arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 hepsi iyi sezonlar. aralarinda ana hikayeye baslanmis olmasi disinda yaklasim farkliligi oldugunu dusunmuyorum. galiba rick karakteri yuzunden meme'lesmis belirli bir kesimi miktanis gibi cekiyor. fakat bunun herhangi bir catering yapilmasi ile baglantisi yok. 3. sezonda kadin yazarlar uzerinden writing namina bazi elestireler vardi. onlar da haksiz. gayet iyi yazilmis. fakat su asamada dan harmon ile calisan kadin yazarlarin akli sorgulanir. o ayri. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 paradoksalkedi said: Arka sayfalarda yazmıştım, 1. Sezon ile 2 arasında baya fark var. 2 baya mainstream izleyiciye oynayan komik ve aksiyon içeren ama basit bölümlere sahip bir sezon. 1. Sezon ve fikirleri mükemmeldi. Yeni sezon da 2 gibi olur herhalde. "Ayyy pickle Rick abi çok komik yaa çok gülüyorum" Kısaca kendileri o kitleye oynamak istemese oyanamazlardı ve o fan base kitle de oluşmazdı. Baya kendi seçimleri. ben pickle ricke baya gülmüştüm ya. o kitleden miyim şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 ben de güldüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 ya gülmek ayrı ben de güldüm de dövmesini yaptıran var, kendini pickle rick olarak identify eden var ciddi bir şekilde. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Hatırlayan var mı bir sahne vardı yaratığın biri mi ne başına bişey geliyor sonra aydınlama yaşıyor tüm inandığı değerlerin yalan olduğunu anlıyor işte hayatım boşmuş, tanrı yok felan gibi mutlaklığı tartışılan birkaç tane konu daha hakkında kesin kesin sonuçlara varıyor saniyeler içinde ve kısa bir tirat atıyor, peşine de gidip intihar ediyor. Hangi bölümün hangi sahnesiydi bu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=iTKQrkGOhos bu geldi aklıma ama, senin aradığın değil galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Caguar said: Hatırlayan var mı bir sahne vardı yaratığın biri mi ne başına bişey geliyor sonra aydınlama yaşıyor tüm inandığı değerlerin yalan olduğunu anlıyor işte hayatım boşmuş, tanrı yok felan gibi mutlaklığı tartışılan birkaç tane konu daha hakkında kesin kesin sonuçlara varıyor saniyeler içinde ve kısa bir tirat atıyor, peşine de gidip intihar ediyor. Hangi bölümün hangi sahnesiydi bu bilen var mı? hafızalarının silindiği bölüm s3 e8 https://www.youtube.com/watch?v=DzJgDQVRHyI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Ben bi bastan izliyim sunlari ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 eger yukaridaki degilse bu da olabilir https://www.youtube.com/watch?v=JtgQskSb4QY&feature=youtu.be&t=107 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 evet bu daha uygun söylediğine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Benim o dandik tanımıma göre fazla bile yaklaşmışsınız ama sanırım bunlar değil ya. Sahne aklımda çok flu canlanıyor. Hatta beynim paylaştığınız bölümleri kesip birleştirip anımsamaya çalıştığım sahneyi kendisi bile uydurmuş olabilir:D Ama vardı sanki böyle bir sahne çünkü iki oldu bu. Bir sefer daha okuduğum mu izlediğim mi bir şey kafamda canlandırmıştı bu sahneyi o zaman da bulamamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 mulgear'ın dediği ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=E_qvy82U4RE benimde aklıma bu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2019 hadi bakam, gönder gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 arama motoru nasıl failse anca google'dan bulabildim konuyu. nese duyurdular sonunda ama taa kasımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2019 10 kasım'da 5 bölüm birden ama diğer yarısı ne zaman kim bilir. trailer iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 ilk bölüm geldi, rick'i eziklemişler biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2019 vsdgs cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2019 sevdim ben klasik çizgisinde gidiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 yazarı yinemi evlenmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 çok iyi bi diyaloğumuz oldu ya son bölümden sonra s04xe03 Spoiler Rick'in robotla "öyle düşünmen için programlamıştım" muhabbeti orijinal gelmediği için çok beğenmediğimi söyledim arkadaşa. Yani daha önce sağda solda çok gördük öyle geyiği ama en çok aklımda kalan şu videoyu örnek verdim, yıllar önce Rocket Jump'ın bi videosunda vardı, neyse bunun gibi videolar yüzünden pek orijinal gelmedi dedim falan. Video bu (Önce bi izlemeniz lazım izlemediyseniz): Neyse bi 10dk sonra falan arkadaş Reddit'te Morty'nin scriptini görmüş onu attı. Script bariz bu videoyu anlatıyor lol. "...Suddenly a man holding rocks jumps out of.." => Rocket Jump Sonra isimlerin meksikalı olması, adamın maskeyi çıkarması ve videodaki gibi blueberry pie yerine cake olmaları falan. Indirect referanslar koymuşlar hayvan gibi. Bunu fark ettikten sonra "adamlar izlerken orijinal değilmiş dediğim şeyi düşüneceğimi düşünüp scripte koymuşlar" diye yorum yapıp bölüm orijinal gelmedi demem içimde patladı ehah. Böylece bölüm boyunca işlenen "öyle düşünmen için programlamıştım" geyiğini izleyiciye de yapmış oldular, böylesine derin düşünmüş olmaları hafif bi dumur etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Sezonun en iyi bolumuydu bastan sona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2019 boktan bi bölümdü. yaratıcılığın bittiği yerde bel altı espriler başlar. rick'in ve summer'ın da bölüm sonunda dediği gibi worst adventure ever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 rezaletti bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 guzel gidiyor bence, slut dragonlar ile ilgili her espriye guldum sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar