Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Certhas

Öne çıkan mesajlar

@bingildak

Bu kadar bilinçli olarak yaptıklarına pek inanmıyorum ama belli olmaz elbette. Sonuçta f2p'e dönerse oyun başarısız olduğu için olacaktır. Yapımcılar için hiç iyi bir sonuç değil. Ama her türlü leş yiyici hareket beklenir bu adamlardan. En başından bu plan ile yola çıktılarsa içler acısı bir durum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben oyunun milyonlarca satacağından son derece eminim.

onlarda bunun piyasa araştırmasını yapmışlardır. ellerindeki ürünün 60€ + 15€ aylık ile gitmeyeceğinin son derece farkında olmaları gerekir. bunu basit bir araştırma/anket bile ortaya çıkartır.

zaten aksine dair bir inançları olsa development ve release'i bu kadar karanlıkta yapmazlardı. hatırlamıyor musunuz war'u zamanında? adamlar her hafta çıkar sistemleri anlatırdı. wildstar'ı açın, sürekli stream sürekli devblog. ürüne güvenen adam ürün üzerinden satış yapmaya çalışıyor. ürünü shit-tier olan adam IP üzerinden "elder scroll" basit hypelarla vurgun peşinde.

madem f2p veya b2p'e dönecek neden bunun öncesinde güzel bir vurgun yapmasınlar ki? adamların ellerinde en güçlü rpg IP'si var.

o seslendirmelerin faturasını biri ödeyecek abi. bunun kaçışı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ben beğendim şu anda uzun uzadıya yazacak vaktim yok çünkü pvp yi deneyeceğim birazdan.

-grafikler swtor'dan sonra epey bir yol almış.
-questler got rpg ve skyrim tarzında.
-elderscrolls serilerinden tanıdığım karakterlere rastlıyorum ve onların geçmişlerine dair bilgiler elde ediyorum.
-ayrıca ana hikayenin işleniş biçimini beğendim. gizem git gide yükseliyor, yan questleri tamamlarsan eğer çevredeki insanların tavırları değişiyor.
-şehirin canlılığını sevdim.
-sonuçta elder scrolls demek büyük taktik savaşlara girmek değil hikaye demektir. mmorpg haliyle de hikayeyi büyük ölçekli bir biçimde aktardığını düşünüyorum.
-hikaye bittikten sonra ne yapılacağına dair bir fikrim yok ancak normal ve veteran dungeonlar bulunuyor, onlar bir müddet idare eder. birazdan pvp yi deneyeceğim onu da bu şekilde anlarım.
- subscription sistemi yerine b2p olması daha mantıklıymış bu haliyle. büyük ihtimalle 2015 in ilk çeyreğinde f2p e çevirirler ancak beklemek istemeyenler için biraz tuzlu fiyattan almak mantıksız değil, zira hergün elder scrolls rpg oyunu çıkmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bu sabah girdim oyuna prisondan çıkıyorum etrafta npcler koşturuyor moblara dalıyor falan. Dedim ne güzel yapmış adamlar npcler ne güzel dövüşüyor diye.

Meğerse diğer playerlarmış sonradan farkettim. :D

Şu haliyle meh dedirtti. Ha SWTORdan daha iyi bence. Onu da sırf Star Wars diye oynamıştık.

Guild wars 2 Neverwinter varken bu oyunu oynayacağımı pek sanmıyorum. GWye bi gireyim bakayım en iyisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...