madcow Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 ahahahah takımın adını Turkiye Comebacks koyalım.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 forgiver said: DarKRideR said: Bugün Emir çok istikrarsız, aşırı derecede hatta takıma zarar veriyor. Maçı çeviren adamda o, yokuşa süren adamda. Ender çıktı gerçi takım bir rahatlayacak şimdi de savunmaya bakar iş dsafasdfasdfasdfasdfsadf yine darkrider a patladı sdafsda twitterda da yazdım. Sövdüğüm adama ilahı bir kudret geliyor. Ender çıktıktan sonra da maç bizim rahat olun demiştim. O da geldi lel asdfasd
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 brezilyalı renkleri seviyordu, amerikalı aynı dili konuşuyordu asldfasldf
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 He bir de bu ülkenin ayarına koyayım. Ne düzgün kazanıyoruz, ne düzgün yeniliyoruz...
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Off beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kendimi çok iyi hissediyorum.
madcow Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Bu arada emir ilk 3.8 ceyrek yokları oynamasa bi de hakemler sacmalamasa zaten 6 kez kazanmıstık. Asıl bize yazık ulan. İlaclarımı uzat uygun oldu.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 forgiver said: aktiftablet said: ne zmn basket maçı izlesem hakemlerden şikayet ediyo spikerler, gerçekten mi bu kadar taraflılar? 1 tane çıkan topta hata yaptılar o kadar hala hakeme laf ediyolar ama bence de o kadar taraflı değiller
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Helal olsun valla ya, koçlarım benim :D
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Ulan ne ballı kura. Shit tier takımları yene yene çeyrek finale geldik. Çeyrek finalde de gayet makul bir kura Litvanya. Paramızla satın aldığımız Dünya Kupası hakkını çok iyi kullanıyoruz.
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 madcow said: emir bu topu harcar. http://www.nostradamususa.com/images/nostradamus.jpg
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Son 5 saniye yayın gitti, o heyecanı yaşayamadım :/
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 BİAT EDİN LANN http://www.resimmax.com/data/media/423/suleyman_cakir.jpg
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Litvanya maçında şu Ender'den vazgeçmek gerekiyor. Oyunda olmadığı zaman takımın IQ seviyesi artıyor. Cedi ile başla işte, tecrübesizliğine koyayım en azından beyni var.
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 off çerez takımı dahi zorla yendik lan. kalbim sıkıştı
escape Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Helal olsun lan son moladan sonra benim inancım gitmişti, aferin qq
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Çerez takımı değil de annesiz hakemleri yendik bu akşam.
Öne çıkan mesajlar