BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 selam, ben kokoreç sevmem ama iyi kokoreç yemek isteyen birini nereye götürmek gerek? şampiyon vs gibi yerler zincir olduğundan o kadar başarılı olmyacaklarını düşünüyorum bir zamanlar kadıköyde mercanlar iyiydi (hoş midye tavada tercihim yine mercandır, candır) ha kokoreç ne akdar iyi oaliblir ki o da ayrı bir mesele ne bilim evet teklifler pls seviyorum sizi :* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Beylerbeyi yakamoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 kokoreç yemeyerek kendini bisimi zannediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 kokoreçin çeşidi var şimdi yalnız. kimisi domatesli biberli seviyor. kimisi de sade bol baharatlı acıbiberli kekikli filan... ona göre de mekanlar değişiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Evde yenir. Geçen yaptım çok süper oldu. Izgaran varsa al hazır kokoreç pişir ızgarada, yağsız tavada çevir baharatını kendin ayarla oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 kermit said: beşiktaş beşiktaşın neresi lan? ya ben yiyemiyorum 2 sene de bir deneyim ilk ısırıktan sorna bırakıyorum kokreçle aramızda eşek hoşaf ilişkisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 öm attım yanlışlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 reampage said: Beylerbeyi yakamoz hmm noice bakalım güzel teklif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 kermit said: öm attım yanlışlıkla <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 beşiktaş kartal kokoreç'de yiyorum izmir usulü de yapıyorlar. domatesli biberli sevmeyenler için ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 bira ve midye de var midyesi de iyi baya tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ankara olsa 2 yer direk söylerdim ama istanbul diyince gelmedi aklıma, mercanda yiyorum genelde de vardır mutlaka daha iyisi mecidiyeköyde bi yer var diyorlardı da hatırlamıyorum yerini hiç şuydu galiba: http://galakokorec.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 e Ankara'yı da söyleyin aklımızda bulunsun Bu arada Şampiyon iyidir, Beşiktaş ve Kızıltoprak gayet iyi en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 beylerbeyi - çengelköy arasında mavi tabelalı bi yer var. önündeki kalabalıktan anlarsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Şampiyon iyidir diyorsanız, bence iyi kokoreç yememişsiniz henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Kadıköy Sorgun'da genelde yersem yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 resim koysanıza olum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 İstanbulda tantuni çakması birşeyi insana kokoreç diye yutturuyorlar. Vıcık vıcık yağlı, domatesli fln ığğğğk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?13,7039013,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 porsiyon kokoreç mi varmış lan bildiğin kokoreçten soğudum ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 konuyla pek alakası yok ama bizim buralarda bi meyhane var. meyhaneye gidince adam direk masana bi porsiyon kokoreç getiriyo. bal gib bal anasını satayım. fakat bi porsiyon daha istersen vermiyo. bu arada o kokoreçide hesaba yazmıyo direk ikram. tadı damağımızda kaldığından mıdır nedir o kokoreç fena ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 AutolycuS said: e Ankara'yı da söyleyin aklımızda bulunsun ankarada çiftlikle profösör var, birer kere yedim galiba ikisinden de ama sevmiştim, aklımda kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 DoGMeaT said: http://forum.paticik.com/read.php?13,7039013,page=1 bu güzel görünüyor bakalım hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Ankara'da Pikolet bir Profesör iki numara bana kalırsa. Ama Pikolet2in ekmeği filan da çok iyi bütün olarak orgazma taşıyor. Tabi sadesi için söylemlerim, sadeciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar