Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Certhas

Öne çıkan mesajlar

kermit said:

ulan burdaki bi sürü adam gelip biz hala wow oynuyoruz diye, "halamı wow ya ? lel ehehe wow ya" diye dalga geçiyosunuz. sizin dünyanın en saçma ve gerzek oyununa CE alıyorum diyincemi attı bi tarafınıza.

sıklığı. her sayfada 1 tane oo ce alıyorum denildi. wow muhabbetinde en fazla 1 tane geliyor.

yoksa haklısın, o da bu kadar sık yapılsa komikliği kalmaz.

benim wow açık, bu oyuna da para vermeyi düşünmüyorum. ama bakacağım daha. pvp ve pve sine filan.

kısaca oo ce al o zaman, veya oyun bok gibi diye söylemlerinize kızmıyorum. nötrüm sadece. komikliğini yitirdi..bence. sen de kızma yani eleştirdim esprini diye. sana göre komikse hala devam edebilirsin yani. rahatsız etmez.
Sosyal ağlarda paylaş

kapasitelerini indirdiklerini sanmıyorum. zaten betalarda kapasite yeterli gelmez genelde. ona göre de arttırırlar.

ha tabi beta bitince bu betaya katılanların yarısı belki daha fazlası almayacaktır oyunu. alsa bile 2. veya 3. ay devam etmez hikaye bitince, eğer harbiden süper bir pvp ve pve si yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

Elder Scrolls Online ‏@TESOnline 40 dk.
Our record-breaking attempt starts in 3 hours on the ESO beta test server. Will you be there to help us make ESO history? #ESOrecordbreaker

burada yazdıkları üzere teste yavaş yavaş hazırlanıyorlar. dün bu kadar uzun değildi loading süreleri, bugün gittikçe uzamaya başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...