sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 http://gundem.milliyet.com.tr/genc-kiz-sevgilisini-eve-alinca/gundem/detay/1828916/default.htm Anne babası misafirlikte olan genç kız, sevgilisini odasına aldı. Eve dönen anne, kızının odasındakini hırsız sanıp bıçakladı. Yaralı sevgili sokakta kaçarken kan kaybından öldü. Genç kız da balkondan atlayıp intihar etti. Sevismek bu kadar zor olmamali ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Yazık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Kızdaki de nasıl bir cesaret ya. Yeni 2000 nesli gümbür gümbür geliyor anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 abi gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 öyle kaynana olmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Ben gülüp suçlu hissedip durup sonra tekrar gülüyorum düsündükçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 hırsız sandım olayı yalan tabi. kızı da atmışlardır camdan. gaziosmanpaşa diyor. aman mahalleli ne der namusumuz gitti demişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 hemde agir yalan. bicaklayan baba. bunlari basiyorlar. cocugu öldürüyor baba. kizida intihar süsü veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Benim anlamadigim baba varken niye anne bicakliyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 yıl 2014 ve türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Bana da yalan geldi. Baba çocuğu bıçaklıyor kıza sıra gelmeden atıyor kendisini aşağı diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bir sürü şey yazıp yazıp sildim. annenin gözünden bakıyorum bi parça ona da hak veriyorum kızın gözünden bakıyorum ona da hak veriyorum. ama burası türkiye işte biliyorsun bu gerçeği be kızım ne alırsın sevgilini gece yarısı odana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 yok arkadaslar evin icinde babanin sesini duyunca oglan kendini bicakliyor, bicaklamadan hemen once de kiz balkondan atliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 hiç bir annen evde hırsız var galiba dur bıçak alayım da gidip şunu bulup doğrayayım demez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 sipeyskeyk said: Benim anlamadigim baba varken niye anne bicakliyor lan. baba hapise girerse anne zorda kalir. dogrusunu yapmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ne hayatlar var ya spawn kötü oldu mu her türlü ggsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 fenn said: Kızdaki de nasıl bir cesaret ya. Yeni 2000 nesli gümbür gümbür geliyor anlaşılan Olay çok üzücü hakikaten ama şu yorum çok doğru. Öyle potansiyelde bir aile söz konusuyken ufacık bi boşlukta eve erkek arkadaşını almak nasıl bi cesaret abi, neye güvendin? Yoksa yakalanma korkusu daha mı seksi oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 doesnt matter had sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Şu olayın aynısını gündüz vaktinde yaşayan bi aile bilirim. Kızı da görüyorum son derece pişkin, umursamaz bir hal ile hayatına devam ediyor. İnsan da biraz utanma olmalı ya. İş arkadaşına sulanmalar, Ailenin evine Kız veya erkek almaları geçtim. Hiç sonunu hesaplamıyor mu gençler. Facebook hesabı açtı diye öldürülen kadınların ülkesi burası. Anlattığım olayda cinayet vs yok. Olayın ört bas edildi geçildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 fenn said: Şu olayın aynısını gündüz vaktinde yaşayan bi aile bilirim. Kızı da görüyorum son derece pişkin, umursamaz bir hal ile hayatına devam ediyor. İnsan da biraz utanma olmalı ya. İş arkadaşına sulanmalar, Ailenin evine Kız veya erkek almaları geçtim. Hiç sonunu hesaplamıyor mu gençler. Facebook hesabı açtı diye öldürülen kadınların ülkesi burası. abi sen ne diyorsun cidden ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Boyle boyle kiracaklar zincirleri, devrim sehitsiz olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 KHaRoN said: yok arkadaslar evin icinde babanin sesini duyunca oglan kendini bicakliyor, bicaklamadan hemen once de kiz balkondan atliyor. kafama yatti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Adam konuya bir emekli albay yorumu getirdi. Yoksa sen şu diğer topikteki yönetici yardımcısı mısın? EDIT: @fenn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 fenn said: Şu olayın aynısını gündüz vaktinde yaşayan bi aile bilirim. Kızı da görüyorum son derece pişkin, umursamaz bir hal ile hayatına devam ediyor. İnsan da biraz utanma olmalı ya. İş arkadaşına sulanmalar, Ailenin evine Kız veya erkek almaları geçtim. Hiç sonunu hesaplamıyor mu gençler. Facebook hesabı açtı diye öldürülen kadınların ülkesi burası. Anlattığım olayda cinayet vs yok. Olayın ört bas edildi geçildi. dimi abi nasi umursamaz bi hal ile hayatina devam eder? bu olaydaki gibi balkondan atlamaliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar