Exodous Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Girilmiyor. Ama bu normal. Adamlar stress test yapıyor sonuçta. Babasının hayrına dağıtmadı okadar keyi. Bin tane test yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 tabii canim umrumda olmaz. ben zaten gordum gorecegimi. norn bolgesi cok hosuma gitti ama karli genis. de iste adadan sonrasini goreydim :D birde, ya ilk gun girip kopmak lazim gruptan ya da 2 hafta sonra girmek ki etrafta mob kalsin :) ya da su spawn timeri duzeltirlersede olur. yok gene giremiyorum :( lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 alt f4 super calisiyor ama baska karakter yaratayim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=iNCXiMt1bR4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Aahaha yeni karakter yaratınca direk girdi oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bingil +1 hype bile yapamadım... adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 dövüş mekanikleri haricinde çok da rahatsız olmadım oyundan. hikayeler, mekanlar fena değil. oyuna mmo değil de rpg olarak bakıyorum birazda. çevrede insanlar koşuşturuyormuş vs çok önemsemiyorum. tabi böyle bakınca istenilen para çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ya bir insan neden bunu oynar ki aklım almıyor. atmosfer skyrimden kötü; grafikleri daha kötü. Etrafta diğer playerlar böcek gibi geziyor, işlevsiz ha var ha yok. Parti sistemi olmasa da olurmuş. Skyrimden daha pahallı; bi de üstüne aylık para istiyorlar utanmadan. Şu durumda insan elder scrolls istiyorsa skyrim oynar; mmo istiyorsan gw2 oynar. Oyun anca 5/10; cilalamadan sonra belki 6/10 alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 sildim lol, 100gb şubat kotadan şuna harcamadığıma sevindim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 eq next ne zaman çıkar ? ben onu bekliyorum artık. Wildstar wow dediğiniz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 2015 diye tahminim ona. lan gene loading hay sicicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 galiba tuturioalı bitirdim. elim ayağım karıştı uninstall butonunu ararken. kotamdan giden gbçıklara acıdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Bu kadar kötü animasyonlar ile ne kadar başarılı olabilirler ki? Etrafınızda gördüğünüz herkes "süzülüyor" gibi. Sanki yer altınızdan kayıyormuş gibi bir hissiyat var, hiç oturaklı bir duruşu yok animasyonların. Bilmem ne kadar para harcıyacaklarına seslere adam gibi animasyon yapabilirlerdi. Sonra kendi çalışanları fark etmiyorlar mı? Yani yıl olmuş 2014, bu karakterlerin hareket animasyonlarına biraz daha çalışsak demiyorlar mı? Hepsi birden mi kör oluyorlar? Bir kişi bile çıkıp, bu yetersiz demiyor mu? Ondan sonra arkalarında oyunun dijitize görüntüleri ile poz verip, ben oyunun ana kreatif yöneticisiyim diye mal mal röportaj yapıyorlar. Utanç kaynağı. Ayrıca oyuncuları bu kadar salak yerine koymaları bir okadar düşündürücü. Ne önlerine koysak oynar bu salaklar gibi bir şey bu oyun. YUH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 oyunun motoruna güzel diyenler gerçekten hiç anlamıyor bu işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Download 6 saat, toplam oyun sürem 32 dk, uninstall etmek 30 sn, oyunu almayacak olmanın verdiği mutluluk paha biçilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 oyunun motoruna güzel diyen oldu mu ki? oyun motoru olarak gelmiş geçmiş* en kötü patlamış motor olan hero engine'ı seçmeleri. animasyonlara bu kadar özen göstermemiş olmaları. kombatın bu kadar kötü olması. questlerin dar koridorlarda geçmesi (instance olmayınca "ok" sandılar herhalde, daha da kötü olmuş, instance'da en azından mob bulma derdin yoktu, 10 quest yaptım 3 mob öldürdüm). group rewarding/coop progression'ın bu kadar kötü olması... ve diğer yanda, bütün karakterlerin seslendirilmesinin unique olarak yapılması ve milyon dolarlar harcanması. mmorpg production at its best. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 + loading screen'ler 15 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Yorumlara bakarsak oyun balon.Beğenenlerde aylık ücret verilecek boyutta olmadığını fakat b2p olursa oynanacağını söylüyor. Sonuçta bir süre aylık devam edip,sonrasında birşeyler yapacakları kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Loading fena.. Yeni char actim tutorial tamamda oradan cikista gene bekliyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ilk satışlardan ve subs ile oyunun masrafını çıkarana kadar kasarlar işte 1 sene, tutabildikleri subs sayısına bağlı oda, sonrası bariz f2p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 en iyi f2p mmo ölü f2p mmo'dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Pangold said: Yorumlara bakarsak oyun balon.Beğenenlerde aylık ücret verilecek boyutta olmadığını fakat b2p olursa oynanacağını söylüyor. Sonuçta bir süre aylık devam edip,sonrasında birşeyler yapacakları kesin. bilinçli yapıyorlar. şubatın ortasına gelmişiz daha en ufak bir bilgi yok oyunda. en ufak bir gameplay footage, en ufak dizayn veya sistemlere dair devblog - hiçbir şey. elder scroll adıyla 2-3 tane pre-made video ile hypelayacaklar. nasıl olsa bir sürü şuursuz kullanıcı var, "elder scroll" adını görüp, 2 tane video ile gidip CE satın alacak. onları bir güzel söğüşleyip, 6. ayda f2p - premium subs sistemine dönecekler. ben bunun başından beri böyle planlandığı kanaatindeyim. oyunu denemeden önce söylemiştim bu kadar yıldır deneyime dayanarak, oyunu denedikten sonra da aynı şeyi söylüyorum. adamları da suçlamamak gerek, bizim forumdaki oyuncular bile pre-order yaptı. böyle bir kaymak varken neden adamlar sıyırmasın f2p'e dönmeden önce. direkt f2p veya b2p yapsaydı bu kaymaktan mahrum kalacaktı, bunu söğüşleyip de b2p veya f2p'e dönmeleri engelleyen bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Haklısın sonuçta herşey para için (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 f2p bile olsa oynamam şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 sizler loadingi gecebiliyormusunuz su anda oynayan varsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar