Feamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 millet yaşlanınca farklı arayışlar içine giriyor zaar, yeni gelen gençlerinde birşeyler paylaşmak veya bir şeyler aramak için üye olmadığı da aşikar, böyle olunca da ortaya bu ucube yapı çıkıyor bütün konu başlıklarının içine itina ile edildikten sonra, geriye oyun ve çizgi/anime başlıkları kaldı, onları da bitirirseniz zaten forumu kullananlar dahada azalacak ve yeni üyede alamayacaksınız. ardık alt hesaplarınız ile karşılıklı troll olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Patiyi ciddiye almak... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 izdivacımıza gölge düşürmek isteyenler var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 incdarkness said: kiyamam bozuldun mu? ha bide sene 2014 ve 1 erkege 2 kadin dusuyo diye dusunen insanlar var (bu edit sdf) oyle yerler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ne demek ciddiye almamak? dediğim konularda en detaylı türkçe kaynak bulabileceğin yer burası hala öte yandan sınırsız mavra yapacağınız bir çok yer var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Ciddiye almamaktan kastım şurda birşey sorduğun ben hiçbir zaman sorunun cevabını kesin buradan bulurum dediğim olmadı. Muhabbetine geliyorum yani... Eğlence için geliyorum. Kimse denildiği gibi zorla girip fikir paylaşıp bişeyler öğrenmeye çalışmamalı burda kendini cool olun ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 amaç o olmalı zaten ama işleyiş farklı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 askerlik stressi kolay değil ya üzerine gitmeyin poşetin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Edriel said: zeka kırıntısı alkolden beyin hücreleri erimiş embesiller GG http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/318/507/080.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Şu noktalı laf etmenin de garip olduğunu bir ben mi düşünüyorum acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 photographer said: Patiyi ciddiye almak... :) Valla bir zamanlar gayet de ciddi bir yerdi paticik. En azından "küfür etmek=sevimli olmak" değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 adam haklı adam adam adam smith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 JestersTear said: edriel haklı, işin bokunu çıkaranlar ve bunu görmezden gelenler var, adam kayırma desen gırla. Troll desen tonla. inci sözlük gibi kanalizasyon bi yer olma yolunda emin adımlarla ilerleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 özel şirkette eleman oalrak çalışıyorken gidip "fehmi bey neden benden daha çok kazanıyor, neden o müdür oldu, o müdür olmasın" demek gibi bir şey bu burayı "kendinizce" daha iyi hale getirerek dünya barışına katkı sağlamayacaksınız.. gerçekten patiyi "adam etme"ye harcayacağınız enerjiyi emeği başka şeylere harcayın, böyle boş bir konu için canınızı sıkmayın yada banane ya sıkın anasını satiim "paticik beni kanser etti" deyin ne bilim.. hem bana ne oluyor lan dış kapının mandalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Olur mu, sen kalbimizin köşebaşını kapan gönüllerimizi çalan yakışıklı bir hırsızsın :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 mmmmppphhh beni nasıl etkileyeceğini çok iyi biliyorsun, bostancıda kokocuların orada buluşalım bir alt dudağını alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 pati şöyle oldu pati böyle oldu. şu şöyledir bu böyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ayy cnmss qıyamm Bn sNa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Patiyi çekemeyen anten taksın zaaaaaaaaa. Seviyeli tartışma istiyorsanız gidin başka forum bulun kendinize, buranın format bu, bilgi paylaşılır, eğer paylaşılan bilgi tekrarsa veya paylaşan kişi sevilmiyorsa ölümüne trollenir, eğlenilir gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 arkadaşlar sizi duran konuda durmaya davet ediyorum http://forum.paticik.com/read.php?62,7040263,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Ya sev ya terketçiler gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 bi kişi gidiyorum diye topic açıyo hemen gaza geliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 eskiden bisürü gari vardı lan negzel.hepsi gitti yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 s.çılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar