kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 akıllı instance oha CE alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 arkadaşlar komik değil oha ce alıyorum. yaklaşık 100 defa veya daha fazla aynı espriyi yaptınız. değiştirin artık. ya da devam edin tabi, bana ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 eet sanane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 abi böyle kötü br oyun yapılamaz ya. yazık insanların paralarına 3. ay sonra free to play olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ulan burdaki bi sürü adam gelip biz hala wow oynuyoruz diye, "halamı wow ya ? lel ehehe wow ya" diye dalga geçiyosunuz. sizin dünyanın en saçma ve gerzek oyununa CE alıyorum diyincemi attı bi tarafınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 yoo.. yaz abi sen., mmo genel forumu burasi.. kisaltma yazma ama lutfen :D geri kalan hersey serbest :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 abi sanırım önceden pre-order verenler var pişmanlıklarını böyle gizliyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 yani 60 euroyu bankaya koyup faiziyle yasayabilirdi millet. hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 betnikh e de giremiyorum ben hadi pati uguru gireyim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 kermit said: ulan burdaki bi sürü adam gelip biz hala wow oynuyoruz diye, "halamı wow ya ? lel ehehe wow ya" diye dalga geçiyosunuz. sizin dünyanın en saçma ve gerzek oyununa CE alıyorum diyincemi attı bi tarafınıza. sıklığı. her sayfada 1 tane oo ce alıyorum denildi. wow muhabbetinde en fazla 1 tane geliyor. yoksa haklısın, o da bu kadar sık yapılsa komikliği kalmaz. benim wow açık, bu oyuna da para vermeyi düşünmüyorum. ama bakacağım daha. pvp ve pve sine filan. kısaca oo ce al o zaman, veya oyun bok gibi diye söylemlerinize kızmıyorum. nötrüm sadece. komikliğini yitirdi..bence. sen de kızma yani eleştirdim esprini diye. sana göre komikse hala devam edebilirsin yani. rahatsız etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 şu anda yüksek loading sürelerinin sebeplerinden birisi de sunucuların kapasitelerini bilerek indirerek, yüksek yoğunlukta nasıl tepkiler verileceğini görmek. adı üstünde stress test. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 kapasitelerini indirdiklerini sanmıyorum. zaten betalarda kapasite yeterli gelmez genelde. ona göre de arttırırlar. ha tabi beta bitince bu betaya katılanların yarısı belki daha fazlası almayacaktır oyunu. alsa bile 2. veya 3. ay devam etmez hikaye bitince, eğer harbiden süper bir pvp ve pve si yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 tabiiki. acilinca daha cok server eklerler instance icin. bi goreydim iyiydi.. abi derken girdim gene ahahha... iyiiyiihuhuhuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Elder Scrolls Online @TESOnline 40 dk. Our record-breaking attempt starts in 3 hours on the ESO beta test server. Will you be there to help us make ESO history? #ESOrecordbreaker burada yazdıkları üzere teste yavaş yavaş hazırlanıyorlar. dün bu kadar uzun değildi loading süreleri, bugün gittikçe uzamaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Bakalim ESO da GW2 ekibi gibi begenmeyenin parasini iade edebilecek mi? Sirf o davranis yuzunden sonraki oyunlarini da kesinlikle alacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 sadece first person olsaymış daha zevkli olurmuş combat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 DareJedi said: Bakalim ESO da GW2 ekibi gibi begenmeyenin parasini iade edebilecek mi? Sirf o davranis yuzunden sonraki oyunlarini da kesinlikle alacagim. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 meh, yarım saattir logging in'deyim, eta filan da yazmıyor. requesting character load sadece. bu arada oyunu gereksiz komedi yere ezmişsiniz, aylık istemese çok net oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Oynarken KAYNANA GELİN SEDA'YA GELİN izlediğim anlardaki yaşadığım utancı ve ürpermeyi yaşadım. Şükür AKK yok bağlantıda, sileyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bende tamriele çıkamadım ya. 10dk loading. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 f2p olsa bile oynamam heralde, başları bu kadar kötü bir oyunun sonradan düzelmesi ihtimali düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Demin tamriele açılan riftin sonunda loading ekranında kalmıştım dc oldum tekrar girdim riftin tepesinden aşağıya düştüm öldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ben ole 5 defa filan oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Abi aynısı şimdi bana oldu, yazayım diye topağı açtım son postlarla karşılaştım sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bende yaklaşık 40 dakikadır girmeye çalışıyorum ancak olumlu bir sonuç almadım. sözde pvp deneyecektim ancak girmek mümkün olmadı. umarım beta bitmeden denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar