Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fizban said:

https://twitter.com/yek_35/status/443303988113723392

yekta kurtulus'u cemaatci bilirdim. twitlerin devamina falan baktim, gezi yanlisi 1-2 twiti de var. aferin, sevdim keratayi.

Yekta'nın akrabaları Çeşme'de yazlık komşumuzdu, bildiğin İzmirli orta direk üstü laik aile. Tolga gibi, Arda gibi ayrılıyor diğerlerinden kalite olarak
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Şükürler olsun ki Fenerbahçeli ve Aziz Yıldırım aşığı değilim. Çok fena bişey lan oha söylerken içim ürperdi.

ben çok korkuyorum ya hani fenerli olmak neyse bir hatadir da azizboy olmak çok kötü
Mesaj tarihi:
Borçlar açıklanmış. GS'nin 1.2M TL civarında borcu varmış. Direkt CP atayım.

said:
“597 milyon TL alacak var. 1 milyar 152 milyon TL de toplam borç. Asıl borç 638 milyon TL.

Kur farkından ise zararımız 38 milyon TL oldu. Banka kredi borcunda artış gözlendi. Banka kredi borcumuz 233 milyon TL. Bu borcun 144 milyon TL'si kısa vadede ve önümüzdeki yıl nakit zorluğu yaşanabilir. Gelir gider farkı ise 261 milyon dolar. Borçlarda 49 milyon dolarlık artış var.

Öte yandan G.Saray'ın borcu 1 milyar 152 milyon TL olarak açıklanırken Beşiktaş'ın son açıklanan borcu ise 489.7 milyon TL. F.Bahçe'de ise durum çok daha karışık. Dernek borcu olarak 142.5 milyon TL duyurulurken F.Bahçe Asbaşkanı Tahir Perek sarı-lacivertlilerin 562 milyon TL'lik borcu olduğunu söylemiş fakat sarı-lacivertlilerin eski yöneticisi Hulusi Belgü bu rakamın 1 milyar TL'yi aştığını iddia etmişti.

İşin özeti, GS 2 sene ŞL'ye gidemesin GG. Onun dışında şuan kısa dönem gelir tablosunda Avrupa'nın en çok gelir elde eden 17. kulübü olarak açıklanmış. Genel tabloda buralara giremez tabii ama istikrarlı bir şekilde ŞL giderse yakınlarda buralara oturur.
  • Yeni Oluştur...