Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbulda güzel kokoreç nerede yenir?

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

Holy said:

Şampiyon iyidir diyorsanız, bence iyi kokoreç yememişsiniz henüz.

+1

Hala arıyorsan Babacum Kadıköy'de otobüs yazıhanelerinin dibinde bir tane var adını hatırlamıyorum böyle hemen bir yan sokakta falan. Orası baya iyiydi ama en son 2 sene önce falan yemiştim duruyorsa oraya bir bakabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş'da evlendirme dairesinin arkasında akşamları seyyar bir kokoreççi çıkar, yıllardır oradadır. Yanıltmış olmayım 1 yıldır yemedim ama benim İstanbul'da favorim orasıdır.

Mevsimi olduğunda patlıcan bile közler, bazen özel bi turşusu oluyor gerçi müdavimi değilseniz vermez, onu rakısına meze yapıyor çünkü :D. Yalnız bir kusuru Urfalı olduğundan fazla acı koyuyor, ona müdahale etmek lazım. Yoksa ayranına bile isot koyuyor, şaka değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
evet aga bizim evin altında kalıyor herif nerdeyse , daha orda bu amca her gece biranda summon oluyor oraya nerden geldiğini anlamıyorsun.. güzeldir kokoreci ama biraz pis hatta baya pis bi herif yani hijyen diye birşey yok.. tadı da ondan güzel galiba..

birde ilk önce saraçoğlunun karşısında dükkanı olan , daha sonra gayrettepe emniyet müdürlüğünün orda rastladığım takım elbise ile kokoreç yapan " VAHAP USTA"vardır.. şuan nerde bilemiyorum ama kendisi..

bir de tarlabaşı lale de porsiyon kokoreç yicen aga..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
eldar said:

Beşiktaş'da evlendirme dairesinin arkasında akşamları seyyar bir kokoreççi çıkar, yıllardır oradadır. Yanıltmış olmayım 1 yıldır yemedim ama benim İstanbul'da favorim orasıdır.

Mevsimi olduğunda patlıcan bile közler, bazen özel bi turşusu oluyor gerçi müdavimi değilseniz vermez, onu rakısına meze yapıyor çünkü :D. Yalnız bir kusuru Urfalı olduğundan fazla acı koyuyor, ona müdahale etmek lazım. Yoksa ayranına bile isot koyuyor, şaka değil.

şunun kardeşi var beşiktaşın içinde. karşısında da köfteci teyze var. Ben orda yiyorum ama o kadar acı koyuyorki bu dayı da yenmiyor bazen. acıyı ayarlarsan harika ama tadı. yumuşak sulu leziz bi kokoreçi var
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
DamienThorne said:

Güneş kokoreç Üsküdar , Caminin orda marmarayın arkasıymış.

Benden evvel değinilmiş... İstanbulda 40 yerde yemişimdir, henüz yaklaşan olmadı.

Herşeyden önce adam ekmeğin içine kokoreçi dolduruyor, diğer yerler gibi 3-5 parça serpmiyor. Lezzetli de.

Zaten bu kokoreç mevzuunda sinir olduğum şey, ekmek arasına heryerde azıcık birşey koymaları.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...