roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Siyah piano black kasalı. Subwoofer ve 5 uydu hoparlörden oluşan setimiz, arkasındaki girişler üzerinden aldığı sesi öpörlörlere dağıtıyor. Cüzi bir ücrete birine vermek istiyorum, 75 lira flaan uyar mı? Bose alacağınıza Vestel alın. Vestel bir dünya markası. Beko muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 vestelse 15 tl veririm malborodan daha fazla veriyorum dürümde genelde ortalama 10 tl. 5 tl kara geçtin bi anda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 kargo senden 20 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 1 et 1 tavuk tantuni dürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Modeli filan ne? Bakalım özelliklere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 modelini fln yazarsan anlasabiliriz edit:msj kutun dolu. bi sorunu varmıdır pc icin kullanima uygunmu vs gibi sorular işte.om at anlasalim kıps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Bir zurna dürüm + büyük ayran. (Bak herkese büyük ayran teklifimi sunmuyorum ;))))))))))))))))). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ben litrelik ayran veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 YA modelini bulamadım. Fotosunu bulamadım. Nesi var lan bu aletin. Vestelin de çakmasını yapıcak halleri yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 valla bende vestelin 170 ekran televizyonu var battlefield fln oynarken savaşta gibi oluyorum lol başarılı vestelin çoğu şeyi ucuzda hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Modelini bi bulsan baksam yanında wireless aparatı da varsa 50 lira veririm. Alıcıyım hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 "roket adam" said: YA modelini bulamadım. Fotosunu bulamadım. Nesi var lan bu aletin. Vestelin de çakmasını yapıcak halleri yok ya. izmir değildir şimdi dimi snn il ? (izmir olsa bi şekil anlaşırdık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Malzeme bu: http://www.vestel.com.tr/vestel-ht-cube-9-hoparlor-seti PC için basit bi çevirici kullanman lazım, sonra kulaklık girişi olan her alete bağlarsın. Öyle aman aman inanılmaz bir şey değil ama iş görüyor. İstanbul, Küçükköy'deyim. SNA1L said: modelini fln yazarsan anlasabiliriz edit:msj kutun dolu. bi sorunu varmıdır pc icin kullanima uygunmu vs gibi sorular işte.om at anlasalim kıps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Neden dönüştürücü ihtiyacı var onu anlamadım ben ? Bi de bunlara wireless aparat bağlanıyo mu acaba ya ben talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Şu kablodan lazım: https://discussions.apple.com/___sbsstatic___/migration-images/200/20073721-1.jpg Olmadı veririm ben yanında no problem. Ama wireless modül falan onları bilmiyorum hiç ve sanmıyorum. O kadar teknolojik bi alet değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 vestel'se koy sepete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Bi arkadaşımdan ses sistemi aldığım için almaktan vazgeçtim. Teşekkür ederim bilgilendirme için. vakit aldığım için sorıi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Hocam hala satıyosan bana bir ulaşabilirmisin özel kutun dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 tarafımca alınmıştır. roketim kutu boşalt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ÖM boşalttım, buyrun efenim. Raistllin said: Hocam hala satıyosan bana bir ulaşabilirmisin özel kutun dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 imamizer said: tarafımca alınmıştır. roketim kutu boşalt. biz de öldün sandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 İmamizer Mordor'da yaşadığından, Mordor'a kargo ücretleri uçuk olduğundan HALA SATILIK WOW SPEAKER MUCH SOUND NICE DESIGN SO SURROUND Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Abi ciddi ciddi 'İSTANBUL DIŞI Bİ ŞEHİR'de oturuyorum, 50 liraya anlaşalım, kargo da senden' mesajları atmayın ya. Lan koca home theater'in kargosu zaten tutacak 50 lira, bi malbuşa mı bırakıcam aleti :) İstanbul içi çıksa da gelip bıraksam bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 "roket adam" said: Abi ciddi ciddi 'İSTANBUL DIŞI Bİ ŞEHİR'de oturuyorum, 50 liraya anlaşalım, kargo da senden' mesajları atmayın ya. Lan koca home theater'in kargosu zaten tutacak 50 lira, bi malbuşa mı bırakıcam aleti :) İstanbul içi çıksa da gelip bıraksam bi ara. sen benim mesajlarımı anlamıyosun roket aç oku bi daha ne demişim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 ne demiş ne demiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar