Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Regalya said: Highwarlord/Field Marshall çarı olmayan konuşmasın piliz! field marshall !?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Regalya said: keepolusu varmı askfkafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micton Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Morrowind, Oblivion ve Skyrim oynadım, ESO'nun betasını da yükleme ekranlarıyla beraber 10-15 saat kadar test ettim. İyi bir MMORPG mi? Hayır. İyi bir TES mi? Gördüğüm kadarıyla evet. $60+$15 sub-fee'ye değer mi? Kesinlikle hayır. Hikayesine olan bağlılığım ve tamriel için fiyatında ciddi bir düzenlemeye gidilirse oynarım, Molag Bal'ın ağzına iki tane patlatmak için. Ha bir de şu var; reampage said: zaten open beta yapmadan stress test yapıcaz ne demekse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 oynadım bugün nihayet söylemek istediklerim hep söylenmiş zaten. tes olarakta iyi bir oyun değil aslında.beleş olunca arada bakılır sadece yoksa pek bir çekiciliği yok oyunun olan kotaya oldu anasını satayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Görevler ilerledikçe güzelleşiyor o prophet beni bir yere götürdü eskiden olan olayları filan anlatıyordu işte dragonbornları ıvır zıvır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Swtor'un instance havası olmasa da, ne yazık ki quest yapmaktan öteye de gidemiyor. İnsanın "yeter artik. Sandbox harici oyun çıkarmayın" diye bagirasi geliyor. The Repopulation veya Eqn'de görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Tutorial tarzı muhabbet ne kadar sürüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Beş dakika en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 uninstall wizard guzel classmis harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 bingildak said: open beta yapmazlarsa baya eğlenirim şahsen Open beta tabi ki yapmayacaklar. https://help.elderscrollsonline.com/app/answers/detail/a_id/737 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Olay kısaca şu, adamlar Skyrim'e Orjinal Single player oyuna COOP/ Multi desteği getirmek yerine Skyrim populeritesinden yararlanarak bir ( sözde ) MMO ya giriştiler. Oyunu alan aldı, RPG sever veya Skyrim fanı bir kitlede alacak. İstedikleri karı yakaladıktan sonra muhtemelen GW2 yada TSW gibi B2P'e çevirecekler. Alsana multiplayer Skyrim.. Oyuna zaten HERO ENGINE den dolayı şüpheli yaklaşıyordum ancak performans olarak beni şaşırttı. Yinede oyunda bir MMO havası yok bunu herkes kabul ediyor sanırım.. Oynanır mı? oynanır ama bu paraya + aylık ödeme ile oynanacak bir oyun değil.. Ha stres testmiş ha betaymış. Olay buglar değil, oyunun ne/nasıl olacağı ortada. Oturup da bu saatten sonra animasyonlarla baştan uğraşmazlar mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 lan oyuna 4 kere girmeyi deneyip giremedim, sinirlendim sildim. bi daha da bok çekerim 20gb hasudfhdasuhfa bu arada bıngıldak da ne uğraşıyor be millet oynamasın diye hasudfhuash. bu adam simcity'i manyak gibi savunna adam diil mi lan zamanında, güvenilmez bunun oyun değerlendirmesine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Devil's Pact Guildi Neferlerini Arıyor! Daggerfall tarafında guildi kurduk. Üyelerimiz, guilde invite isteyebilirler. Aramıza yeni katılmak isteyenler var ise www.devilspact.org adresinden başvurabilirler. FB: www.facebook.com/groups/devilspact Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 eyvah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 ahahah Devil's Nörds guildi neferlerini arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 RRa said: Devil's Pact Guildi Neferlerini Arıyor! Daggerfall tarafında guildi kurduk. Üyelerimiz, guilde invite isteyebilirler. Aramıza yeni katılmak isteyenler var ise www.devilspact.org adresinden başvurabilirler. FB: www.facebook.com/groups/devilspact yarin bitiyo sanirim ya beta bosuna kurdunuz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 boşuna yaşamaktan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 guildin size sundukları : guild chat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 hehe. guild store diye bir şey var ama daha test edemedik, 50 member olmak gerekiyor, daha yeni yeni inv ediyoruz, aktifse ve test edebilirsek, söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 mono said: eyvah. Sesli güldüm. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 hoşuna mı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 beta yarın mı bitiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 ilk adamımı gankledım, hmmpphshh his geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 uzun beklemelerden sonra girmeyi başardım da bir kaleden diğerine ışınlanınca gelen load screen'deyim gene 30dk'dir. skıldım başka şeylere bakarken bu sefer de conn lost due to inactivity. e arkadaş load screen bekledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 abi yine bu rra mı geldi lan. adam bakkala giderken guild kuracak yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar