Catze Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Telefonumu degistirmek istiyorum, bir yardimci olun lutfen asiri kararsiz kaldim kim nereye cekse oraya gidiyorum resmen. G2 kamerasi, 60 fps video cekimi, islemcisi ve bunlara ragmen iyi fiyatiyla aklimi celiyor fakat yazilim konusunda lg sikinti cikartiyor fazlasiyla, su anki telefonumda lg. Diger yandan martta kitkat 4.4 duyuruldu. Z1 yukaridakinin eksik oldugu yazilim konusunda aklimi celiyor, ayni islemci fln ama yazilim iyi arti foto kalitesi g2 ye gore daha iyi deniyor fakat sabitleme olayi yok iphone ios oldugu icin eksi gibi bi suru android program fln aldim bosa gitsinler istemiyorum acikcasi arti kucuk ekran uzucu biraz ama kiz arkadasimda da iphone var facetime fln artisi oluyor iphone un, tabi bir de marketi. En cok note 3 aklima yatiyor ama onun da islemcisi turkiyede snapdragon yok, garip bisi yapmislar 2 tane birlestirip Diger secenekler baskalari da yararlansin anket bi ise yarasin diye, bir el atin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 İphone her zaman ismiyle kazanıyor.Şimdi gidip lg alsak one lan derler ,iphone alsak vay mk iphone 5 almıs derler.Ondan iphone 5 diyorum hacit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 nexus 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 İphone 5s (hiç ios denemediğim için) veya listede olmayan lg nexus5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Abi kaç para vermiş olabilirsin ki android app.lara? Git Iphone 5s al, 6s çıkana kadar derdin tasan olmasın. IOS canavar gibi işletim sistemi. Diğer apple ürünleriyle senkronizasyonu inanılmaz başarılı, hiç bir şey için uğraşmak zorunda kalmıyorsun. Sıkıldım satayım desen android telefonlar gibi yarı fiyatına satmak zorunda da kalmayacaksın. Note 2 kullanan birisi olarak söylüyorum bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Evet ios çok başarılı iphone kullanmadım ama ipad mini kullanıyorum.Çok akıcı geliyor bana herşey stabil çalışıyor.Arkadaş haklı android gibi satarken bi dünya zarar etmezsin 3 aşşa 5 yukarı bütün iphone fiyatları aynıdır(2. el) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 iphone 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 iphone 4 kullandım şuan note2 kullanıyorum çok daha memnunum büyük ekran olayı bitiren hamleymiş gerisi boş. ayfon6 çıksın beğenirsem ona geçicem direk buyuklugu aynı neredeyse note2 kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 baya bir 5s denmiş, 5s alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 htc one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Catze said: baya bir 5s denmiş, 5s alıyorum. bende 5s aldım yeni, al stabil, yatırım aracı gibi anasını satim, beğenmezsen sat :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 androidde 40 tane app satın almışım sdf, iphone app araştırmak lazım şimdi ne olmazsa olmaz fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 HTC One. Pişman olmazsın. 17 sayfalık anandtech review'ini de paylaşayım. http://www.anandtech.com/show/6747/htc-one-review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 şu an bana sorarsan nexus 5'ten başka alınacak telefon yok. G2'nin malzemesi acayip dandik arka plastiği olsun sırtındaki düğmeler olsun... HTC'nin malzemesi şahane gerçekten ama yazılım optimizasyonu kötü geliyor bana, sense arayüzü değiştirilebilir olsa da sevmiyorum. telefon dediğimiz aletin tık etmemesi gerekli. iphone da yarattığı hypeı buna borçlu. iphone da artık çöküş evresinde o yüzden meh. sonuç olarak nexus 5. hatta video review da vereyim madem. hatta bir de fair olsun iphone vs nexus 5 koyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Bu nexus mexus nereden alınıyor bitek internet mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 teknosa stok getirdi bir miktar ama ne kadar var ellerinde şu an bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Ben de g2 mi alsam dedim fakat samsung un leş yazılımlarına benzer bir çok uygulama beni soğuttu cihazdan. Bataryasına rağmen nexus 5 é karar verdim. Dün teknosa internet sitesinden sipariş verdim bugün ulaştı. Bu arada arayıp sorduğumda mağaza ile internet şubesi stokları farklı bilgisini verdiler. Özellikle sordum elinizde var mı diye. Tablet olarak bir kaç aydır nexus 7 kullanıyordum ve açıkçası sade Android i acayip sevdim. Nexus 5 hakkında ilk izlenimler çok iyi. Özellikle ekran süper. Samsung ve lg gibi renkler yapay değil. Sanırım sizi en çok etkileyecek performans ve akıcılık olacak. İnanılmaz akıcı ve stabil bir cihaz olmuş. Bu arada nexus 7 (2013) ile nexus 5 arasında bazı yazılımsal farklar var. Mesela nexus 7 de çoklu kullanıcı desteği var, misafir modunda kullanıcı oluşturma var. Nexus 5 in ana ekranın en solu google now a ayrılmış. Vb. Özet: ios akıcı ama Android kem küm diyenler bsg agsgdhf nexus 5 olmuş bir cihaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Benim okuduğum incelemelerde hep G2 > Nexus 5 şeklindeydi, Fakat yurt dışında ( ABD'de diyelim) nexus 5-> 350 , G2 -> 650 dolar. Yani Nexus 5 f/p için tavsiye ediliyor daha çok, ama TR'da durum farklı adamlar nerdeyse aynı paraya satıyolar Nexus ile G2'yi, dolayısı ile G2 varken Nexus 5 önermek gayet yanlış yönlendirmek olur. Özellikle batarya performansı çok çok daha iyi G2'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Bir ek , Nexus 5'te artırılabilir hafıza da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Eğer bataryayı kabulleniyorsan kesinlikle en mantıklı cihaz nexus 5 oluyor. Artırılabilir hafıza samsung dışında diğer markalarda da yok. Ek: şunu da kabul etmek lazım şarj imkanı sınırlı olan, kesinlikle uzun batarya süresi beklentisine sahip birine g2 daha mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 gidiyorum bakın iphone u almaya bi iki saate bişi deyin olm doğru mu yapıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Ayfon çok yeto gelmiyor mu abi arayüz değiştiremiyorsun bişeye müdahele edemiyorsun, kabloyla bağlayıp direk dosya atmak almak bile yok falan. Birinin ayfonuyla uğraşmam gerektiğinde afacanlar basıyor resmen kullanım kıtlığından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 benim de sıkıntı duyduğum nokta o aslında ama beğenmezsen satarsın yeaa zaten aynı fiyata gidiyor 2. el die kandırdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 aynı fiyata he. hangi mal alıyormuş 2. eli aynı fiyata direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Ayni derken birebir ayni degil tabi ki :-). Ama androidlerdeki kadar fark olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar