Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo 3DS -2

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
SUper Mario Bros. 3 aldim. Nerede o eski bayramlar demiyorum artik. Serinin en iyi oyunu bence zaten, tavsiye ederim:

http://www.nintendo.co.uk/Games/NES/Super-Mario-Bros-3-279558.html
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
3DS'de 10 oyun zor, zaten 10-15 oyun aldim.

1 - Bravely Default
2 - Fire Emblem
3 - Pokemon Y
4 - Shantae: Risky's Revenge
5 - Mario Kart 7
6 - Donkey Kong Country Return
7 - Animal Crossing
8 - Crimson Shroud
9 - Monster Hunter 3 Ultimate
10 -SteamWorld Dig
Mesaj tarihi:
ilk üç aynı, başka da oyun yok aldığım henüz zaten. ama almış olsam shin megami tensei 4, devil survivor 2, etrian odyssey 4'ü eklerdim herhalde.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
4. oyunu al, hem ucuz, hem de cidden cok iyi. 3DS'de oynadigim en iyi platform oyunu. DS'de oynadiklarimdan da daha iyi.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sunu yazayim bir de bari, Nintendo 3DS alip da DS almayanlarin kesin oynamasi gereken oyunlar:

1 - Chrono Trigger
2 - Soma Bringer
3 - Covenant of the Plume
4 - Sentinels of the Starry Skies
5 - The World Ends With You
6 - 999
7 - Chrono Trigger
8 - Luminous Arc 2
9 - Avalon Code

Eper var ama bunlar baslangic seti olarak iyi.
Mesaj tarihi:
muhrica'ya bedava zelda veriyorlarmış, dünyanın geri kalanı eşek çünkü. pis herifler. qr code 5dk loading screen'den sonra not available dedirtti.

şidmi de telefonlara maryolu bişiler yapılmasına izin vermiş iwata ama maryo oyunu çıkartmak istemiyormuş. maryo resmi mi satacak apple store'da, şirketi kurtarma planını bunun üzerine mi kurdu?

please help me understand.
Mesaj tarihi:
Sam said:

muhrica'ya bedava zelda veriyorlarmış, dünyanın geri kalanı eşek çünkü. pis herifler. qr code 5dk loading screen'den sonra not available dedirtti.

şidmi de telefonlara maryolu bişiler yapılmasına izin vermiş iwata ama maryo oyunu çıkartmak istemiyormuş. maryo resmi mi satacak apple store'da, şirketi kurtarma planını bunun üzerine mi kurdu?

please help me understand.

NASIL VERIYORLAR LAN
anlat abi acikla link ver
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Akilli telefonlara Mario, Zelda, Pokemon minigameleri filan gelecek, oyunlarin kendisi degil. Oyunlari getirmezler zaten 3DS gibi bir seyleri varken. 3. DS satmazsa yaparlar onu.
  • Yeni Oluştur...