kermit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Bakire olmasını isterim ve beklerim tabiki.. Sonucta aile kurucaksam,cocuk yapıcaksam,kutsal bi olay olarak hissetmek istiyorsam..benden once volkan-emre-can gibi aklında sadece off suna bi gecirsem diyen cigeri bes para etmez ukala bi erkek musveddesinin benim gelecekteki eşimi cılgınlar gibi bagıra cagıra agzına yuzune patlamasını icim kaldırmaz malesef..kızın biraz dirayete sahip olmasını beklerim.. yıl 2098 hede hödö diyenleri külahımla basbasa bırakıyorum.. bide bakire kızla evlenmem ne o abi ögrensin isi önce diyen arkadaslara;siz yollayın gereken kursu veririz dememek icin kendimi zor tutuyorum.. benim görüsümün icerigi bilmem kac cmlik kızın mikrop kapmaması icin bulunan bir zarın parcalanması degil..benim görüsüm eşim olcak kızın kendini gerektigi kadar koruması ve bu gibi degerlere sahip olmasıdır.. atıyorum her yönüyle cok ii bi kız buldum evlenicem..ama bakire degil neden? atıyorum tecavuze ugramıs..o zaman sorun olmaz benim icin evlilik proceeds..ama bakire degil neden? hasanın zevk pompası olmus..forever alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 natural selection olmuş işte. güzel güzel, böyle böyle azalarak biterler belki. @kermit kusura bakma ama saçmalamışsın abi. önermen resmen birinin tecavüze ugramasını ya da tecavüz etmeyi normal yada kabullenilebilir bir durum gibi gösteriyor. öte yandan; normal, herkezin yaşaması ve tecrübe etmesi gereken bir olayı ''tü-kaka'' olarak göstermen, birde üstüne ''gönderinde ben de bandıram muahhauah'' edalarıyla konusman.. bildiğin çok hıyarca bir davranış. ayrıca ''hasanın zevk pompası olmuş '' demişsin. e hasan da onun zevk pompası olmuş, kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 evlenecegim kiz bakire olmali dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 dedim lan yukarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 kermit bombayı bıraktı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 incdarkness said: quixef said: incdarkness harbi okuduğunu anlamıyorsun, aynı şeyden bahsediyorsunuz halbuki. bak sen ne demişsin, kızın evi varsa anca falan, o da racon derken hangi pozisyonda sevişeceklerini demiyor, ailesinin evinde ailesi gelmek üzereyken sevişmeye çalışmalarına bir itiraz var. ha genel yazım tarzından sevişmelerine toptan bir itiraz da var ama onu çok öne çıkartmıyor. ya sen harbidrn lan tek gecelik olursa diyorum tek gecelik beynin basiyomu? sevgilim ise haftanin 2-3 gunu onlarda kalirim off abi beyin ya beyin fckn muslims Lan dallama sen benim dinsel yönelimimi nereden biliyorsun? İnsanları etiketlemeye ne kadar meraklısın itiraz ettiğin şeylerden biri bu gibi görünse de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 quixef said: Olorin sen de konu oraya gelince gerçek hayatında: 26 yaşında kız kardeşim var istediği insanla sevişme özgürlüğüne sahip kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 quixef said: incdarkness said: quixef said: incdarkness harbi okuduğunu anlamıyorsun, aynı şeyden bahsediyorsunuz halbuki. bak sen ne demişsin, kızın evi varsa anca falan, o da racon derken hangi pozisyonda sevişeceklerini demiyor, ailesinin evinde ailesi gelmek üzereyken sevişmeye çalışmalarına bir itiraz var. ha genel yazım tarzından sevişmelerine toptan bir itiraz da var ama onu çok öne çıkartmıyor. ya sen harbidrn lan tek gecelik olursa diyorum tek gecelik beynin basiyomu? sevgilim ise haftanin 2-3 gunu onlarda kalirim off abi beyin ya beyin fckn muslims Lan dallama sen benim dinsel yönelimimi nereden biliyorsun? İnsanları etiketlemeye ne kadar meraklısın itiraz ettiğin şeylerden biri bu gibi görünse de? yazinin basini okuyup cevap vermeye calisiyosun kelime oyunu yapmaya calisiyosun zorda kalincada sacmaliyosun karkikatur etc farketmez bunun birlesimi = %80 musluman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 µh said: fenn said: Benim kız kardeşim, ablam, kızım yan odada erkek arkadaşıyla sevişme işi bana ters. Bu konu bana ters değil vs vs değişik düşüncelere de karışamam. Eniştenin elini sıkarken bi titreme geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 kermit said: Bakire olmasını isterim ve beklerim tabiki.. Sonucta aile kurucaksam,cocuk yapıcaksam,kutsal bi olay olarak hissetmek istiyorsam..benden once volkan-emre-can gibi aklında sadece off suna bi gecirsem diyen cigeri bes para etmez ukala bi erkek musveddesinin benim gelecekteki eşimi cılgınlar gibi bagıra cagıra agzına yuzune patlamasını icim kaldırmaz malesef..kızın biraz dirayete sahip olmasını beklerim.. yıl 2098 hede hödö diyenleri külahımla basbasa bırakıyorum.. bide bakire kızla evlenmem ne o abi ögrensin isi önce diyen arkadaslara;siz yollayın gereken kursu veririz dememek icin kendimi zor tutuyorum.. benim görüsümün icerigi bilmem kac cmlik kızın mikrop kapmaması icin bulunan bir zarın parcalanması degil..benim görüsüm eşim olcak kızın kendini gerektigi kadar koruması ve bu gibi degerlere sahip olmasıdır.. atıyorum her yönüyle cok ii bi kız buldum evlenicem..ama bakire degil neden? atıyorum tecavuze ugramıs..o zaman sorun olmaz benim icin evlilik proceeds..ama bakire degil neden? hasanın zevk pompası olmus..forever alone... +1 hakikati budur olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Yok arkadaş harbi gerizekalı lan bunlar, o karikatürde bile kızkardeşini kaçırsalar diyor, kızkardeşinin erkek arkadaşı olsa demiyor, hala tek çocuk olan beni kardeşlerimin namus bekçisi yapmaya çalışıyorlar. Çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Black_Hand said: natural selection olmuş işte. güzel güzel, böyle böyle azalarak biterler belki. seleksiyonu bozacak kızlarının kanına girmişler abi kendileri geberip gitse haklısın da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 valla çok heycanlı vites düşürmeyin devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Black_Hand said: natural selection olmuş işte. güzel güzel, böyle böyle azalarak biterler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 kermit axedice'lık yapmış ama zevk pompası diyince orjinalliğini kaybetmiş, foyası ortaya çıkmış sdfsdfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Masakari said: İşte bu yüzden sevişmiyorum, hayatım daha önemli AHAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Millet abazalıktan birbirini öpecek nerdeyse çıkmış herkes bakire isterim bakire isterim diyo. Ulan bi yaşınız 35+ olsun bakire makire hikaye buldugunuz düzgün ilk insanla evleneceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 . nooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Zikko said: valla çok heycanlı vites düşürmeyin devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 incdarkness said: yazinin basini okuyup cevap vermeye calisiyosun kelime oyunu yapmaya calisiyosun zorda kalincada sacmaliyosun karkikatur etc farketmez bunun birlesimi = %80 musluman Türkiye gerçeklerinin farkında olmak Müslümanlık değil. Ben de isterim ailesinin evinde kız arkadaşımla pozisyondan pozisyona koşayım, içeride halası ziyaret ederken biz içerde çılgınca sevişelim, ailesi de bana vur vur vur vur diye (axedice sdf) tezahürat yapsın ama bu ülke böyle bir yer değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 kermit said: Bakire olmasını isterim ve beklerim tabiki.. Sonucta aile kurucaksam,cocuk yapıcaksam,kutsal bi olay olarak hissetmek istiyorsam..benden once volkan-emre-can gibi aklında sadece off suna bi gecirsem diyen cigeri bes para etmez ukala bi erkek musveddesinin benim gelecekteki eşimi cılgınlar gibi bagıra cagıra agzına yuzune patlamasını icim kaldırmaz malesef..kızın biraz dirayete sahip olmasını beklerim.. yıl 2098 hede hödö diyenleri külahımla basbasa bırakıyorum.. bide bakire kızla evlenmem ne o abi ögrensin isi önce diyen arkadaslara;siz yollayın gereken kursu veririz dememek icin kendimi zor tutuyorum.. benim görüsümün icerigi bilmem kac cmlik kızın mikrop kapmaması icin bulunan bir zarın parcalanması degil..benim görüsüm eşim olcak kızın kendini gerektigi kadar koruması ve bu gibi degerlere sahip olmasıdır.. atıyorum her yönüyle cok ii bi kız buldum evlenicem..ama bakire degil neden? atıyorum tecavuze ugramıs..o zaman sorun olmaz benim icin evlilik proceeds..ama bakire degil neden? hasanın zevk pompası olmus..forever alone... yine geldi bu yazı kasjdlasdjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 quixef said: Yok arkadaş harbi gerizekalı lan bunlar, o karikatürde bile kızkardeşini kaçırsalar diyor, kızkardeşinin erkek arkadaşı olsa demiyor, hala tek çocuk olan beni kardeşlerimin namus bekçisi yapmaya çalışıyorlar. Çok komik. musluman uyuma djdhshdmc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 arcane said: kermit axedice'lık yapmış ama zevk pompası diyince orjinalliğini kaybetmiş, foyası ortaya çıkmış sdfsdfd. yazının orjinalinin geçtiği topiği kaçırmışsın pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 quixef said: incdarkness harbi okuduğunu anlamıyorsun, aynı şeyden bahsediyorsunuz halbuki. bak sen ne demişsin, kızın evi varsa anca falan, o da racon derken hangi pozisyonda sevişeceklerini demiyor, ailesinin evinde ailesi gelmek üzereyken sevişmeye çalışmalarına bir itiraz var. ha genel yazım tarzından sevişmelerine toptan bir itiraz da var ama onu çok öne çıkartmıyor. Ben anlatamadım ben ce sende uğraşma , çünkü okuduklarını anlamıyorlar-anlam vermek istemiyorlar,kafalarındaki düşünceler ile mastürbasyon yapıp duruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 kermit said: Bakire olmasını isterim ve beklerim tabiki.. Sonucta aile kurucaksam,cocuk yapıcaksam,kutsal bi olay olarak hissetmek istiyorsam..benden once volkan-emre-can gibi aklında sadece off suna bi gecirsem diyen cigeri bes para etmez ukala bi erkek musveddesinin benim gelecekteki eşimi cılgınlar gibi bagıra cagıra agzına yuzune patlamasını icim kaldırmaz malesef..kızın biraz dirayete sahip olmasını beklerim.. yıl 2098 hede hödö diyenleri külahımla basbasa bırakıyorum.. bide bakire kızla evlenmem ne o abi ögrensin isi önce diyen arkadaslara;siz yollayın gereken kursu veririz dememek icin kendimi zor tutuyorum.. benim görüsümün icerigi bilmem kac cmlik kızın mikrop kapmaması icin bulunan bir zarın parcalanması degil..benim görüsüm eşim olcak kızın kendini gerektigi kadar koruması ve bu gibi degerlere sahip olmasıdır.. atıyorum her yönüyle cok ii bi kız buldum evlenicem..ama bakire degil neden? atıyorum tecavuze ugramıs..o zaman sorun olmaz benim icin evlilik proceeds..ama bakire degil neden? hasanın zevk pompası olmus..forever alone... tamamen katılıyorum hacı sonuçta erkek bi anahtar gibidir kadın da kilit bi anahtar ne kadar fazla kilit açabiliyorsa o kadar kaliteli bi anahtardır fakat bi kilit birden fazla anahtarla açılabiliyorsa bozuk bir kilittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar