Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Toshiba Encore 8 ile Lenovo Miix 2 var Turkiye'de satilan ilgimi ceken (Dell Venue 8 yok maalesef). Fakat Toshiba daha ozellikli ve daha ucuz lenovo'dan. Sadece tasarimi kotu. Bunlardan kullanan, dusunen, arastirmis pati var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 hangi sebepten dolayı windows tablet? belli bir sebebi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Abi tuketim odakli degil de gerektiginde uretim de yapabilmek istiyorum. Mesela tam versiyon Office yuklu geliyor cok iyi bir sey bence 8 inc tablette tasinabilir word excel. Sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Android ve iOS tarafında da bu işi iyi yapabilen ücretli, ücretsiz yazılımlar mevcut. Tam olarak neler için kullanılacağını belirlerseniz seçmeniz o kadar kolaylaşır. Özellikle sizin yazdığınız Lenovo Miix 2 fiyatı açıkçası diğer seçenekleri düşününce çok mantıksız bana kalırsa. Uygulama, oyun ve bütünüyle daha kararlı bir sistem için iPad en doğrusu. Ofis ile sıkça uğraşacağım için klavyem olsun diyorsanız Asus'un Transformer serisine bakabilirsiniz. Klavye içindeki pil ve USB desteği, bu yanlarıyla yalnızca tablet klavyelerinden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 abi ne olur iPad demeyin artık ya yeter öğk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 office dosyalarını çeşitli applerle ios'da da android'de de kullanırsın. sırf onun için windows tabanlı tablet düşünme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 android neyse de, sırf office için windows bende tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 windows gerektiren baska seyler de kullanmicaksan diger arkadslarin dedigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 cintiq companion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Giovanni said: Toshiba Encore 8 ile Lenovo Miix 2 var Turkiye'de satilan ilgimi ceken (Dell Venue 8 yok maalesef). Fakat Toshiba daha ozellikli ve daha ucuz lenovo'dan. Sadece tasarimi kotu. Windows tablet için henüz erken diyebilirim, pil süresinden memnun kalmazsın en başta, ısınması şusu busu. Bi de 8 inç diyorsun, o hiç olmaz bence. Fiyat olarakta bi avantajı yok Win8 tabletlerin, office vb şeyler Android ve IOSta da var, ya Ipad ya Xperia tablet Z düşün derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Samsung t700 smart pc pro .. ben gayet memnunum.. edit: ha ama 11,6 inch bu sen 8 demişsin pardon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Tablet yerine ultrabook al eğer word, excel kullanayım diyorsan. Hatta macbook air al direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 win8 (rt değil) tablet ile ipad/android arasında fiyat kıyaslamasından yol alıyorsunuz ya.. irrasyonel. sonuçta olayın sadece office ise ios/android git.. yok masaüstü uygulama kullanıyorum, mobilite de önemli diyorsan; win8 tablet. edit: doğrusu hardcore office kullanıyorsan, işinin büyük parçasıysa da windows kullanabilirsin. advanced kullanımda hiç bir alternatif, ms office tecrübesini yaşatmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Abi ama office dosyalari acan 3rd party bir programla MS Word arasinda daglar kadar fark yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 mesajımı güncellemiştim zaten. office'i nasıl kullandığına bağlı. en iyisi office'te en ileri düzey hangi fonksiyonları kullandığını listele. sonra alternatif platform ve uygulamalarda da o fonksiyonların olup olmadığına, ne kadar efektif kullanılabildiğine bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Cok fark var aslinda ama farkin buyuk kismi Excel tarafinda, o genelde cikartiyor sorunu. O bir yana, iPad ve Android icin Office geliyor. Belki gelmistir bile, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 iPhone versiyonu gelmis: https://itunes.apple.com/en/app/office-mobile-for-office-365/id541164041?mt=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Şuna dikkat ama; Requirements: * A qualifying Office 365 subscription is required to use this app. Qualifying plans include: - Office 365 Home Premium - Office 365 Small Business Premium - Office 365 Midsize Business - Office 365 Enterprise E3 and E4 (Enterprise and Government) - Office 365 Education A3 and A4 - Office 365 ProPlus - Office 365 University - Office 365 trial subscriptions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Office varsa o da vardir diye varsayiyorum. Gerci hala 2010 kullaniliyor da olabilir. Su var iPad'de app olarak, Microsoft onermisti bunu kendi sitesinde: http://www.bytesquared.com/product/office-hd Bunu kullaniyorum ben iPad'de .docx kullanmak gerektiginde ama asil not alma, yazi yazma filan programim su: http://omz-software.com/editorial/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Ofisin olayı not alma word mail vs. değil ya onun için milyar tane alternatif var zaten. Excelde formül yazabilecek, otomatik filtre kullanabilecek miyim bana bunlar önemli. Bilgisayar başındaki excel alışkanlıklarını mobil ortama taşıyabilen bi üçüncü parti yazılımı görmedim ben daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Windows RT'nin Office de o kadar kapsamli degil sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Normale yakın office var ilk başta preview edition vardı sonra final sürüme çektiler, makro ve 3. parti uygulamalar yok geçenlerde outlookta eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 beyler lenovo miix2'ye karar verdim güzelse söylerim size de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Nokia falan da çıkarıyor w8 tablet, acele etme istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 samsung ativ serisi alsana cillop gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar