Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi telefon v15.342


Catze

Öne çıkan mesajlar

Telefonumu degistirmek istiyorum, bir yardimci olun lutfen asiri kararsiz kaldim kim nereye cekse oraya gidiyorum resmen.

G2 kamerasi, 60 fps video cekimi, islemcisi ve bunlara ragmen iyi fiyatiyla aklimi celiyor fakat yazilim konusunda lg sikinti cikartiyor fazlasiyla, su anki telefonumda lg. Diger yandan martta kitkat 4.4 duyuruldu.

Z1 yukaridakinin eksik oldugu yazilim konusunda aklimi celiyor, ayni islemci fln ama yazilim iyi arti foto kalitesi g2 ye gore daha iyi deniyor fakat sabitleme olayi yok

iphone ios oldugu icin eksi gibi bi suru android program fln aldim bosa gitsinler istemiyorum acikcasi arti kucuk ekran uzucu biraz ama kiz arkadasimda da iphone var facetime fln artisi oluyor iphone un, tabi bir de marketi.

En cok note 3 aklima yatiyor ama onun da islemcisi turkiyede snapdragon yok, garip bisi yapmislar 2 tane birlestirip

Diger secenekler baskalari da yararlansin anket bi ise yarasin diye, bir el atin lutfen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kaç para vermiş olabilirsin ki android app.lara?

Git Iphone 5s al, 6s çıkana kadar derdin tasan olmasın. IOS canavar gibi işletim sistemi. Diğer apple ürünleriyle senkronizasyonu inanılmaz başarılı, hiç bir şey için uğraşmak zorunda kalmıyorsun. Sıkıldım satayım desen android telefonlar gibi yarı fiyatına satmak zorunda da kalmayacaksın.

Note 2 kullanan birisi olarak söylüyorum bunları.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu an bana sorarsan nexus 5'ten başka alınacak telefon yok.

G2'nin malzemesi acayip dandik arka plastiği olsun sırtındaki düğmeler olsun... HTC'nin malzemesi şahane gerçekten ama yazılım optimizasyonu kötü geliyor bana, sense arayüzü değiştirilebilir olsa da sevmiyorum.

telefon dediğimiz aletin tık etmemesi gerekli. iphone da yarattığı hypeı buna borçlu. iphone da artık çöküş evresinde o yüzden meh.

sonuç olarak nexus 5.

hatta video review da vereyim madem.



hatta bir de fair olsun iphone vs nexus 5 koyayım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de g2 mi alsam dedim fakat samsung un leş yazılımlarına benzer bir çok uygulama beni soğuttu cihazdan. Bataryasına rağmen nexus 5 é karar verdim.

Dün teknosa internet sitesinden sipariş verdim bugün ulaştı. Bu arada arayıp sorduğumda mağaza ile internet şubesi stokları farklı bilgisini verdiler. Özellikle sordum elinizde var mı diye.

Tablet olarak bir kaç aydır nexus 7 kullanıyordum ve açıkçası sade Android i acayip sevdim.

Nexus 5 hakkında ilk izlenimler çok iyi. Özellikle ekran süper. Samsung ve lg gibi renkler yapay değil. Sanırım sizi en çok etkileyecek performans ve akıcılık olacak. İnanılmaz akıcı ve stabil bir cihaz olmuş.

Bu arada nexus 7 (2013) ile nexus 5 arasında bazı yazılımsal farklar var. Mesela nexus 7 de çoklu kullanıcı desteği var, misafir modunda kullanıcı oluşturma var. Nexus 5 in ana ekranın en solu google now a ayrılmış. Vb.


Özet: ios akıcı ama Android kem küm diyenler bsg agsgdhf
nexus 5 olmuş bir cihaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim okuduğum incelemelerde hep
G2 > Nexus 5 şeklindeydi,
Fakat yurt dışında ( ABD'de diyelim) nexus 5-> 350 , G2 -> 650 dolar.

Yani Nexus 5 f/p için tavsiye ediliyor daha çok, ama TR'da durum farklı adamlar nerdeyse aynı paraya satıyolar Nexus ile G2'yi, dolayısı ile G2 varken Nexus 5 önermek gayet yanlış yönlendirmek olur.
Özellikle batarya performansı çok çok daha iyi G2'nin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer bataryayı kabulleniyorsan kesinlikle en mantıklı cihaz nexus 5 oluyor.

Artırılabilir hafıza samsung dışında diğer markalarda da yok.

Ek: şunu da kabul etmek lazım şarj imkanı sınırlı olan, kesinlikle uzun batarya süresi beklentisine sahip birine g2 daha mantıklı olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...