Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ahah ne zaman suraya yazsam geciyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 @bingildak Bu kadar bilinçli olarak yaptıklarına pek inanmıyorum ama belli olmaz elbette. Sonuçta f2p'e dönerse oyun başarısız olduğu için olacaktır. Yapımcılar için hiç iyi bir sonuç değil. Ama her türlü leş yiyici hareket beklenir bu adamlardan. En başından bu plan ile yola çıktılarsa içler acısı bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ben oyunun milyonlarca satacağından son derece eminim. onlarda bunun piyasa araştırmasını yapmışlardır. ellerindeki ürünün 60€ + 15€ aylık ile gitmeyeceğinin son derece farkında olmaları gerekir. bunu basit bir araştırma/anket bile ortaya çıkartır. zaten aksine dair bir inançları olsa development ve release'i bu kadar karanlıkta yapmazlardı. hatırlamıyor musunuz war'u zamanında? adamlar her hafta çıkar sistemleri anlatırdı. wildstar'ı açın, sürekli stream sürekli devblog. ürüne güvenen adam ürün üzerinden satış yapmaya çalışıyor. ürünü shit-tier olan adam IP üzerinden "elder scroll" basit hypelarla vurgun peşinde. madem f2p veya b2p'e dönecek neden bunun öncesinde güzel bir vurgun yapmasınlar ki? adamların ellerinde en güçlü rpg IP'si var. o seslendirmelerin faturasını biri ödeyecek abi. bunun kaçışı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 "2 milyon sattık yeaa" diye çıkarlar mayısta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Satacağından değil sattığından da eminim oyunun, çünkü ne tarafa baksam yanında CE petiyle dolaşıyor millet. Herhalde CE alanlar betada da o petleri çıkarabiliyor değil mi? Yani betada o kadar çok rastladım ki o petlere, nerdeyse %50'si CE almış milletin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 boşuna alay etmiyoruz abi "zihniyetlerle" sen CE al diye. sektörün acı gerçeği çünkü o zihniyetler. bu tarz ürünlerin CE'leri peynir ekmek gibi sattığı sürece production'da öncelik seslendirmeden kombata kaymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 cidden o petler CE'lere özel birşeyse iyi satış yapmış adamlar, 10 kişiden 7-8'inde vardı rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 kombatın kötü olmasının etkeni yine konsol olması. gamepad yok ediyor işte türleri yavaş yavaş theme park mmolarıda aldı yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 oyun baya kotuymus, tamrielin tamamini gormek icin bile oynamam heralde ki lore unu severin TESin. hero engine ile mmo yapmak yasaklansin bide. yanarim bugun disari cikmak yerine tum planlarimi iptal edip su oyun icin evde oturduguma yanarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ahahahah yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 abi 30 gb çektik ben çok üzgünüm ya anime çekiyorum şu an 300 kb a düşmüş daha ayın başı :( neyse ki 28 gün hehe. ben mayt en mecik ime geri döniim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 simdi bu oyuna yeni bolum olmayacak mi demek oluyor bu ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 dreagloth said: Download 6 saat, toplam oyun sürem 32 dk, uninstall etmek 30 sn, oyunu almayacak olmanın verdiği mutluluk paha biçilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 gelin rekor kıralım bu büyük oyunu bozalım diye mailler geliyor esodan bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Kanuni said: simdi bu oyuna yeni bolum olmayacak mi demek oluyor bu ? :) büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bu previewda veteran armorda çıkan armorlar race specific mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ben beğendim şu anda uzun uzadıya yazacak vaktim yok çünkü pvp yi deneyeceğim birazdan. -grafikler swtor'dan sonra epey bir yol almış. -questler got rpg ve skyrim tarzında. -elderscrolls serilerinden tanıdığım karakterlere rastlıyorum ve onların geçmişlerine dair bilgiler elde ediyorum. -ayrıca ana hikayenin işleniş biçimini beğendim. gizem git gide yükseliyor, yan questleri tamamlarsan eğer çevredeki insanların tavırları değişiyor. -şehirin canlılığını sevdim. -sonuçta elder scrolls demek büyük taktik savaşlara girmek değil hikaye demektir. mmorpg haliyle de hikayeyi büyük ölçekli bir biçimde aktardığını düşünüyorum. -hikaye bittikten sonra ne yapılacağına dair bir fikrim yok ancak normal ve veteran dungeonlar bulunuyor, onlar bir müddet idare eder. birazdan pvp yi deneyeceğim onu da bu şekilde anlarım. - subscription sistemi yerine b2p olması daha mantıklıymış bu haliyle. büyük ihtimalle 2015 in ilk çeyreğinde f2p e çevirirler ancak beklemek istemeyenler için biraz tuzlu fiyattan almak mantıksız değil, zira hergün elder scrolls rpg oyunu çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 lan loading bitirdin beni yemin ediyorum. grupca tekrar basladik ama ;... lan gene yazarken girdi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Şu oyunun bana en büyük katkısı hd de gereksiz yer kaplayan bi sürü şeyi silmem oldu. Teşekkürler bethesda. http://collegeappwizard.com/wp-content/uploads/2012/06/new-wizard.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bingildak said: bu mmo türünün adı : "IP ismine bakıp satın alan bir sürü enayi var, neden bunları sömürmeyelim" ÖLDÖR SÖKRÖL ÖNLÖNYN hiçbir şey bilmiyorum ama satın alayım. (tu) aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 neden konsollar oyunculuğun kanseri temalı video http://www.youtube.com/watch?v=fTpYS-65wxc&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bu sabah girdim oyuna prisondan çıkıyorum etrafta npcler koşturuyor moblara dalıyor falan. Dedim ne güzel yapmış adamlar npcler ne güzel dövüşüyor diye. Meğerse diğer playerlarmış sonradan farkettim. :D Şu haliyle meh dedirtti. Ha SWTORdan daha iyi bence. Onu da sırf Star Wars diye oynamıştık. Guild wars 2 Neverwinter varken bu oyunu oynayacağımı pek sanmıyorum. GWye bi gireyim bakayım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Sparkcaster said: neden konsollar oyunculuğun kanseri temalı video http://www.youtube.com/watch?v=fTpYS-65wxc&feature=youtu.be Ahahahah muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 pvp stream kapatmış:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Oyunda en çok vakit geçirdiğim ekran bu sanırım: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar