Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esh said:

3. De olsak direk sampiyonlar ligine gitmek super bisi olur lan.

Altimizdaki de elenecegine gore.

Of ki ne of. Istesen boyle piyango tutmaz

http://img04.alkislarlayasiyorum.com/images/sipsak/140236_2.jpg
Mesaj tarihi:
Liebe said:

UEFA HAMMER

Galatasaray'ın yaşadığı Finansal Fair Play krizi ile ilgili en yetkili isimlerden birisi olan UEFA danışmanı Andrea Traverso'ya Sabah'a konuştu. Traverso, direkt Galatasaray ismini vermese de sert açıklamalarda bulundu. İlk günden bu yana kulüplere 'Kuralları iyi öğrenin. 2014-15 sezonundan itibaren yaptırımlar başlayacak' uyarısında bulunduklarını vurgulayan Andrea Traverso sözlerini şöyle sürdürdü: "Finansal Fair Play konusunda kararlıyız. Kuralları katı bir şekilde uygulayacağız. Türkiye'den de bazı takımların hesaplarını inceledim. Birçok kulübün hesaplarında benzer sorunlar var. İyi ya da kötü bir değerlendirmede bulunmayacağım. Galatasaray konusunda yapacakları savunma sonrası karar vereceğiz. Bunun dışında başka bir şey söylemem doğru olmaz."

Galatasaray'a transfer yasağı mı geliyor?

Finansal Fair Play nedeniyle başı dertte olan Galatasaray'ın UEFA'yı ikna edemezse, Avrupa'dan men cezasının yanı sıra transfer yasağı ile karşı karşıya kalabileceği belirtildi. Bu yönde duyum alan Galatasaray yönetiminin transfer yasağından etkilenmemek için devre arasında 20 milyon Euro harcayarak 9 transfer yaptığı iddia edildi.

kaynak ne buna çok kolpa bir metin, diyordum ki sabah mış :)

1- Traverso, direkt Galatasaray ismini vermese de
2- Galatasaray konusunda yapacakları savunma sonrası karar vereceğiz. Bunun dışında başka bir şey söylemem doğru olmaz.

fenerli tear bir metin olmuş
Mesaj tarihi:
Türkiye Süper Lig Futbol takımlarını kapsayan bu "Türkiye Kan Bağışı Ligi" çalışması kan bağışçılarımızın hangi taraftar grubu içerisinde yer aldıklarını ölçmekle birlikte taraftar grupları arasında kan bağışına olan ilginin arttırılmasını amaçlamaktadır. Türkiye Kan Bağışı Ligi'nde sizde hangi takımı taraftarı olduğunuzu bildirerek kan bağışı yaptığınızda takımınıza katkı sağlayabilirsiniz. Sezon sonunda en çok kan bağışında bulunan ilk üç futbol kulübü başkanlıklarına ödülleri takdim edilecektir.
GALATASARAY
70149
FENERBAHÇE
59893
BEŞİKTAŞ
36403
TRABZONSPOR
10902
BURSASPOR
7099
ESKİŞEHİRSPOR
2340