Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Burdan devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Eskisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 SUper Mario Bros. 3 aldim. Nerede o eski bayramlar demiyorum artik. Serinin en iyi oyunu bence zaten, tavsiye ederim: http://www.nintendo.co.uk/Games/NES/Super-Mario-Bros-3-279558.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Super mario world daha iyi, biran once koysalar keske virtual console a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 nintendo 3ds-2 diye yeni konsol duyurdu sandım bi an ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 #2 kullanıyorduk o yüzden ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Bu son büyük güncellemeyle accountları birleştirince eski bi super mario oyunu gelicekti ne oldu ona ? hala yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Yeni topic açsammı diye düşündüm ama zaten bi avuç kişiyiz lüzum yok heralde , 3DS de top 10 iniz ne ? (mümkünse gba/gb vs oyunları hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 3DS'de 10 oyun zor, zaten 10-15 oyun aldim. 1 - Bravely Default 2 - Fire Emblem 3 - Pokemon Y 4 - Shantae: Risky's Revenge 5 - Mario Kart 7 6 - Donkey Kong Country Return 7 - Animal Crossing 8 - Crimson Shroud 9 - Monster Hunter 3 Ultimate 10 -SteamWorld Dig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ilk üç aynı, başka da oyun yok aldığım henüz zaten. ama almış olsam shin megami tensei 4, devil survivor 2, etrian odyssey 4'ü eklerdim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 4. oyunu al, hem ucuz, hem de cidden cok iyi. 3DS'de oynadigim en iyi platform oyunu. DS'de oynadiklarimdan da daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 güzel olabilir de platform sevmiyorum artık ya eskisi gibi, gameboy classic'te oynamış olabilirim en son. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Sunu yazayim bir de bari, Nintendo 3DS alip da DS almayanlarin kesin oynamasi gereken oyunlar: 1 - Chrono Trigger 2 - Soma Bringer 3 - Covenant of the Plume 4 - Sentinels of the Starry Skies 5 - The World Ends With You 6 - 999 7 - Chrono Trigger 8 - Luminous Arc 2 9 - Avalon Code Eper var ama bunlar baslangic seti olarak iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 The World Ends With You hala alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 psp döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 muhrica'ya bedava zelda veriyorlarmış, dünyanın geri kalanı eşek çünkü. pis herifler. qr code 5dk loading screen'den sonra not available dedirtti. şidmi de telefonlara maryolu bişiler yapılmasına izin vermiş iwata ama maryo oyunu çıkartmak istemiyormuş. maryo resmi mi satacak apple store'da, şirketi kurtarma planını bunun üzerine mi kurdu? please help me understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Sam said: muhrica'ya bedava zelda veriyorlarmış, dünyanın geri kalanı eşek çünkü. pis herifler. qr code 5dk loading screen'den sonra not available dedirtti. şidmi de telefonlara maryolu bişiler yapılmasına izin vermiş iwata ama maryo oyunu çıkartmak istemiyormuş. maryo resmi mi satacak apple store'da, şirketi kurtarma planını bunun üzerine mi kurdu? please help me understand. NASIL VERIYORLAR LAN anlat abi acikla link ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 https://www.nintendo.com/popup/howto/eshopdownload/fJpB04NQSuuy_38tN4w_BVmarWE300Iw son gün pazar, qr code scan aletin kamerasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 abi aldım o zeldayı ama co op zelda buda tek başına anlamı yok galiba varmış sp eklemişler 25 yıl hatrına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Monster hunter 3 %40 indirime girmiş alsam mı ki :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ya online multiplayeri yok 3dste yoksa ben de deli gibi MH3 almak istiyorum. MH4 de var dediler onunda EU cikisi 2015 öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Mh3 bok gibi Ülke aust yaptım bir promosyondan faydalanamadim fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Akilli telefonlara Mario, Zelda, Pokemon minigameleri filan gelecek, oyunlarin kendisi degil. Oyunlari getirmezler zaten 3DS gibi bir seyleri varken. 3. DS satmazsa yaparlar onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 wii u'ya DS oyunlarını getireceklermiş adamların yeni bir şeyler yapmak gibi bir atılımı yok galiba oyun olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar