Katibim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ucan-teneke-en-sonunda-uctu-pazarlik-vardir-151415973/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 500 lira verim askofkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Bir dönem hurda iadesi için plakalar para ediyordu buda mı öyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 adam motor muayer demiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 nasil bi durustluk var burda anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 adam malım kötü diyor açıkçası dürüstlük o aracının teneke olduğunu kabul etmiş Hani bizler kabul etmeyiz ya ... Yok yau benim aracım kraldır deriz ya o bakımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Abi fotoğrafalar açılmıyor galiba telefondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 1000 tl ye alıp yaptırmayı düşündüm ve o aşamalarda boğulup kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Flash mı Brodway mi bu ikisine de benziyo son hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Evet çok dürüst ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 kandırıkçı olsa ne diyecekti ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Kandırıkçı olsa böle olurdu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-audi-yeni-a4-2-0-tdi-177-ps-calisir-yurur-triptonic-151678633/detay Araç sol önden çok az hasarlıdır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Yuh artık buna adamı ayakta öpmek derler. Tamircide yapılacaktı ve park esnasında sürttü denilip iteleyeceklerdi piyasaya muhtemelen ama tamirci ile evirdiler çevirdiler baktılar kazın ayağı o kadar ucuz değil böyle çıkaralım elden dediler galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Katibim said: Kandırıkçı olsa böle olurdu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-audi-yeni-a4-2-0-tdi-177-ps-calisir-yurur-triptonic-151678633/detay Araç sol önden çok az hasarlıdır.... ahah araç sol önden çok az hasarlı orda 3k masraf var. airbagler değişicek komple beyin soket fişekler herşey 5k oda oraya de. e bide audi servis 20k masraf var. hayırlı işler beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 lol direksiyona bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 gece görüş varmış olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Kaskosu falan yok mu bunun yapıp öyle satsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ne kaskosu abi flasha kasko mu yaptirilir kafaniz mi guzel audiye demissin ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 fistan atarlı gençlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 fistan cok sinirlisin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 araba maks 100 tl eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 o audi gerçekten de çok az hasarlı, siz hasarlı araba görmemişsiniz. pert değilse az hasarlıdır, geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 yuhhhh!!! diyorum ya adam bide utanmadan hasarsız gibi yazmış yuhh artık http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-hasarsiz-gibi-2011-skoda-octavia-1-6-102-hp-152110756/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Selam, İyi bir usta ile o Audi gayet uyguna toparlanır ama yetkili servise götürürseniz öper her köşenizden. Maliyetin yüksek olma nedeni Audi olmasından. Benim Scenic bile karda yokuş aşağı kayıp beton duvara sol çamurluğu vurdu; sol ön salıncak gitti, kaput yamuldu, sol far ve ön tampon kırıldı, sol ön jant nanay. Sol kapı ve ön cam sorunsuz, motor bölümünde enteresandır tek oynama yok. 3 sayfa irsaliye ile Kemal Tepretoğlu'ndan parça geldi! Ön tampon 5 parçadan oluşuyor, davlumbazıydı, bilmemne tırnağıydı derken 7bin TL'e çıktı. Ortada görünen birşey yok ama; airbag patlamadı, motor cillop gibi... abuk sabuk plastik parçalara gitti para. Ben kasko'dan yaptırmıştım aracı. Sigorta pert etme imkânı sundu; ustam 'şasede sıkıntı yok, sadece görünen kısım, yaptıralım' dedi ve bende yaptırdım. Düşük km'li G.Scenic aramak istemedim, üşendim ben de :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar