Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SONUNDA!! sahibinden.com da dürüst birisini buldum

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Yuh artık buna adamı ayakta öpmek derler. Tamircide yapılacaktı ve park esnasında sürttü denilip iteleyeceklerdi piyasaya muhtemelen ama tamirci ile evirdiler çevirdiler baktılar kazın ayağı o kadar ucuz değil böyle çıkaralım elden dediler galiba
Sosyal ağlarda paylaş

Katibim said:

Kandırıkçı olsa böle olurdu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-audi-yeni-a4-2-0-tdi-177-ps-calisir-yurur-triptonic-151678633/detay

Araç sol önden çok az hasarlıdır....

ahah araç sol önden çok az hasarlı orda 3k masraf var. airbagler değişicek komple beyin soket fişekler herşey 5k oda oraya de. e bide audi servis 20k masraf var. hayırlı işler beyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

İyi bir usta ile o Audi gayet uyguna toparlanır ama yetkili servise götürürseniz öper her köşenizden.

Maliyetin yüksek olma nedeni Audi olmasından.

Benim Scenic bile karda yokuş aşağı kayıp beton duvara sol çamurluğu vurdu; sol ön salıncak gitti, kaput yamuldu, sol far ve ön tampon kırıldı, sol ön jant nanay. Sol kapı ve ön cam sorunsuz, motor bölümünde enteresandır tek oynama yok. 3 sayfa irsaliye ile Kemal Tepretoğlu'ndan parça geldi! Ön tampon 5 parçadan oluşuyor, davlumbazıydı, bilmemne tırnağıydı derken 7bin TL'e çıktı. Ortada görünen birşey yok ama; airbag patlamadı, motor cillop gibi... abuk sabuk plastik parçalara gitti para.

Ben kasko'dan yaptırmıştım aracı. Sigorta pert etme imkânı sundu; ustam 'şasede sıkıntı yok, sadece görünen kısım, yaptıralım' dedi ve bende yaptırdım. Düşük km'li G.Scenic aramak istemedim, üşendim ben de :D

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...