vivavale Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 vay arkadaş çeto abi buharlaşmış. külü dahi kalmamış
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ban'ı ben diye okumayın ya. elim ayağım titriyor.
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Umarım bu mesajın yüzünden banlenirsin. Ban'in hiç açılmaz.
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 katılıyorum abi, erkek adam BAN der BEN çok feminen ve gerekli vurucu etkiyi yaratamıyor. BANLADIM. HAS ERKEK. BENLEDİM. NAZİK BEYEFENDİ.
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 axedice said: Umarım bu mesajın yüzünden banlenirsin. Ban'in hiç açılmaz. nefes boruna tantuni kaçar inşallah.
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 şimdi tespit yapıyorum; yönetim forumlarında herkeş ban derken, publicte çoğu zaman ben diyoruz. böyle sanki bir göstermelik şirinlik, efendim bir nezaket, bir sevimlilik amacıyla herhalde buradan tüm yönetime sesleniyorum; eet ayıptır, ban bandır, her yerde delikanlı gibi çıkıp banalım masaya
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 off işte şimdi çekicin hakkı verildi. HAS ERKEK FARKI. brrr.
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Millet kendi çalıp kendi oynuyor, ne güzel.
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 buyur gel sen de oyna? bu arada topic full capsmiş, şimdi farkettim ahaha
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 YSK medyadan önce patiye el atmış gibi oldu. Siyaset durulur birazcık.
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 http://s1305.hizliresim.com/19/r/nc9sx.jpg şunun hakikisini koyucaktım bulamadım
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 12 yaşında sakal traşına başlamıştı, 42 yaşında patiden 3. kez banlendi
Seele Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Nerf cok agresif. hircin. Zegna sanki daha sakin, bagislayici gibi geldi bana. adam direkt elinde cekicle geliyor :(
kovboy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Nefr kompleksli bi şişko bence hayatta çok dışlanmış
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Nefr'in bi de gizli yönü var, çekicini yere atıp çelik zırhından yavaş yavaş sıyrılıyor. Daha sonra atından iniyor ve...
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 böyle genel geçer bir konunun bu kadar yürürlükte kalmasında manidar...
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 MY NAME IS KUBAN PETE I AM THE KING OF THE RAMBA BEAT
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Seele said: Nerf cok agresif. hircin. Zegna sanki daha sakin, bagislayici gibi geldi bana. adam direkt elinde cekicle geliyor :( zegna alkolik lan vücudundaki alkol oranına göre süper bi insan
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 pekaziz said: Nefr gibi adamların yönetici, kermit, axedice gibi heriflerin baştacı olduğu forumda Çetin Abi tabi ki milleti rahatsız eder, ayrılır. benden bi rahatsızlığın varsa dernekte görüşelim...
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 http://s24.postimg.org/gek6wxhc5/yavercik.jpg şunu hatırladım sdf
idilik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 bir lise sınıfı. 1. iti, kopuğu, serserisi, laftan anlamazı, yüzsüzü var bir sürü. hepsi birbirinden ezik, birbirinden kompleksli. 2. bir de diyalog kurabilen, adam gibi tartışabilen, karşıt fikre -hakaret etmeksizin- fikirle karşılık verebilme kapasitesine sahip olanlar var. işte bir kaç ta sınıf başkanı tabir edilenler var. bunların içinde de birinci ve ikinci guruba girenler var. ama bunların bir de yetkileri var. dolayısıyla bazen haksız, bazen haklı bir biçimde, örtmene ya da müdüre şikayet yetkilerini kullanıyorlar (int. sitelerindeki adı ''ban'' bu yetkinin) bu kadar basit yani. bu bir lise sınıfı olabilir, meclis olabilir, herhangi bir iş yeri olabilir, paticik v.s. olabilir) takmayacaksın Kuddusi. fikir, düşüncelerimizin uyuşmadığı konular olsa da, zaman zaman sinir olmuşluklarım olsa da, senin giderek daha dikkatli, daha alttan alıcı, daha empati kurabilir hale geldiğini adım adım gözlemlediğimi söyleyebilirim. buradaki sayıları hiç te az olmayan sürüyle ''hırt'' insanla kıyaslanamazsın bile. yaşına takanlara bakma, az da olsa senin yaşında, senden büyük, ya da yaşı sana yakın üyeler var. yaş konusunda söylenenleri ipleme. sana hakaret edenlere hiçbir şey yapılmadığının farkında benim gibi çoğu kişi. onları da ipleme. çünkü görüyorsun işte bir kısım mod, admin takımının olaylar karşısındaki tutumlarını. gel yaz yani banın açıldıktan sonra. ''gelirsen adam değilsin'' v.s. diyenlere zaten zerre kadar aldırış etme. çoğu onlarca kez banlanıp geri dönmüş insanlar. çoğunun yaşamdan aldığı zevk; herhangi bir ortamda günah keçisi ilan edilmiş insana linç kültürü eşliğinde yüklenip, tatmin olmakla sınırlı. benim burada olma nedenim; hala bir şeyler öğreniyor olmam, ve zaman zaman enerjime enerji katan, ülkenin geleceği hakkında umut duymamı sağlayan hiç te azımsanmayacak derecede kaliteli, bilgili, sağduyulu üyelerin varlığı. senin için de böyle olduğunu düşünüyorum. bu nedenle banın açıldığında gel ve en doğal hakkın olan fikir ileri sürme, bunları paylaşma, bunlar üzerinden tartışma olayına, paticikteki adi, seviyesiz, bayağı kitleye rağmen devam et.
Öne çıkan mesajlar