Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Certhas

Öne çıkan mesajlar

Morrowind, Oblivion ve Skyrim oynadım, ESO'nun betasını da yükleme ekranlarıyla beraber 10-15 saat kadar test ettim.

İyi bir MMORPG mi? Hayır.
İyi bir TES mi? Gördüğüm kadarıyla evet.
$60+$15 sub-fee'ye değer mi? Kesinlikle hayır.

Hikayesine olan bağlılığım ve tamriel için fiyatında ciddi bir düzenlemeye gidilirse oynarım, Molag Bal'ın ağzına iki tane patlatmak için.

Ha bir de şu var;

reampage said:

zaten open beta yapmadan stress test yapıcaz ne demekse artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Olay kısaca şu, adamlar Skyrim'e Orjinal Single player oyuna COOP/ Multi desteği getirmek yerine Skyrim populeritesinden yararlanarak bir ( sözde ) MMO ya giriştiler.

Oyunu alan aldı, RPG sever veya Skyrim fanı bir kitlede alacak. İstedikleri karı yakaladıktan sonra muhtemelen GW2 yada TSW gibi B2P'e çevirecekler. Alsana multiplayer Skyrim..

Oyuna zaten HERO ENGINE den dolayı şüpheli yaklaşıyordum ancak performans olarak beni şaşırttı. Yinede oyunda bir MMO havası yok bunu herkes kabul ediyor sanırım..

Oynanır mı? oynanır ama bu paraya + aylık ödeme ile oynanacak bir oyun değil..

Ha stres testmiş ha betaymış. Olay buglar değil, oyunun ne/nasıl olacağı ortada. Oturup da bu saatten sonra animasyonlarla baştan uğraşmazlar mesela..
Sosyal ağlarda paylaş

lan oyuna 4 kere girmeyi deneyip giremedim, sinirlendim sildim. bi daha da bok çekerim 20gb hasudfhdasuhfa

bu arada bıngıldak da ne uğraşıyor be millet oynamasın diye hasudfhuash. bu adam simcity'i manyak gibi savunna adam diil mi lan zamanında, güvenilmez bunun oyun değerlendirmesine :D
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

Devil's Pact Guildi Neferlerini Arıyor!

Daggerfall tarafında guildi kurduk. Üyelerimiz, guilde invite isteyebilirler.

Aramıza yeni katılmak isteyenler var ise www.devilspact.org adresinden başvurabilirler.

FB: www.facebook.com/groups/devilspact

yarin bitiyo sanirim ya beta bosuna kurdunuz galiba
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...