Zikko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bildiğin belgesel gibi, "kızıyla seviştikten sonra kızının sevgilisini öldüren anne insan." http://www.youtube.com/watch?v=2I4m_UXQS3Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bir insan hırsız girdi diye sok gecirip nasil 6 yerinden bicaklar karsisindakini. yalan harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bu ne lan dayz gibi ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Seele said: hemde agir yalan. bicaklayan baba. bunlari basiyorlar. cocugu öldürüyor baba. kizida intihar süsü veriyorlar. Aynen böyle muhtemelen. GOP orası malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Hee hırsız sandı hee. Bıçaklayan da anne fln değildir veya hem anne hem babadır. 2 bıçak bulunmuş çünkü. Anne dual wield yapmadıysa 2 bıçağı birden. Kızın da atladığını değil atıldığını düşünüyorum gayet. Ama kız böyle bir ailesi varken neden böyle bir cahil cesaretiyle eve alır ki sevgilisini. YAzık günah be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 namusunu temizlemiş adam işte. niye bu kadar garip karşıladınız. siz olsanız ne yapardınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 kız "napak yaşamayak mı" demiş ailesi yanıtı aksiyon olarak vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 anne odaya geliyo oğlan friendly? diyo anne nope diyip bıçakla koşuyo sallıyo bitane oğlan kaçarken tişörtünü yırtıp ragleri basarken gg oluyo oğlan uzakta spawn olduğu içinde kız balkondan atlayıp intihar ediyo yakın biyerde çıkmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Aluriel said: namusunu temizlemiş adam işte. niye bu kadar garip karşıladınız. siz olsanız ne yapardınız? obvious tr.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 o kadar bıcağı nasıl saplamış annesi baba da olaya girmiştir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 oglani oldurduler de kizi oldurmemislerdir be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 he dimi kız cidden atlamıştır. niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Kız muhtemelen çığırdığı için direk aşağı atmışlardır :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 kızı da bıçaklasalar "hırkız sandıyduh" yalanı yemeyeceğinden kızı atmışlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 İçimizde ne cevherler var arkadaş Galip derviş halt etmiş yanımızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 seks yoluna iki şehit daha.. ''nice canlar feda ettik biz bu yolda da yine geri dönmedik ülkümüzden.'' DSÖP-C (Devrimci Sekse Özgürlük Platformu - Cephesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 tiLi said: fenn said: Şu olayın aynısını gündüz vaktinde yaşayan bi aile bilirim. Kızı da görüyorum son derece pişkin, umursamaz bir hal ile hayatına devam ediyor. İnsan da biraz utanma olmalı ya. İş arkadaşına sulanmalar, Ailenin evine Kız veya erkek almaları geçtim. Hiç sonunu hesaplamıyor mu gençler. Facebook hesabı açtı diye öldürülen kadınların ülkesi burası. Anlattığım olayda cinayet vs yok. Olayın ört bas edildi geçildi. dimi abi nasi umursamaz bi hal ile hayatina devam eder? bu olaydaki gibi balkondan atlamaliydi Gop olmasina gerek yok abi baksana forumda da var boyle kafalar Eve atan erkek olsa Kiz gonderilir cocuga bi kizilir Anne uzaklastiktan sonra baba vay capkin aferin der sirtina vurarak Aksam meyve yerler tv seyredip ailecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 kasa da iyiydi anası manası yok mu onun biz de nasiplenek muhaha diye de gülünürdü büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Aileye bak acil durum namus kurtarma planları varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 tiLi said: dimi abi nasi umursamaz bi hal ile hayatina devam eder? bu olaydaki gibi balkondan atlamaliydi Olayı sulandırmaya gerek yok. Genç kızın namusunu korumak bize düşmez. Zaten kızın eline asla erkek eli değmeyecek falan demedim. Bu işlerinde bi üslubu var. Bu konuda dünya görüşlerimiz farklı olduğundan sayfalarca tartışmanın zemini hazır bekliyor. Şunu bilelim ki senin kafandakileri bu saatten sonra ben, bendekileri de bu saatten sonra sen değiştiremeyiz. Benim kız kardeşim, ablam, kızım yan odada erkek arkadaşıyla sevişme işi bana ters. Bu konu bana ters değil vs vs değişik düşüncelere de karışamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Cons said: anne odaya geliyo oğlan friendly? diyo anne nope diyip bıçakla koşuyo sallıyo bitane oğlan kaçarken tişörtünü yırtıp ragleri basarken gg oluyo oğlan uzakta spawn olduğu içinde kız balkondan atlayıp intihar ediyo yakın biyerde çıkmak için AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 fenn said: tiLi said: dimi abi nasi umursamaz bi hal ile hayatina devam eder? bu olaydaki gibi balkondan atlamaliydi Olayı sulandırmaya gerek yok. Genç kızın namusunu korumak bize düşmez. Zaten kızın eline asla erkek eli değmeyecek falan demedim. Bu işlerinde bi üslubu var. Bu konuda dünya görüşlerimiz farklı olduğundan sayfalarca tartışmanın zemini hazır bekliyor. Şunu bilelim ki senin kafandakileri bu saatten sonra ben, bendekileri de bu saatten sonra sen değiştiremeyiz. Benim kız kardeşim, ablam, kızım yan odada erkek arkadaşıyla sevişme işi bana ters. Bu konu bana ters değil vs vs değişik düşüncelere de karışamam. ana bacı kartı da çekildiğine göre dağılabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ulan çons... gülmek istemiyorum ama mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Kız kardeşin yan odanda sevişmesin diyebilirsin hadi tamam, zaten çok ekstrem macera aramadıkları sürece yan odanı aramaz kimse de kızı aşağı atarım, oğlanı da bıçaklarım tribine girmek hakikaten çağdışı. Çağdışı değil insanlık dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 kizin foto var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar