monoscope Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 enteresan bir süreç ya, kilo veremiyorum neyse ki almıyorum da, hayatın anlamı gitti sanki böyle garip oldum. mutlu olunca falan bi sigara yakasım geliyo ama yakmıyorum. inş daha uzun yaşarım yoksa erkenden gidersem içmediğim günlere üzülücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 15 senedir ilk defa 1 aydır tırnaklarımı yolmuyorum. çok daha zor bu, inan bana. birde alışamadım hala tırnaklara; cırmık atıyorum falan millete kaza ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Gittikten sonra nasıl üzüleceksin olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 yalnız şimdi yaksan ne keyif verecek o sigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Abi bugün biri geldi işyerinde çok sigara içiyorsun olm dedi. Çünkü içmek istiyorum ve bırakmayı düşünmüyorum dedim. Kafa rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 bi haftadır içmiyodum. dün bugun bir iki tane içtim. yarın yine içmem. sonra belki içerim., belki içmem. kafa güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Nasıl olsa içeceksin, kendine eziyet etme eş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Yak bir tane, çek dumanı, tut içinde, sonra yavaş yavaş üfle. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 canım çektiğinde içiyorum zaten abi. sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Black_Hand said: 15 senedir ilk defa 1 aydır tırnaklarımı yolmuyorum. çok daha zor bu, inan bana. birde alışamadım hala tırnaklara; cırmık atıyorum falan millete kaza ile... nasıl başardın yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 tırnaklarını söktürmüş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 4 yıl önce bıraktım. günde şimdinin parasıyla 7-8 tl'ye kendimize durduk yere bağımlılık çıkarıp, mis gibi ciğerlerin annesinin ırzına geçip sonra da bırak diyenlere "bu durumdan hoşnutsuz değilim ki dostum" diye artislik yapıyormuşuz meğer. sen bırak ciğerlerin, damarların konuşsun arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 qes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Hoca durur mu yapıştırmış cevabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 30x9,5x12=3420 lira/yıl bırakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 1.5 sene önce bıraktım, tek fırt çekmedim, zerre canım çekmiyor artık. Günde 2 pakete yakın Camel içerdim, öyle sikko sigaracı da değildim. İsteyince oluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 kavurma said: Black_Hand said: 15 senedir ilk defa 1 aydır tırnaklarımı yolmuyorum. çok daha zor bu, inan bana. birde alışamadım hala tırnaklara; cırmık atıyorum falan millete kaza ile... nasıl başardın yahu :D bir anlık bir kararla oldu. hani çok klişedir, derler ya '' iş kafada bitiyor '' şeklinde şeyler; hah, aynen öyle oldu. tabi, ilk hafta yumruklarımı sıkmadım da değil... şu an en büyük sorun, pipisiyle oynamayı yeni keşfeden ergen gibiyim. sağa sola yeni çıkan pençelerimi geçiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 sevişmeye bi etkisini görmedim ama daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Xaenin said: 1.5 sene önce bıraktım, tek fırt çekmedim, zerre canım çekmiyor artık. Günde 2 pakete yakın Camel içerdim, öyle sikko sigaracı da değildim. İsteyince oluyor yani. Zaten millet istemeden bırakmaya çalışınca irade zorlanıyor.Yoksa isteyipte bırakan çok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Xaenin said: 1.5 sene önce bıraktım, tek fırt çekmedim, zerre canım çekmiyor artık. Günde 2 pakete yakın Camel içerdim, öyle sikko sigaracı da değildim. İsteyince oluyor yani. oha aynıymışız. günde 2 pakede yakın camel içiyordum, ben de tam bir buçuk yıl önce bıraktım. bizim ofiste pofur pofur içiyolar hava -5 derece cam pencere açık oturtturuyorum herkesi götümüz donuyor, otobüste falan sigara kokusu gelen adama denk gelirsem kovuyormu yanımdan astımım var diye dayanamıyorum o iğrenç kokuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Black_Hand said: kavurma said: Black_Hand said: 15 senedir ilk defa 1 aydır tırnaklarımı yolmuyorum. çok daha zor bu, inan bana. birde alışamadım hala tırnaklara; cırmık atıyorum falan millete kaza ile... nasıl başardın yahu :D bir anlık bir kararla oldu. hani çok klişedir, derler ya '' iş kafada bitiyor '' şeklinde şeyler; hah, aynen öyle oldu. tabi, ilk hafta yumruklarımı sıkmadım da değil... şu an en büyük sorun, pipisiyle oynamayı yeni keşfeden ergen gibiyim. sağa sola yeni çıkan pençelerimi geçiriyorum. İbretlik bi azimmiş (tu) Bende tırnak yeme olayı var. Son 10 yılda kaç kez denedim bırakmayı ama beceremedim. Bi kez kız arkadaşım çok ısrar etti ben de çok istedim bırakmayı, şöyle 2-3 hafta bıraktım sanırım. Sonra bişey oldu bi stresli anda 10 dk içinde bitirdim hepsini sdghfdhgd. Bide görüntü de iğrenç. İş yerinde biraz biraz engellemeyi başarıyorum kendimi ama evde olmuyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ben de eski kız arkadaşıma sigarayı bıraktırmıştım. ayrılınca 2 pakete çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 günde 2 paket ne lan yuh, kaç yıl içtin öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 16 yaşımda falan başladım, 25 yaşımda bıraktım. 4 yaşımda falan tırnak yemeye başlamıştım, onu da 2.5 sene önce bıraktım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 sipeyskeyk said: qes. qapaq beqen qeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar