Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Holy said: Şampiyon iyidir diyorsanız, bence iyi kokoreç yememişsiniz henüz. +1 Hala arıyorsan Babacum Kadıköy'de otobüs yazıhanelerinin dibinde bir tane var adını hatırlamıyorum böyle hemen bir yan sokakta falan. Orası baya iyiydi ama en son 2 sene önce falan yemiştim duruyorsa oraya bir bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 profesor ve pikolet +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 AutolycuS said: e Ankara'yı da söyleyin aklımızda bulunsun PIKOLETT!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Üsküdarda bi yer varda ismini cismini bilmiyorum ama baya iyi. Arkadaş alıp götürüyo arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 cok yardımcı oldun aga onu yazana kadar sorsana arkadasına waatsaptan fln burnunu karıştırıcağın sürede cevap alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 istanbul'da iyi kokoreç yediğimi hatırlamıyorum ki beşiktaş'ta falan yemediğim yer kalmamıştır heralde ha kartal kokoreç iyidir, yanında birasını getirir gece hep ahmet kaya çalar falan tam alkol sonrası ev öncesi ideal durak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bostancı sahıldekı de guzeldıde tadılat falan yıkım var orda sımdı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 lider kokoreç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 akşam akşam uplanır mı lan bu konu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Güneş kokoreç Üsküdar , Caminin orda marmarayın arkasıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 üsküdar sahile çok yakın, selmanağa caminin yanında 2 tane kokoreççi var. bitanesi çok iyiydi de hatırlamıyorum ismini. tombik pideye koydurup yiyin koordinatları 41.025578,29.015772 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Ben oraları martı kokoreççi sanıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Beşiktaş'da evlendirme dairesinin arkasında akşamları seyyar bir kokoreççi çıkar, yıllardır oradadır. Yanıltmış olmayım 1 yıldır yemedim ama benim İstanbul'da favorim orasıdır. Mevsimi olduğunda patlıcan bile közler, bazen özel bi turşusu oluyor gerçi müdavimi değilseniz vermez, onu rakısına meze yapıyor çünkü :D. Yalnız bir kusuru Urfalı olduğundan fazla acı koyuyor, ona müdahale etmek lazım. Yoksa ayranına bile isot koyuyor, şaka değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 evet aga bizim evin altında kalıyor herif nerdeyse , daha orda bu amca her gece biranda summon oluyor oraya nerden geldiğini anlamıyorsun.. güzeldir kokoreci ama biraz pis hatta baya pis bi herif yani hijyen diye birşey yok.. tadı da ondan güzel galiba.. birde ilk önce saraçoğlunun karşısında dükkanı olan , daha sonra gayrettepe emniyet müdürlüğünün orda rastladığım takım elbise ile kokoreç yapan " VAHAP USTA"vardır.. şuan nerde bilemiyorum ama kendisi.. bir de tarlabaşı lale de porsiyon kokoreç yicen aga.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 ortaköy özen kokoreç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 bayadır yemiyorum ama gala iyiydi beşiktaştaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 moncici said: koordinatları 41.025578,29.015772 oha adam ortak çıktı kokoreççiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 sasadsasad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 yeni levent'e geliyosun oyak taksi durağını ya da basın sitesini buluyosun. hemen dibinde 'düldül kokoreç' var. dilersen porsiyon da yiyebilirsin. domates biber acı vs. sen belirlersin. mükemmeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 eldar said: Beşiktaş'da evlendirme dairesinin arkasında akşamları seyyar bir kokoreççi çıkar, yıllardır oradadır. Yanıltmış olmayım 1 yıldır yemedim ama benim İstanbul'da favorim orasıdır. Mevsimi olduğunda patlıcan bile közler, bazen özel bi turşusu oluyor gerçi müdavimi değilseniz vermez, onu rakısına meze yapıyor çünkü :D. Yalnız bir kusuru Urfalı olduğundan fazla acı koyuyor, ona müdahale etmek lazım. Yoksa ayranına bile isot koyuyor, şaka değil. şunun kardeşi var beşiktaşın içinde. karşısında da köfteci teyze var. Ben orda yiyorum ama o kadar acı koyuyorki bu dayı da yenmiyor bazen. acıyı ayarlarsan harika ama tadı. yumuşak sulu leziz bi kokoreçi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 DamienThorne said: Güneş kokoreç Üsküdar , Caminin orda marmarayın arkasıymış. Benden evvel değinilmiş... İstanbulda 40 yerde yemişimdir, henüz yaklaşan olmadı. Herşeyden önce adam ekmeğin içine kokoreçi dolduruyor, diğer yerler gibi 3-5 parça serpmiyor. Lezzetli de. Zaten bu kokoreç mevzuunda sinir olduğum şey, ekmek arasına heryerde azıcık birşey koymaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 üsküdar'da yaşadım 1 yıl, ara sıra da giderim, hiç yemedim. en yakında zamanda gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Kokorec icin balat, uykuluk icin sutluce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar