Artariel Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 BeIlow said: Bir guild olayı olmadan mavilerden çalamamak. Neden ? Ben hırsız karakter oynamak istiyorum ve hiç bir şeye bağlı olmak istemiyorum. 2. Kill alan kişiler bu sisteme hiç bir şekilde giremeyecektir. Hırsızlar adam öldüremez diye bir kural koymanız çok saçma geldi. Gerektiğinde mavide öldürürüm, pk da olurum, crimde. Bunu kısıtlamanız çok saçma. Pk isem savaş alanında mavilerin regini çalmayı seviyorum kalıyorlar öle. Maviysem savaşan kişilerin silahını çalmayı. 3. Stealing i 100 yapıp riske girip 500 gold çalabilmek çok saçma. Zaten hırsızlık kasılmasın diye bir çok şey yapılıyor, çek sistemi vs filan iyice öldürüyor hırsızlığı. 4.Hırsızlar guards çağıramaz. İsmi çıkmış bir hırsıza herkes bodoslama dalar o zaman. Disq kit bu yüzden var diyeceksiniz ama o 30 dk içinde yakalanan bir hırsıza hiç korkmadan dalabilirler. Kill bile sayılmıyoruz. Hırsız oynamak istersem girmem açıkçası bu kadar sınırlandırılmış bir servera. tersten başlayayım 4. hırsızlar guard çağıramaz olayı şöyle, eğer maviysen saldıran kişi zaten criminal olacağı için guards çağırmaya gerek olmayacak. Ancak daha yeni hırsızlık yapmışsan ve adam ekrana bakarken, gözünün önünde aleni bir şekilde hırsızlıksa bu durumda çalınan eşyasının peşinden kendisi gitmek zorundadır ve saldırabilir. Yani gerçek hayatta cüzdanı çaldırıp çalındığını görmeyip çalan kişiden emin olup hırsıza saldırmak gibi. cüzdanı çalan kişi gerçekten de o değilmiş ise bu durumda suçlu sen olursun masum birine saldırdığın için. 3. 500 gold güzel bir para ve tek seferde koca servet çalabilmek pek mantıklı değil, birçok önemli eşyanın newbified olmadığı gerçeğini de göz önünde bulundurmak gerekiyor. başlangıç eşyası ve spellbooklar hariç newbified çok az eşya var. 2. killi olan thief guild'e giremez yani masumlardan çalamaz ama pvp esnasında gidip criminal veya pklar soyulabilir. 1. böyle bir teşkilatlanmanın gereği hırsızlığın full harass modunda gezinmesi yerine hırsızlık yeteneğinin hangi yolda olması gerektiğini kişiye bırakmak içindir. Ben kötü bir hırsızım masumlardan çalmak istiyorum o zaman şehirlerde örgütlenmiş olan bu thief guilde girmeliyim. Ben hırsızlık yeteneğimi dungeonlarda yaratıklardan, katil ve suçlulardan ve bazı statik rare eşyaları çalmak için kullanmak istiyorum. Guild thief yalnızca masumlardan çalmak, disguise kit'e erişmek için bir tür bilet onun dışındaki her türlü hırsızlık özgür.
Artariel Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 bu arada guard çağıramaz olayına bir ek daha yapayım, kill report edemez. Zaten masum birine saldırmak eninde sonunda guards ile sonuçlanır ama hırsızı öldürmek kill sayısı artırmaz.
hattok Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Bu oyun tarzı gayet güzel ve eğlenceli inanın sphere diye oynadığımız şeyin ultima ile alakası yok
hattok Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 aynen test dönemi bi şettirsek fena olmaz
Artariel Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 beta dönemi ben de düşünüyorum ama şu sıralar ülkece kafayı yedik, idle modda doğru zamanı demeyeyim de, daha uygun zamanı beklemekten başka bir şey yapamıyorum.
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 şu an benim iş-aile-ülke kaosunda kafamı boşaltabildiğim tek yer bilgisayarda oyun karşısı ama. çoğu kişi için de öyledir bizim tarzımızda takılan.
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Selamlar, siteyi forumu açtık. Geriye forumları oyuncu doldurup canlandırmak kaldı. Stratics'i de farklı subdomain'e taşıdık. Site Forum Stratics Forumları görebilmek için kayıt olma zorunluluğu gibi gereksizlikler yapmadık ancak kayıt olur, eşe dosta da haber ederseniz yardımı dokunur. webIRC kurma gibi bir plan var. let the hype begin
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 teşekkürler. bu arada forumlara kayıt olup aklınızda olan sorular varsa oradan devam edebilirseniz canlılık adına iyi olur, izlenim açısından.
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 abi multi client falan lütfen olmasın ghosting falan gerçekten leş bende bi kıpırdanma oldu yav açıkçası sphere olmaması çok iyi türk runuo heralde bana ilk olur
hattok Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Runuo ama hala t2a.Yani Spheredaki sistem denen şeylerle hiçbir alakası yok aslında. Ama gerçekten ultima böyle çok zevkli oluyor. Sphereda cacık oynamışız resmen yıllarca nebulada falan.
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Artariel said: teşekkürler. bu arada forumlara kayıt olup aklınızda olan sorular varsa oradan devam edebilirseniz canlılık adına iyi olur, izlenim açısından. abi e-mail listesini nereden aldın sdf
hattok Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 eski TR secondage oynayanlar felan hepsi var sanırım.
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Abi mail'in altında yazıyordu gelme sebebi, maillistten çıkabilirsiniz diye de ekledim.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Site güzel olmuş, yazı ve logo da oldu mu tamam bu iş. İstersen onun için sana bir çalışma yapabilirim. Bu arada dio nun bir anlamı varmı "Dió" is the Spanish word for "he (or she) gave". It is pronounced "dee-OH".
Öne çıkan mesajlar