience benzeri) buna engel olmayı planlıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 oldu olacak full lootta gelsin, back to the 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ondan umudu kestik artik da en azindan bi penalti olsun olunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 MEHYWJR66FM7HE7GC5G5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Open beta mı başlıyo lan benim gibi bahtsıza bile key gelmiş. Key arayan varsa: PGNPM9EX7D6X69Y94LH6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 geçen sefer isteyen herkese curse'den key dağıttılar, sanmıyorum key bulma konusunda sıkıntı olacağını ama benim gibi silenler için 30 gb indirmek sıkıntı asdasd. haftasonu muymuş beta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 isteyen alsin taze taze B)- Key TCKEDNMJF7J6N439TRRP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 bu gelen keyler her beta weekedn için mi geçerli yoksa sadece mail de belirtilen tarih için mi geçerli ? banada gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 weekend event değil mi bu önceki gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 bingildak said: ya geldi yine tipini sevdiğimin, abi enerji girbabı gibisin ya. adam geldi mi kapatıp gidesim geliyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Bende var accountda beta accses ama girebilirmiyim ilerki betalara bilmiyorum, veriosan adam gibi ver haftasonu stress filan ne saçma işler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 bi kere gelince sonrakilere girebiliyo olman lazim, bana oyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 wildstar'da aynısını yapıyor, cuma akşamından pazar gecesine kadar stress test'i yapıyor, hafta içi 4 gün closed betasına devam ediyor. bir yandan server tarafından feedback topluyorlar, bir yandan bug hunting ve oyuncu feedback'ı topluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Bir alana bir bedava veriyorlar beta key, birde maymun vermişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/498/Elder-Scrolls-Online-Beta-Key-Giveaway.html weekend beta keyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 RX4R9KATM64MY74NGHJ7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 more DDPDAXMCDGGLN7YWW9MN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Banada key geldi de oyunu indiriyorum ne zaman başlıyor tekrardan beta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 yok mu dostlar başka key yada nerden temin edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Xenus said: http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/498/Elder-Scrolls-Online-Beta-Key-Giveaway.html burada var işte, paylaşılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 eyw hallettim akh dolmuş 2 yıla anca iner şimdi bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Lan ben Us indiriyormuşum.Eu ya çevirince baştan indirmeye başladı.5 gb boşa gitti? Ne mal bi sistem lan bu,US ile Eu clientleri niye komple farklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 degildi aslinda. clientten ceviriyorsun istedigin gibi. istedigini cek oyunun clientinden ayarlayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 bende eu ya çevirdim yol yakınken değişeyim dedim sonra 400kbs ile 30 gb indirmeyelim bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 extra key vermişler bana bu session için varmı isteyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar